Αυτόματη Επιβεβαίωση Καλεσμένων γάμου και βάπτισης από το myguests.gr

Μία νέα υπηρεσία – πρωτοποριακή σε Ελλάδα και εξωτερικό – που ήρθε για να κάνει την οργάνωση του γάμου, της βάπτισης, ή της κοινωνικής σας εκδήλωσης ευκολότερη – γιατί αν οργανωθεί σωστά, θα γλυτώσετε πολύ κόπο και άδικα έξοδα.

Η καινοτόμος αυτή τηλεφωνική υπηρεσία σας βοηθά να μάθετε πόσοι από τους καλεσμένους σας θα παραστούν στη δεξίωση σας. Για κάθε τηλεφώνημα που πραγματοποιείται από το σύστημα μαθαίνετε οριστικά και αμετάκλητα ποιοι καλεσμένοι σας δεν θα παραστούν στο τραπέζι μετά το γάμο / τη βάπτιση. Έτσι μπορείτε να υπολογίσετε σωστά τον αριθμό των καλεσμένων σας, ώστε να μην χρεωθείτε παραπάνω για άτομα που δεν θα έρθουν.

Η διαδικασία είναι απλή και αποτελείται από 4 βήματα:

1. Ηχογράφηση
Ηχογραφείτε ένα μήνυμα όπως εσείς θέλετε να μεταδοθεί.
2. Αποστολή
Το στέλνετε μαζί με τη λίστα από τηλέφωνα που θέλετε να επικοινωνήσετε και τις ώρες που επιθυμήτε να γίνει αυτό.
3. Επικοινωνία
Το σύστημα θα καλέσει για εσάς, αυτόματα, όλα τα τηλέφωνα που θα μας παρέχετε ώστε να συλλέξει τις απαντήσεις.
4.Αποτελέσματα
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, σας αποστέλλετε μια αναλυτική κατάσταση με την απάντηση του κάθε καλεσμένου!

Σε μία εποχή που όλοι ψάχνουν πως να καινοτομήσουν στο γάμο τους, δεν έχετε παρά να ζητήσετε τη βοήθεια της τεχνολογίας και μάλιστα χωρίς να χρεωθείτε παραπάνω!

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία κερδίζετε:

    • Πολύτιμο χρόνο:

Δε θα χρειαστεί παρά ο χρόνος για να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα – στο οποίο προσδίδεται το δικό σας μοναδικό ύφος – και το οποίο μεταδίδεται στους καλεσμένους σας τηλεφωνικά.

    • Διακριτικότητα στην επικοινωνία:

Δεν θα χρειαστεί να μιλήσετε προσωπικά στους καλεσμένους σας -παρ’ όλο που θα ακούσουν τη δικιά σας φωνή- και έτσι τους βγάζετε από τη δύσκολη θέση να δικαιολογηθούν για την απουσία τους. Απλά δηλώνουν αν θα παρευρεθούν ή όχι.

    • Ακριβή αριθμό παρευρισκομένων:

Το σύστημα μετά τη θετική απάντηση ενός από τους καλεσμένους σας ότι θα παραβρεθεί στο γάμο σας, ζητάει αυτόματα να προσδιορίσει πόσα άτομα θα έρθουν μαζί του.

    • Μείωση Κόστους:

Το κόστος που είναι τεράστιο είναι το κόστος των θέσεων στο τραπέζι του γάμου που δεν θα γεμίσουν, στατιστικά μεταφράζεται σε ένα ποσοστό 15% – 30% των καλεσμένων σας. Αναλογιστήτε λοιπόν το κόστος ενός πλήρους δείπνου και πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε!

Η υπηρεσία MyGuests αναλαμβάνει τα τηλεφωνήματα σας εντελώς δωρεάν και εσείς χρεώνεστε μόνο εκ του αποτελέσματος, με το 10% της αξίας των χρημάτων που θα κερδίσετε!
Μία δοκιμή θα σας πείσει!
Στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας (www.myguests.gr) μπορείτε να ακούστε ένα παράδειγμα ηχογραφημένου ηχητικού μηνύματος για να δείτε αν και κατά πόσο σας ταιριάζει!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας (www.myguests.gr) ή επικοινωνήστε με την εταιρία:

Cytech Ε.Π.Ε.
Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο
Ηράκλειο Κρήτης, 70013
T: +302810 314127,
F: +302810 391941
W:http://www.cytech.gr/
Ε: myguests@cytech.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.