Χρώμα ανοιξιάτικου γάμου: πράσινο της μέντας

Το πράσινο της μέντας έχει πολλές αποχρώσεις αλλά γενικότερα ανήκει στην παστέλ παλέτα. Είναι ένα ρομαντικό χρώμα, το οποίο είναι ιδανικό για το θέμα ενός ανοιξιάτικου γάμου. Δείτε τις παρακάτω ιδέες και αποφασίστε εάν το χρώμα αυτό ταιριάζει με την προσωπικότητα και το στυλ σας.
Ως νύφη, επιβάλλεται να έχετε μερικές πινελιές από το χρώμα του γάμου. Μπορείτε λοιπόν να φορέσετε ένα γλυκό ζευγάρι χρωματιστές γόβες στο πράσινο της μέντας. Είναι σίγουρο πως θα συνδυαστούν υπέροχα με το λευκό του νυφικού. Επίσης, θα βγάλετε υπέροχες φωτογραφίες. Μία άλλη εναλλακτική λύση, είναι να επιλέξετε σκιές για τα μάτια στο πράσινο της μέντας, ώστε και το μακιγιάζ σας να συμβαδίζει με το θέμα του γάμου.

Δώστε τις ίδιες πινελιές και στον γαμπρό. Εάν ο γάμος σας θα έχει retro στυλ, επιλέξτε για τον γαμπρό ένα κομψό γιλέκο στο πράσινο της μέντας και μία ασορτί γραβάτα. Συνδυάστε το με την μπουτονιέρα, η οποία θα φέρει τα λουλούδια της διακόσμησης και είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα είναι άψογο.

Ο χώρος της τελετής αλλά και της δεξίωσης πρέπει να είναι διακοσμημένος με το πράσινο της μέντας. Τραπεζομάντηλα, φιόγκοι για τις καρέκλες αλλά και σερβίτσια θα δώσουν μία άλλη νότα στον χώρο και τα πάντα θα συμβαδίζουν με το χρώμα του γάμου που έχετε επιλέξει.

Δώστε στην γαμήλια τούρτα σας μία άλλη διάσταση επιλέγοντας το πράσινο της μέντας. Δοκιμάστε το ανάποδο ombre ώστε η τούρτα να ξεκινάει στα λευκά και να καταλήγει στο χρώμα του γάμου. Εάν θέλετε να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας, αναμείξτε την γεύση της τούρτας με την γεύση της μέντας!

Τέλος, προσφέρετε στους καλεσμένους σας χειροποίητη λεμονάδα, στην οποία θα έχετε δώσει το πράσινο της μέντας με μία φυσική χρωστική. Συνδυάστε με ένα απλό γλυκό ή λίγα κουφέτα και είναι σίγουρο πως οι καλεσμένοι σας θα τα τιμήσουν δεόντως!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.