5 καλοκαιρινά νυφικά για γάμο σε παραλία

Οι περισσότεροι γάμοι που γίνονται καλοκαίρι, λαμβάνουν χώρα σε νησί και παραλία. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να βάλεις ψηλοτάκουνα ή πολύ glamorous νυφικά. Εμείς βρήκαμε 5 καλοκαιρινά νυφικά που είναι σχετικά μίνιμαλ, φοριούνται κυρίως σε γάμο σε παραλία και σε κάνουν να νιώθεις άνετα και αέρινα.

 

Κλασικό αλλά υπέροχο. Ένα λευκό νυφικό σε ίσια γραμμή με λευκό τούλι και γυμνή πλάτη. Εφόσον είναι αρκετά απλό, μπορείς να βάλεις ένα boho headband ή ένα στεφάνι από λουλούδια σε διάφορα χρώματα. Συνδύασε το νυφικό σου με χρυσά σανδάλια και παστέλ μανικιούρ.

 

Μία super stylish πρόταση για γυναίκες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά ακόμα και τη μέρα του γάμου τους. Ένα αμάνικο νυφικό ή ένα υπέροχο σετ από μπεζ δαντέλα και μερικές floral λεπτομέρειες. Βάλε δερμάτινα ή χρυσά σανδάλια και ένα ζευγάρι απλά αλλά κομψά σκουλαρίκια. Επένδυσε σε ρομαντικό φυσικό μακιγιάζ, μία γαλλική πλεξούδα και παστέλ μανικιούρ-πεντικιούρ.

 

Μία super boho πρόταση για ιδιαίτερες γυναίκες που αγαπούν τα 70s και τη δαντέλα. Ένα κοντό λευκό φόρεμα χρειάζεται έξτρα δαντέλα σε maxi μήκος αλλά και σε μεγάλα μανίκια. Ολοκλήρωσε το look με σανδάλια ή λευκά flatforms και τόλμησε να φορέσεις ένα glamorous καπέλο fedora. Τα μεγάλα μεταλλικά κοσμήματα είναι σήμα κατατεθέν το boho look.

 

To κοντό ασύμμετρο λευκό νυφικό είναι τέλειο για γάμο παραλίας. Είναι γεγονός ότι ταιριάζει ιδανικά σε ψηλόλιγνα κορίτσια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να φορεθεί από τις υπόλοιπες. Συνδύασέ το με σανδάλια ή λευκά flatforms, ένα ρομαντικό λευκό στεφάνι ή ένα μεταλλικό χρυσό headband και ένα βραχιόλι από πέρλες.

 

Η δαντέλα είναι το πιο ρομαντικό και θηλυκό ύφασμα για κάθε νύφη. Αν σκοπεύεις να παντρευτείς το καλοκαίρι σε παραλία, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτό το ύφασμα. Βάλε μακριά μανίκια για τυχόν αεράκι και συνδύασέ το με σανδάλια, υπέροχα statement σκουλαρίκια και απαλό μακιγιάζ. Νυφικό : Christos Costarellos

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.