Ρομαντικό μακιγιάζ για έναν ανοιξιάτικο γάμο

Ο γάμος σας αποτελεί αναμφίβολα την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας. Θέλετε τα πάντα να είναι οργανωμένα στην εντέλεια και κυρίως η εμφάνισή σας. Συγκεκριμένα, το μακιγιάζ που θα επιλέξετε πρέπει να συμβαδίζει τόσο με την εποχή όσο και με το στυλ σας. Δείτε λοιπόν τις επιλογές που έχετε για τον ανοιξιάτικο γάμο σας και δείξτε πιο όμορφη από ποτέ.
Κατ’ αρχάς, μπορείτε να επιλέξετε απαλά χρώματα, τα οποία θα τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Ένα απαλό μπεζ στα μάτια σας, ένα ροζ στα χείλη και ένα γλυκό ρουζ στα ζυγωματικά θα αποτελέσουν το τέλειο ρομαντικό νυφικό μακιγιάζ. Τονίστε επίσης τις βλεφαρίδες σας με αδιάβροχη μάσκαρα.

Μπορείτε να δώσετε στα μάτια σας ένταση επιλέγοντας ένα smokey eye look ιδανικό για γάμο. Θα τονίσει τα μάτια σας και θα ταιριάξει απίστευτα με το νυφικό σας. Επιλέξτε χρώματα που ανήκουν στην παλέτα του καφέ και του γκρι και συνδυάστε τα με μαύρο eyeliner.

Τι θα λέγατε για το μακιγιάζ της Keira Knightley; Αγαπήσαμε τα smokey eyes σε απαλή απόχρωση αλλά και το κόκκινο κραγιόν! Θα το επιλέγαμε οπωσδήποτε για τον ανοιξιάτικο γάμο μας καθώς θα αποτελούσε την ιδανική επιλογή για ένα vintage φόρεμα και χτένισμα.

Στον ανοιξιάτικο γάμο μας θα επιλέγαμε και την πράσινη σκιά, ιδιαίτερα αν είχαμε πράσινα μάτια. Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός που επέλεξε η Scarlett Johansson που συνδυάζει το λαδί με το ροδακινί. Το μακιγιάζ αυτό ταιριάζει με ένα δαντελένιο νυφικό με ρομαντικό κόψιμο και όμορφα σχέδια.

Τέλος, μη διστάσετε να δώσετε ένα εκκεντρικό στυλ στα μάτια σας επιλέγοντας ανοιξιάτικες αποχρώσεις. Για παράδειγμα, μας αρέσει πολύ η ροζ σκιά, η οποία συνδυάζεται με το μαύρο winged eye look και το απαλό ροζ κραγιόν στα χείλη. Συνδυάστε με πολύ όγκο στα μαλλιά και ένα απλό και λιτό νυφικό.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.