Τρισδιάστατες μινιατούρες του εαυτού σας – μια πρωτοποριακή ιδέα στην Ελλάδα

Η Δέσποινα Αγιάνογλου από το its-you φέρνει μια πρωτοποριακή ιδέα στην Ελλάδα! Με μια φωτογράφιση στο studio της εταιρίας μπορείτε να έχετε στα χέρια σας μια τρισδιάστατη μινιατούρα του εαυτού σας στο μέγεθος που θέλετε! Αποτυπώστε μοναδικά μια ξεχωριστή στιγμή στη ζωή σας ή στην οικογένειά σας με αυτό το μοναδικό πορτρέτο.

1. Πολλά ζευγάρια χρησιμοποιούν πλέον μινιατούρες ως toppers για τις τούρτες γάμου. Οι μινιατούρες που φτιάχνετε εσείς είναι κατάλληλες για γαμήλιες τούρτες ή έχουν πολύ βάρος?

Οι μινιατούρες ζυγίζουν μόνο λίγα γραμμάρια και είναι ιδανικές για τούρτες γάμου.

2. Πόσο καιρό πριν θα πρέπει να κλείσουμε ραντεβού για τη φωτογράφιση; Πόσο καιρό χρειάζεται μια μινιατούρα για να παραδοθεί μετά την ημέρα της φωτογράφισης;

Για να κατασκευαστεί η μινιατούρα χρειάζονται περίπου 10 ημέρες. Οπότε είναι καλό, 15 μέρες πριν να έρθει το ζευγάρι για τη φωτογράφηση.
Αυτό που μας έχει κάνει εντύπωση είναι οτι τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν για το topper της τούρτας τους, να βγούν είτε με τα καθημερινά τους ρούχα, είτε με διάφορα θέματα πχ πυροσβέστης με αεροσυνοδός, με στολές σκι ή με στολές κατάδυσης… και πιο σπάνια με κουστούμι και νυφικό.

3. Ο πελάτης βλέπει τη φωτογραφία που τραβήξατε πριν τη στείλετε για εκτύπωση; Αν δεν του αρέσει κάτι τι γίνεται;

Όταν έρχεται ο ενδιαφερόμενος για φωτογράφηση, τραβάμε αρκετές λήψεις-πόζες και μετά μαζί αποφασίζουμε ποιά θα χρησιμοποιήσουμε για την κατασκευή της μινιατούρας. Η μινιατούρα είναι πιστό αντίγραφο της φωτογράφησης. Εμείς επεμβένουμε μόνο όταν μας ζητηθεί. Για παράδειγμα κάποιοι πελάτες μας ζητάνε να αλλάξουμε το χρώμα κάποιου ρούχου, να κουνήσουμε λίγο το κεφάλι ή τα χέρια ή ακόμα να προσθέσουμε και κάποια αντικείμενα όπως σανίδα του σερφ, φωτογραφική μηχανή, μπουκέτο λουλούδια κ.λ.π. Υπάρχει δυνατότητα να ’’πειράξουμε’’ το 3d αρχείο και να κάνουμε οτιδήποτε μας ζητήσει ο πελάτης.

4. Μέχρι πόσα άτομα μπορούν να μπουν στην ίδια μινιατούρα; Είναι καλή ιδέα για ένα οικογενειακό αναμνηστικό?

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ατόμων. Η χρέωση είναι ανά άτομο είτε φωτογραφηθούν ένας ένας είτε όλοι μαζί.

Θεωρούμε οτι είναι το ιδανικό οικογενειακό αναμνηστικό! Είναι σαν να έχουμε μία φωτογραφία που μπορούμε όμως να την δούμε από κάθε πλευρά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει μετά από χρόνια να βλέπουμε τις μινιατούρες των παιδιών μας στα διάφορα στάδια της ανάπτυξής τους.

5. Από τι είναι κατασκευασμένες οι μινιατούρες και τι χρειάζεται να προσέξουμε στη συντήρησή τους;

Οι μινιατούρες είναι κατασκευασμένες από ρητίνη. Είναι το υλικό που τυπώνει ο 4χρωμος 3d εκτυπωτής. Δεν χρειάζονται κάτι ιδιαίτερο για τη συντήρησή τους. Μόνο μία μικρή προσοχή διότι αν πέσουν από μεγάλο ύψος σπάνε.

6. Ποιο είναι το target group των πελατών σας;

Όλοι! Έρχονται οικογένειες, παππούδες με τα εγγονάκια τους, ζευγάρια με τα κατοικίδιά τους ή χωρίς. Έχουν έρθει μουσικά συγκροτήματα & εταιρίες με ολόκληρο το προσωπικό τους. Γαμπρός και νύφη για να φτιάξουν το δικό τους cake topper. Επίσης πολλοί το επιλέγουνε ως δώρο. Είτε αγοράζουν δωροκάρτες, είτε φέρνουν τον ενδιαφερόμενο χωρίς να του έχουν εξηγήσει περί τίνος πρόκειται. Είναι πολύ μεγάλη η έκπληξή τους όταν ανακαλύπτουν τον λόγο που ήρθανε! Γενικά έρχονται όλοι όσοι νιώθουν οτι θα θέλανε μια στιγμή να την κρατήσουν για πάντα.

http://www.its-you.gr
T: +30 211-0125012
M: +30 6932974383
E: hello@its-you.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.