FreshArt πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου και βάπτισης

Η FreshArt είναι η προσπάθεια δύο ανθρώπων με μεράκι και φαντασία ώστε να σας προσφέρουν πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου και βάπτισης ή και των δύο μαζί σε χαμηλή τιμή..

1) Μιλήστε μας για τη FreshArt…
Η FreshArt ιδρύθηκε το 2010. Η ομάδα μας αποτελείται αυτή την στιγμή από δύο άτομα που έχουν επικεντρωθεί στη σχεδίαση και προώθηση προσκλητηρίων γάμου και βάπτισης με πολλή όρεξη και μεράκι. Τον τελευταίο χρόνο έχουμε δώσει τα πρώτα Book προσκλητηρίων σε συνεργάτες ανά την Ελλάδα και αναζητούμε περισσότερους φιλοδοξώντας να καλύψουμε όλη τη χώρα. Μέσω της ιστοσελίδας μας, καλύπτουμε τις ανάγκες πανελλαδικά και βρισκόμαστε σε φάση που προωθούμε την FreshArt μέσω έντυπου τύπου και διαδικτυακά. Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργήσουμε αυτό ακριβώς που έχετε στο μυαλό σας, ανεξάρτητα της περίστασης, σε προσιτές τιμές.

2) Για την περίσταση του γάμου τι παρέχετε;
Αυτή τη στιγμή παρέχουμε οτιδήποτε έχει σχέση με προϊόντα εκτύπωσης, δηλαδή προσκλητήρια, κάρτες δεξίωσης, ευχαριστήριες κάρτες, καρτελάκια τραπεζιού, πάντα σύμφωνα με το θέμα του προσκλητηρίου που έχει επιλεγεί. Επιπλέον μπορούμε να σχεδιάσουμε και να εκτυπώσουμε το θέμα του προσκλητηρίου σε καμβά, μαζί με φωτογραφίες του γάμου ή της βάπτισης, που είναι ένα όμορφο δώρο για το ζευγάρι αλλά και την οικογένειά τους. Σύντομα όλες οι υπηρεσίες θα προβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Τελειώνοντας θα ήθελα να προσθέσω πως μέσω των συνεργατών μας μπορούμε να προτείνουμε και άλλες υπηρεσίες, όπως catering, ανθοστολισμό, μπομπονιέρες κ.τ.λ., με γνώμονα τις χαμηλές τιμές αλλά και την ποιότητα του αποτελέσματος.

3) Προσκλητήρια γάμου για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις;
Ασφαλώς! Αν και είμαστε οπαδοί της μοντέρνας τάσης, διαθέτουμε και κλασικά αλλά και πολύ ιδιαίτερα προσκλητήρια στην γκάμα μας. Ακόμα και την πιο περίεργη απαίτηση μπορούμε να τη μετατρέψουμε σε ένα όμορφο αποτέλεσμα. Επίσης, μη σας προβληματίζει το σχήμα. Κατά παραγγελία, το προσκλητήριο και ο φάκελος μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείτε.

4) Το αγοραστικό κοινό δείχνει να προτιμάει προσκλητήρια γάμου με φάκελο ή χωρίς;
Για γάμο και βάπτιση όπου δεν απαιτείται η αποστολή του προσκλητηρίου ταχυδρομικά, συνήθως επιλέγονται προσκλητήρια χωρίς φάκελο, τύπου πάπυρου ή ριζόχαρτου, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις επιλέγεται προσκλητήριο μαζί με φάκελο για διάφορους λόγους.

5) Τα ζευγάρια ως επί το πλείστον προτιμούν να ανακοινώνουν το ευχάριστο γεγονός με ένα προσκλητήριο που έχει ρομαντικό, κλασικό ή μοντέρνο κείμενο;
Το κάθε ύφος έχει και τους οπαδούς του. Σε εμάς όμως, μιας και τα περισσότερα μας προσκλητήρια είναι μοντέρνα, συνήθως συνοδεύονται από ένα μοντέρο κείμενο. Το ίδιο ισχύει και για τα ρομαντικά κείμενα, αφού και εκεί διαθέτουμε αρκετά μεγάλη ποικιλία. Αξίζει να σημειώσω πως αρκετές φορές έχουμε σχεδιάσει προσκλητήριο βάσει των κειμένων και προτάσεων του ζευγαριού και αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό.

6) Πέραν της περιστάσεως του γάμου, πού αλλού απευθύνεστε;
Μα και βέβαια σε αυτό που ακολουθεί το γάμο, τη βάπτιση! Διαθέτουμε μια αυξανόμενη γκάμα προσκλητηρίων για βάπτιση αλλά και για την περίσταση γάμου-βάπτισης, που έχει αρκετή κίνηση τον τελευταίο καιρό. Επίσης, μια επιπλέον επιλογή που δίνουμε για την περίσταση γάμου και βάπτισης είναι η εκτύπωση διπλής όψεως, ενός προσκλητηρίου γάμου και ενός προσκλητηρίου βάπτισης μαζί.

7) Για τα ζευγάρια που έχουν συγκεκριμένο budget ανταποκρίνεστε με προσιτές τιμές;
Ασφαλώς και προσπαθούμε να έχουμε χαμηλές τιμές. Αυτό βέβαια είναι σχετικό, ανάλογα με το τελικό προϊόν που παράγεται, αλλά στα επόμενα σχέδιά μας είναι μια νέα οικονομική σειρά προσκλητηρίων με πολύ χαμηλό κόστος αλλά με απλό φάκελο.

8) Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;
Η παραγωγή του προσκλητηρίου χρειάζεται περίπου μία εβδομάδα, οπότε καλό είναι τα ζευγάρια να φροντίζουν για την επιλογή του προσκλητηρίου τους περίπου ένα μήνα πριν από την ημερομηνία που θέλουν να αποστείλουν τις προσκλήσεις σε συγγενείς και φίλους, ώστε να υπάρχει και χρόνος για να γίνουν τυχόν αλλαγές που θέλουν να πραγματοποιήσουν.

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.freshart.gr
τηλ  700.700.7030
email sales@freshart.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.