Απλά νυφικά για έναν ανοιξιάτικο γάμο

Ο ανοιξιάτικος γάμος σας αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής σας. Είναι σίγουρο πως θέλετε να δείχνετε υπέροχη και έχετε επιλέξει κάθε λεπτομέρεια με ιδιαίτερη προσοχή. Και πιο συγκεκριμένα το νυφικό. Γνωρίζετε πως η απλότητα είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου και το έχετε δηλώσει σε κάθε του πτυχή. Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε επιλέξει νυφικό ακόμη; Δείτε την παρακάτω λίστα και είναι σίγουρο πως θα βρείτε το νυφικό των ονείρων σας.
Για παράδειγμα, ένα απλό νυφικό από σταθερό ύφασμα είναι το ιδανικό για την άνοιξη. Τα κοντά μανίκια, η κλειστή λαιμόκοψη και ο διακριτικός φιόγκος στο πλάι δίνουν ένα υπέροχο φόρεμα. Συνδυάστε το με ένα απλό χτένισμα, βάψιμο με ουδέτερες αποχρώσεις και μυτερές γόβες.

Ένα απλό vintage νυφικό μπορεί να συνδυαστεί με ένα ψηλό updo με γλυκές μπούκλες. Αγαπάμε το βαθύ άνοιγμα στην πλάτη, το χαλαρό μανίκι με τη διαφάνεια και την γλυκιά λεπτομέρεια. Φορέστε τα ανάλογα παπούτσια με νότες εποχής και γίνετε πιο όμορφη νύφη ever!

Επιλέξτε ένα ρομαντικό στυλ, το οποίο είναι το ιδανικό για τον ανοιξιάτικο γάμο σας. Ένα δαντελένιο φόρεμα με V λαιμόκοψη μπορεί να συνοδευτεί από ένα καλόγουστο chignon και ένα ωραίο στεφάνι στα μαλλιά. Βαφτείτε με ουδέτερες αποχρώσεις και τονίστε τα χείλη σας με μπορντό ή κόκκινο κραγιόν. Είναι σίγουρο πως τα βλέμματα των καλεσμένων σας θα συγκεντρωθούν επάνω σας!

Το νυφικό αυτό ανήκει στην ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Aire Barcelona για το 2015 και πραγματικά το αγαπήσαμε! Είναι απλό και ταυτόχρονα πριγκηπικό. Θα το επιλέγαμε οπωσδήποτε για τον γάμο μας!

Τέλος, ένα κοντό φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες και μακριά μανίκια θα είναι ότι πρέπει για τον rustic ανοιξιάτικο γάμο σας! Συνδυάστε το τα αξεσουάρ και το χτένισμα που σας αρέσει και απολαύστε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας στο πλήρες!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.