11 ιδέες για νυφικό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν

Όταν λέμε “νυφικό μακιγιάζ”, οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανώς οραματίζονται μια ροδαλή νύφη με πλούσιες βλεφαρίδες, ροζ μάγουλα και ένα απαλά χείλη. Αλλά ποιος λέει ότι πρέπει να είστε οι περισσότεροι άνθρωποι;

 

Αν ονειρευόσαστε να έχετε νυφικό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν την ημέρα του γάμου σας, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην το κάνετε. Στην πραγματικότητα, είμαστε αρκετά σίγουροι ότι θα είναι μια υπέροχη προσθήκη στην εμφάνιση του γάμου σας.

 

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι που ένα νυφικό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν μπορεί να είναι καταστροφικό. Έτσι μην πέσετε θύμα! Ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες και θα φανείτε καλύτερα από ποτέ καθώς περπατάτε στο διάδρομο της εκκλησίας.

Κάντο δικό σου!

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να φοράτε το κόκκινο κραγιόν σας με σιγουριά. Ένα νυφικό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν στην ημέρα του γάμου σας είναι μια τολμηρή κίνηση, και μπορεί επίσης να είναι μια εντυπωσιακή κίνηση. Αλλά πρέπει να το κάνετε δικό σας. Να το φοράτε και όχι να σας φοράει! Είτε επιλέξετε γυαλιστερό είτε ματ, βεβαιωθείτε ότι το φοράτε με αυτοπεποίθηση.

Βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί για τον τόνο του δέρματός σας

 

Πιθανότατα γνωρίζετε μέχρι τώρα ότι αυτό που λειτουργεί για κάποιον μπορεί να μην ταιριάζει σε κάποιον άλλον, ειδικά όταν πρόκειται για το μακιγιάζ (και κραγιόν). Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε στο κόκκινο από βαθύ και γήινο μέχρι κλασσικό hot red ή ανοιχτόχρωμο, γι ‘αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το κραγιόν που συμπληρώνει ιδανικά την επιδερμίδα σας. 

Βεβαιωθείτε ότι το κόκκινο κραγιόν παραμένει στη θέση του

 

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να ασχοληθείτε με την ημέρα του γάμου σας είναι το κραγιόν που φεύγει. Θα τραβήξετε τις αμέτρητες φωτογραφίες που θα δείτε για τα επόμενα χρόνια, οπότε είναι εξαιρετικά σημαντικό τα χείλη σας (και το χαμόγελο) να βρίσκονται στο σημείο που πρέπει.

 

Για να αποφύγετε το ξεθώριασμα και το μουτζούρωμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει τα χείλη σας με ένα αόρατο lip liner ή ένα με χρώμα που ταιριάζει με το κραγιόν σας. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι τα χείλη σας είναι ενυδατωμένα ώστε να μπορούν να κρατήσουν το χρώμα χωρίς να ξεφύγουν από τα όρια.

 

Κρατήστε όλα τα άλλα απλά

 

Το κλειδί για να φορέσετε σωστά το νυφικό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν είναι να κρατήσετε το υπόλοιπο πρόσωπό σας όσο πιο φυσικό και απλό όσο το δυνατόν. Τώρα, μην μπερδευτείτε – πρέπει φυσικά να φορέσετε λίγο μακιγιάζ εκτός από τα χείλη σας. Απλά φροντίστε να το κρατάτε φυσικό και ελαφρύ.

 

Δοκιμάστε μια φυσική σκιά, σε απαλή απόχρωση, φρέσκια ροδακινί ή γήινη, λαμπερή και δροσερή επιδερμίδα και ίσως λίγο (έμφαση στο λίγο) contouring  με φωτοσκιάσεις για να τονιστούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

 

Αν πάτε σε πολύ βαριά σκιά, eyeliner ή / και ρουζ, ίσως αρχίσετε να περιπλανάστε στην περιοχή του βραδινού μακιγιάζ για μπουζούκια έως και “κλόουν” και δεν θέλετε αυτό την ημέρα του γάμου σας! Θέλετε οι καλεσμένοι του γάμου και ο γαμπρός σας να δουν εσάς, όχι το μακιγιάζ σας.

 

Κρατήστε το κόκκινο κραγιόν στα χείλη σας

Ένας κίνδυνος που παίρνουμε όλοι, όταν φοράμε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν, είναι ότι το αφήνουμε πάνω σε όλα – τα ποτήρια, τα ρούχα, τα χείλη, τα δόντια σας κλπ. Είναι πιθανό να έρθετε σε επαφή με πολλά από αυτά κατά τη διάρκεια του γάμου σας και το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να ελέγχετε τον καθρέφτη κάθε πέντε λεπτά και / ή να εφαρμόζετε ξανά το κραγιόν σας τόσο συχνά.

 

Ακολουθήστε τις συμβουλές της μακιγιέζ για να κρατήσετε το κραγιόν στα χείλη σας και θα μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε λεπτό της μεγάλης ημέρας σας, χωρίς να ανησυχείτε για το νυφικό μακιγιάζ σας.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.