Wedding Mall A.E. Διαχείριση Λιστών Εκδηλώσεων

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει το δίλημμα στα μελλόνυμφα ζευγάρια για το αν θα χρησιμοποιήσουν κατάστημα ή τραπεζικό λογαριασμό για τη λίστα γάμου τους. H wedding mall έρχεται να δώσει την λύση..με μία απλή ιδέα ,με μία πρωτοποριακή υπηρεσία…

1) Μιλήστε μας για την επιχείρησή σας…

Η Wedding Mall A.E. Διαχείριση Λιστών Εκδηλώσεων ιδρύθηκε στα τέλη του 2008 με σκοπό την ανάπτυξη μίας καινοτόμου επιχειρηματικής ιδέας, την υλοποίηση μίας διεθνώς πρωτοποριακής υπηρεσίας λίστας γάμου. Τα ιδρυτικά μέλη προέρχονται από τον ακαδημαϊκό και εμπορικό χώρο, δραστηριοποιούνται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και της πληροφορικής και έχουν μεγάλη εμπειρία σε καινοτόμες επιχειρηματικές προσπάθειες στις Η.Π.Α. και στην Ελλάδα.

2) Τί είναι το wedding mall και τί υπηρεσίες προσφέρει για τους μελλόνυμφους;

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει το δίλημμα στα μελλόνυμφα ζευγάρια για το αν θα χρησιμοποιήσουν κατάστημα ή τραπεζικό λογαριασμό ως λίστα γάμου. Η ιδέα του καταστήματος, αν και κομψή, ακολουθείται με μια δέσμευση αγορών που είναι περιοριστική για τα περισσότερα σημερινά ζευγάρια. Ο τραπεζικός λογαριασμός προσφέρει ελευθερία κινήσεων, αλλά συνοδεύεται από αρκετά μειονεκτήματα, όπως άσχημη εικόνα, υποχρεωτική καταβολή μετρητών, ουρές σε ταμεία κ.ο.κ. Ενώ λοιπόν τα περισσότερα ζευγάρια επιθυμούν την ευελιξία των χρημάτων, ο τρόπος αυτός είναι ιδιαίτερα αναχρονιστικός. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει μία καινοτόμος υπηρεσία, η λίστα γάμου Wedding Mall (www.weddingmall.gr). Τα δώρα εξακολουθούν να είναι χρηματικά και να αποδίδονται χωρίς περιορισμό στο ζευγάρι, αλλά αυτό επιτυγχάνεται με ένα εύκολο, όμορφο και σύγχρονο τρόπο: οι καλεσμένοι έχουν πολλαπλά κανάλια κατάθεσης του δώρου τους, ο γάμος αποκτά τη δική του ιστοσελίδα – ένα μικρό facebook – και υπάρχει ένα δίκτυο γνωστών και αξιόπιστων καταστημάτων, στο οποίο το ζευγάρι μπορεί να κάνει προαιρετικά αγορές για ένα χρόνο με εκπτώσεις.

3) Για ποιό λόγο να προτιμήσει το ζευγάρι τη λίστα γάμου του wedding mall απο αυτήν ενός τραπεζικού λογαριασμού;

Υπάρχουν τρεις σημαντικές διαφορές:

  • Ευκολία για όλους μέσω πολλαπλών καναλιών κατάθεσης δώρου: Οι καλεσμένοι μπορούν και πάλι να χρησιμοποιήσουν μία τράπεζα, την Τράπεζα Πειραιώς για να κάνουν το δώρο τους, αναφέροντας τον κωδικό του γάμου – δεν είναι αριθμός λογαριασμού. Ταυτόχρονα όμως, μπορούν να χρησιμοποιήσουν και την πιστωτική τους κάρτα στο www.weddingmall.gr ή το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας, από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, οποιαδήποτε ώρα, χωρίς ταλαιπωρία, με εξυπηρέτηση πελατών.
  • Διακριτικότητα, προνόμια και εκπτώσεις: Το Wedding Mall δεν είναι μόνο μία υπηρεσία συγκέντρωσης χρηματικών δώρων. Είναι και ένα δίκτυο καταστημάτων. Θέλοντας να μεγιστοποιήσει τα οφέλη για τους μελλόνυμφους και τους καλεσμένους τους, έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο επώνυμων καταστημάτων, στο οποίο το ζευγάρι μπορεί να κάνει αγορές (προαιρετικά) για ένα χρόνο με σημαντικές εκπτώσεις. Πολλά από τα καταστήματα προσφέρουν εκπτώσεις και στους καλεσμένους του ζευγαριού για έξι μήνες. Καταστήματα όπως τα IKEA, Travel Plan, Κορασίδης, Λητώ, Γιάννης Δελούδης, Ελευθερουδάκης, Casa di Patsi, Χυτήρογλου κ.α. συνεργάζονται με το Wedding Mall.
  • Διαδίκτυο και σύγχρονη προσέγγιση: Κάθε γάμος αποκτά τη δική του ιστοσελίδα! Το ζευγάρι μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σελίδα αυτή για να ελέγχει την κίνηση και τις ευχές της λίστας του, να αναρτά ανακοινώσεις, φωτογραφίες και χάρτες, να ανταλλάσει μηνύματα με τους καλεσμένους και οι καλεσμένοι μεταξύ τους. Επίσης, η σελίδα αυτή μπορεί να συνδεθεί με το facebook, το twitter, το flickr ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα το ζευγάρι επιθυμεί. Ένα μικρό social network!

Συνοψίζοντας, το Wedding Mall είναι υπηρεσία που συνεχώς εμπλουτίζεται με παροχές, ενώ ο αριθμός λογαριασμού είναι ένα τραπεζικό προϊόν.

4) Το δίκτυο των καταστημάτων που συνεργάζεστε είναι σταθερό και συγκεκριμένο ή με την πάροδο του χρόνου αλλάζει και εμπλουτίζεται;

Το δίκτυο καταστημάτων αλλάζει και εμπλουτίζεται με την πάροδο του χρόνου. Προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε με γνωστές και αξιόπιστες εταιρίες με παρουσία σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες να καλύπτουν διάφορες ανάγκες των ζευγαριών, όχι απαραίτητα μόνο σε είδη σπιτιού. Μάλιστα αυτή τη στιγμή συζητάμε με ασφαλιστικές, τηλεπικοινωνιακές και άλλες εταιρίες, ώστε να προσφέρουν επιπλέον παροχές στα ζευγάρια μας.

5) Πώς θα ενημερώσει το ζευγάρι τους καλεσμένους του εάν καταλήξει να συνεργαστεί μαζί σας;

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι μέσω μίας μικρής και διακριτικής καρτούλας που παρέχουμε δωρεάν στο ζευγάρι, η οποία εξηγεί καθαρά τους τρόπους κατάθεσης του δώρου (Τράπεζα Πειραιώς με μετρητά,internet & τηλεφώνικό κέντρο με πιστωτική κάρτα), αναφέροντας και ότι το ζευγάρι μπορεί να κάνει – αν επιθυμεί – αγορές στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Το ζευγάρι μπορεί επίσης απλά να αναφέρει την ιστοσελίδα μας και τον κωδικό του γάμου του, ή εναλλακτικά, κατευθείαν τη διεύθυνση της ιστοσελίδας γάμου του, που έχει τη μορφή www.weddingmall.gr/pages/12345678901, όπου το 12345678901 είναι ο προσωπικός κωδικός του γάμου του.

6) Οι δικές σας χρεώσεις για τις υπηρεσίες σας ποιες είναι;

Φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι η μεγιστοποίηση των εκπτώσεων και προνομίων προς το μελλόνυμφο ζευγάρι και τους καλεσμένους του. Σαν αποτέλεσμα, το Wedding Mall δε λαμβάνει καμία αμοιβή ή προμήθεια από τα συνεργαζόμενα καταστήματα, έτσι ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές παροχές. Έχουμε καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να κρατήσουμε τη χρέωση της υπηρεσίας μας μικρή, δεδομένων των υψηλών λειτουργικών εξόδων (διαχείριση ιστοσελίδας, τηλεφωνικό κέντρο, αμοιβές και προμήθειες συνεργαζόμενης τράπεζας, κ.ο.κ.). Η χρέωση της υπηρεσίας κυμαίνεται από 100? εώς 200? (αναλόγως του ποσού), πλέον 23% Φ.Π.Α.

7) Πόσο καιρό πρίν αλλά και με ποιό τρόπο μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Αν επιθυμούν να ενθέσουν τα καρτελάκια μας στο προσκλητήριό τους, θα λέγαμε ότι 1-2 εβδομάδες πριν την αποστολή των προσκλήσεων είναι ένα καλό διάστημα.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
www.weddingmall.gr
Polis Building, 62 Kifisias Avenue
Marousi, Athens 151 25
Tel: +30 210 6100644 Fax: +30 210 6100646
e-mail: atsoukaleli@weddingmall.gr, info@wedddingmall.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.