Novem : γάμος και βάπτιση με ιδιαίτερο ύφος

Το όνειρό της ομάδας της Novem ήταν να μπορέσουν να δημιουργήσουν χωρίς όρια και περιορισμούς μοναδικές στιγμές ζωής, βασισμένες στις προσωπικές σας ιστορίες. Σήμερα νιώθουν όμορφα που μπορούνε να μοιραστούν αυτό το όνειρο μʼ εσάς, οργανώνοντας το ιδανικό event για κάθε περίσταση, φροντίζοντας το κάθε γεγονός να αποκτά ιδιαίτερο ύφος.

 

1. Μιλήστε μας για την επιχείρησή σας…

Η εταιρεία μας άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό μόλις πριν απο δύο μήνες. Πρόκειται για μια ολοκαίνουρια παρουσία στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων και απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της δύσκολης εποχής μας. Παρά τη μέχρι τώρα μικρή πορεία της επιχείρησης στην Ελληνική αγορά, υπάρχει απόλυτος συντονισμός αφού η εμ πειρία προϋπήρχε και οι προετοιμασίες ίδρυσης διήρκησαν πάνω απο ένα έτος.

Το δυναμικό της Novem αποτελείται απο νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, φαντασία, συνέπεια και κυρίως όρεξη για δουλειά.

2. Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε για το γεγονός του γάμου;

Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση του γάμου σε όλα τα στάδια προετοιμασίας και υλοποίησής του. Επίσης συνεργαζόμαστε με μερικούς απο τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς απο τους οποίους ο πελάτης μας επωφελείται απο σημαντικές εκπτώσεις.

Αναλυτικά η Novem αναλαμβάνει:

  • Σχεδιασμός γάμου με βάση τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Επιλογή concept και γενικότερης εικόνας του γάμου.
  • Επιλογή εκκλησίας ανάλογα με την εποχή και των αριθμό των προσκεκλημένων.
  • Επιλογή χώρου δεξίωσης. Συνεργασία με αίθουσες, κτήματα και πολυχώρους.
  • Οργάνωση catering στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, διαμόρφωση χώρου για γλέντι στο σπίτι, οργάνωση beach party, οργάνωση party σε club.
  • Επιλογή συνεργείου για φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση της βραδιάς.
  • Επιλογή νυφικού και παρουσία σε όλες τις πρόβες
  • Επιλογή στολισμού εκκλησίας, αυτοκινήτου και νυφικής ανθοδέσμης και στολισμός χώρου δεξίωσης.
  • Επιλογή μπομπονιέρας ή κεράσματος. Συνεργασία με pastry chef και επιλογή προσκλητηρίων, ευχαριστηρίων και βιβλίου ευχών.
  • Επικοινωνία με καλεσμένους για στοιχεία αποστολής προσκλητηρίων, κλείσιμο προσκλητηρίων σε φακέλους, γράψιμο ονομάτων και διευθύνσεων και αποστολή μέσω courier. Επιβεβαίωση παρουσίας καλεσμένων στη δεξίωση και επιμέλεια τελικής λίστας.
  • Αισθητική νύφης. Νυφικό χτένισμα, μακιγιάζ και παρουσία σε όλες πρόβες.
  • Οργάνωση βραδιάς κρεβατιού.
  • Οργάνωση ειδικών events.
  • Οργάνωση διαμονής και μεταφοράς καλεσμένων από την επαρχία.
  • Επίβλεψη όλων των διαδικασιών την ημέρα του γάμου. Παρουσία κατά την προετοιμασία της νύφης, κατά τη διάρκεια της τελετής στην εκκλησία και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης
  • Γράψιμο ευχαριστηρίων με βάση τη λίστα δώρων γάμου και αποστολή
  • Ταξίδι του μέλιτος

Καλό είναι να τονίσουμε ότι οι υπηρεσίες δεν προσφέρονται αποκλειστικά ως πακέτο. Το μελλόνυμφο ζευγάρι έχει τη δυνατότητα να επιλέξει όποιες από αυτές επιθυμεί.

3. Αναλαμβάνετε την οργάνωση εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα;

Και βέβαια. Ο σχεδιασμός γάμου, βάπτισης και κάθε είδους εκδήλωσης μπορεί να γίνει στον τόπο που ο πελάτης μας έχει ονειρευτεί χωρίς καθόλου κόπο απο μέρους του.

4. Πόσο χρήσιμο είναι την ημέρα του γάμου να υπάρχει κάποιος που να επιβλέπει όλες τις διεργασίες;

Η ημέρα του γάμου είναι μία απο τις σημαντικότερες ημέρες στη ζωή του ζευγαριου. Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια, μέσα στα χρονικά περιθώρια που έχουν οριστεί και να υπάρχει απόλυτος συντονισμός. Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος μας! Η παρουσία μας στο μυστήριο και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει, διασφαλίζει οτι τίποτα δεν θα πάει στραβά. Άλλωστε σκοπός μας είναι το ζευγάρι να απολαύσει αυτές τις στιγμές στο έπακρο χωρίς άγχος για τις λεπτομέρειες.

5. Εκτός απο το γάμο σε ποιούς άλλους τομείς παρέχετε τις υπηρεσίες σας;

Πέρα απο το γάμο, θρησκευτικό ή πολιτικό, παρέχουμε υπηρεσίες για βάπτιση, παιδικό ή οποιοδήποτε άλλο party, εταιρικές εκδηλώσεις, επαγγελματικά δείπνα και συνέδρια.

6. Στην δύσκολη οικονομική εποχή που βρισκόμστε, ανταποκρίνεστε με προσιτές τιμές ή κάποια πακέτα προσφορών;

Στην εποχή μας είναι πραγματικά αρκετά έντονο το οικονομικό πρόβλημα. Θεωρούμε πως οι προσιτές τιμές σε συνδιασμό με την ποιοτική δουλειά οδηγούν στην επιτυχία. Γι’ αυτό το λόγο εκτός απο τις χαμηλές τιμές των υπηρεσιών μας προσφέρουμε στους πελάτες μας έξυπνες και χαμηλού κόστους λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Κάνοντας τα πρώτα μας βήματα προσφέρουμε σε ένα τυχερό ζευγάρι τη διοργάνωση του γάμου τους έπειτα απο κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας. Όσα ζευγάρια ενδιαφέρονται και έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν το γάμο τους απο τον Δεκέμβριο του 2011 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2012 μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στη φόρμα επικοινωνίας του site μας www.novem.gr. Αιτήσεις δεχόμαστε μέχρι 15 Ιουνίου. Η προσφορά αφορά σε γάμους που θα πραγματοποιηθούν εντός Αττικής.

7. Ποιό είναι το χρονικό διάστημα που πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία οι ενδιαφερόμενοι;

Novem στα λατινικά σημαίνει «εννέα» και συμβολίζει τους εννέα μήνες που απαιτούνται για την προετοιμασία ενός γάμου. Ιδανικό χρονικό διάστημα λοιπόν είναι οι εννέα μήνες, χωρίς αυτό να αποκλέιει την άρτια οργάνωση σε περίπτωση που κάποιο ζευγάρι επικοινωνήσει μαζί μας σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.novem.gr

Διεύθυνση: Ερμού (έναντι) 50

Περιοχή: Μεταμόρφωση, 14452, πλησίον Εθνικής Οδού- Γέφυρα Λυκόβρυσης

Τηλέφωνα: 697 6352326, 693 7146060

e-mail: info@novem.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.