MyGuests.gr Αυτόματη Επιβεβαίωση Καλεσμένων γάμου

1.Μιλήστε μας για το MyGuests.gr
Το MyGuests.gr είναι μια υπηρεσία εμπνευσμένη από τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, κυρίως από την έλλειψη ελεύθερου χρόνου και το πνεύμα οικονομίας, και βέβαια δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία – πρωτοποριακή σε Ελλάδα και εξωτερικό – που κάνει την οργάνωση του γάμου ευκολότερη, γιατί πιστεύουμε πως αν οργανωθεί σωστά, μπορεί κάποιος να γλυτώσει πολύ κόπο και άδικα έξοδα. Ουσιαστικά η καινοτόμος αυτή τηλεφωνική υπηρεσία βοηθάει στο να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των καλεσμένων που θα παρευρεθούν στη δεξίωση του γάμου. Έτσι το ζευγάρι μπορεί να υπολογίσει σωστά τον αριθμό των καλεσμένων του ώστε να μην χρεωθεί παραπάνω από τα άτομα που δεν θα έρθουν.

2. Περιγράψτε μας τον τρόπο που λειτουργεί η υπηρεσία.
Η διαδικασία είναι απλή και αποτελείται από 4 απλά βήματα: 1. Ηχογράφηση: Το ζευγάρι ηχογραφεί το μήνυμα που θέλει να μεταδοθεί στους καλεσμένους του στο ύφος που επιθυμεί. 2. Αποστολή: Μας στέλνει το ηχογραφημένο μήνυμα μαζί με τη λίστα από τηλέφωνα που θέλει να επικοινωνήσει και τις ώρες που επιθυμεί να γίνει αυτό. 3 Επικοινωνία: Το σύστημα θα καλέσει, αυτόματα, όλα τα τηλέφωνα της λίστας ώστε να συλλέξει τις απαντήσεις. 4.Αποτελέσματα: Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία των τηλεφωνημάτων, αποστέλλουμε στο ζευγάρι μια αναλυτική κατάσταση με την απάντηση του κάθε καλεσμένου!

3. Αν κάποιος καλεσμένος δεν απαντήσει το τηλεφώνημα τι γίνεται;
Αφού ολοκληρωθεί σε πρώτη φάση η διαδικασία των τηλεφωνημάτων, εντοπίζονται από το σύστημα τυχών τηλέφωνα που δεν απάντησαν και τα ξανακαλεί σε διάστημα μερικών ωρών ή και ημερών. Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται συνολικά 2 φορές ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

4. Στην περίπτωση που ο καλεσμένος δεν γνωρίζει την ακριβή αριθμό των ατόμων που θα παρευρεθούν όταν δεχτεί το τηλεφώνημα;
Συνήθως δίνεται μια απάντηση κατά προσέγγιση. Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, αυτόματα, περνάει στη λίστα με τα τηλέφωνα που δεν έχουν απαντηθεί και το σύστημα τον καλεί ξανά.

5. Πόσο διάστημα χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η λίστα με τις απαντήσεις των καλεσμένων;
Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε διάστημα λίγων ημερών. Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων μπορεί να υπάρξει μια μικρή απόκλιση αλλά αυτό γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το ζευγάρι. Συνήθως σε διάστημα μιας εβδομάδας έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των τηλεφωνημάτων και έχει ετοιμαστεί και αποσταλεί η λίστα με τις τελικές απαντήσεις.

6. Είναι μία φρέσκια υπηρεσία και ιδέα, αλλά σε κόστος είναι προσεγγίσιμη;
Στην περίπτωση του MyGuests.gr ο όρος κόστος δεν είναι δόκιμος και θα σας εξηγήσουμε το γιατί. Ουσιαστικά το κόστος που είναι τεράστιο στην περίπτωση του γάμου είναι το κόστος των θέσεων στο τραπέζι του γάμου που δεν θα γεμίσουν, και στατιστικά αυτό μεταφράζεται σε ένα ποσοστό 15% – 30% των καλεσμένων. Η υπηρεσία MyGuests.gr αναλαμβάνει τα τηλεφωνήματα εντελώς δωρεάν και το ζευγάρι χρεώνεται μόνο εκ του αποτελέσματος, με το 10% της αξίας των χρημάτων που θα κερδίσει! Αν αναλογιστείτε λοιπόν το κόστος ενός πλήρους δείπνου και πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε τότε γίνεται αντιληπτό πως δεν μιλάμε για κόστος αλλά για κέρδος!

7. Πέραν του γάμου, πού αλλού απευθύνεται η υπηρεσία σας;
Η υπηρεσία είναι κατάλληλη για παντός τύπου κοινωνικές εκδηλώσεις και ειδικά για όσες η συμμετοχή του κόσμου είναι σε κάποιο βαθμό αβέβαιη. Επομένως η χρήση της υπηρεσίας εκτός από της γαμήλιες δεξιώσεις ενδείκνυται και για άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις όπως βαπτίσεις, συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις , parties κ.λ.π.

8. Πότε ακριβώς πριν το μυστήριο πρέπει να έρθουν οι ενδιαφερόμενοι σε επικοινωνία μαζί σας;
Η υπηρεσία προσφέρει μεγάλη ευελιξία χάρη στην αυτοματοποίηση και έτσι το ζευγάρι μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας μέχρι και 2 εβδομάδες πριν από το γάμο. Εξαρτάται περισσότερο από την καθοριστική ημερομηνία που έχουν από το χώρο δεξίωσης- όπου ζητείται από το ζευγάρι να ενημερώσει για των τελικό αριθμό των καλεσμένων.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Cytech Ε.Π.Ε.
Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο
Ηράκλειο Κρήτης, 70013
T: +302810 314127,
F: +302810 391941
W:http://www.cytech.gr/
Ε: myguests@cytech.gr
Facebook page: www.facebook.com/MyGuests

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.