Fioritura είδη γάμου, βάπτισης και πρωτότυπα είδη δώρων

Η fioritura προσφέρει προϊόντα μοναδικά και αποκλειστικά φτιαγμένα από την ομάδα της για τις δικές σας ανάγκες. Δημιουργούν αποκλειστικά σχέδια κομμάτι-κομμάτι, από πρώτες ύλες και σας τα προσφέρουνε στην καλύτερη δυνατή τιμή… «φιλική προς το περιβάλλον σας»! Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων μπορείτε να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν ή να δημιουργήσετε αυτά που θέλετε εσείς και δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά!

1) Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρησή σας…
Η επιχείρησή μας άνοιξε ακριβώς πριν ένα χρόνο. Σκοπός της επιχείρησής μας είναι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας να είναι «κατ’ απαίτηση» του πελάτη με μία πινελιά καινοτομίας από εμάς.
Η επιχείρησή μας βρίσκεται στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης αλλά μπορούμε να εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα μέσω της ιστοσελίδας μας (www.fioritura.gr) καθώς οι πελάτες μας μπορούν να ενημερώνονται για οποιαδήποτε προϊόντα και τιμές άμεσα. Δεν δημιουργήσαμε κάποια «απρόσωπη e-shop ιστοσελίδα» γιατί οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας θέλουν την ελάχιστη επικοινωνία, έστω αυτής του ηλεκτρονικού ταχυδρομείο ή του τηλεφώνου, έτσι ώστε να ερχόμαστε πιο κοντά στις απαιτήσεις του καθενός.
Το χρονικό διάστημα που είναι ανοιχτή η επιχείρησή μας η πορεία της δεν ήταν ικανοποιητική. Ανοίξαμε μία δύσκολη εποχή στην ελληνική αγορά, και το γνωρίζαμε. Όπως κάθε «ιδιαίτερη» επιχείρηση που θέλει το χρόνο της, έτσι κι εμείς περιμένουμε από τους πελάτες μας να δουν τις δουλειές μας και να ευεργετηθούν από τις υπηρεσίες μας έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία σχέση εμπιστοσύνης προς την επιχείρηση μας.

2) Για το χαρμόσυνο γεγονός του Γάμου τι υπηρεσίες και προϊόντα προσφέρετε;
Όσον αφορά το γάμο, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες του ζευγαριού εκτός από νυφικό, ένδυση και υπόδηση. Ξεκινώντας μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί με τους μελλόνυμφους όλα τα προϊόντα από το μηδέν: Καταρχάς προσκλητήρια έτσι όπως τα θέλουν οι μελλόνυμφοι (χωρίς να χρησιμοποιούμε κοινά δείγματα της αγοράς). Μπορούμε να δημιουργήσουμε τη μπομπονιέρα ή να επιλέξουμε ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα από τους προμηθευτές πρώτων υλών μας και να κάνουμε τη σύνθεση που θέλουν και που τους ταιριάζουν. Μπορούμε να τους προμηθεύσουμε αυθεντικά ασημένια στέφανα (αλλά και απλά -χωρίς ασήμι), καράφες και ποτήρια διακοσμημένα με ασήμι («ασορτί» με τα στέφανα). Γάντια νύφης, στέκες νύφης, στεφανάκια, κορωνάκια και γενικώς όλα τα παρελκόμενα του γάμου.
Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε τη διακόσμηση και το στολισμό του γάμου αλλά και τη μουσική επένδυση αυτού. Γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται η ελάχιστη επικοινωνία μαζί μας, έτσι ώστε να αναλύσουμε και να συζητήσουμε το καλύτερο για την αρχική και καλύτερη στιγμή ενός νέου ζευγαριού.

3) Για τους μελλόνυμφους διαθέτετε και στέφανα διακοσμημένα από γνήσια Swarovski;
Τα στέφανά μας που διαθέτουν Swarovski είναι μόνο τα ασημένια στέφανα. Δεν τα στολίζουμε εμείς, αλλά είναι ήδη στολισμένα από το εργοστάσιο παραγωγής στεφάνων «Γεωργίου». Γι’ αυτό και είναι κάποια standard μοντέλα που δεν μπορούν να είναι μεταβλητά. Εμείς τα διαθέτουμε στο ευρύ κοινό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

4) Τα baby bunch είναι τροποποιήσιμα ώς προς την σύνθεση τους ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη;
Μα και βέβαια. Έτσι κι αλλιώς αυτός είναι ο σκοπός μας: Όλα τα προϊόντα μας να είναι τροποποιήσιμα ως προς τις ανάγκες των πελατών μας.

5) Εκτός του γάμου, για ποιές άλλες περιστάσεις προορίζονται τα είδη σας;
Η δεύτερη μεγαλύτερη «περίσταση» είναι αυτή της βάπτισης. Όπως και στο γάμο, έτσι και στη βάπτιση, παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα εκτός από αυτά της ένδυσης και της υπόδησης. Επίσης, τα προϊόντα μας -όπως τα Nappycakes & τα Scrapbooking- μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δώρα σε γιορτές και γενέθλια. Τέλος, μπορούμε να υποστηρίξουμε και παιδικά πάρτι ή εκδηλώσεις με πάσης φύσεως προϊόντα.

6) Στην οικονομική κρίση που διανύουμε προσφέρετε κάποια πακέτα προσφορών ή χαμηλές τιμές;
Οι τιμές μας είναι ήδη χαμηλές -χωρίς να έχουν κρυφές χρεώσεις- για να είναι προσιτές ως προς τους ενδιαφερόμενους. Αλλά, με ολοκληρωμένα πακέτα γάμου ή βάπτισης γίνονται και οι ανάλογες εκπτώσεις ή στρογγυλοποιήσεις των τιμών «προς τα κάτω»…

7) Πόσο καρό πριν πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;
Ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας και την ποσότητα, μπορεί να χρειαστεί μέχρι και ένα μήνα πριν. Για παράδειγμα αν μία παραγγελία από 100 μπομπονιέρες που είναι απλές και δεν έχουν δυσκολία κατασκευής η παραγγελία μπορεί να γίνει και 10 ημέρες πριν. Αλλά μία παραγγελία με 500 μπομπονιέρες οι οποίες έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας εκεί υπολογίζουμε σίγουρα ένα μήνα πριν. Μέσα στα χρονικά αυτά διαστήματα υπολογίζονται και ο φόρτος εργασίας, η διαθεσιμότητα και αλλά και η παράδοση των πρώτων υλών. Τέλος, για τα προσκλητήρια, επειδή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τα παραδώσουν ένα μήνα πριν το χαρμόσυνο γεγονός τους, υπολογίζουμε και αυτόν τον χρόνο ως επιπλέον.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
www.fioritura.gr
Είδη Γάμου & Βάπτισης
Χρ. Κανάκη 16, Τ.Κ.: 56123
Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2311 270755
e-mail: info@fioritura.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.