Ιδέες για διακόσμηση τραπεζιών γάμου

Αυτές οι μοναδικές ιδέες για στολισμό τραπεζιού γάμου θα αφήσουν μια εντυπωσιασμένους όσους συμμετέχουν στην τελετή και στη δεξίωση του γάμου σας.


Κάθε νύφη θέλει την μεγάλη της μέρα να είναι απίστευτα ξεχωριστή και δημιουργώντας ένα μοναδικό γάμο που όλοι θυμούνται με χαρά είναι ο απώτερος στόχος των πιο αφοσιωμένων ζευγαριών.
Μια από τις πρώτες αποφάσεις που πρέπει να πάρει η νύφη και ο γαμπρός είναι η εποχή κατά την οποία θα ήθελαν να παντρευτούν.


Οι χειμερινοί γάμοι είναι συνήθως πολύ διαφορετικοί από τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς γάμους, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε την κατάλληλη χρονική περίοδο για εσάς, ανάλογα με τις υποχρεώσεις και το χρόνο που έχετε διαθέσιμο.

Αφού η εποχή έχει αποφασιστεί και έχει επιλεγεί μια επίσημη ημερομηνία γάμου, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να επιλέγετε χρώματα γάμου!

Η παλέτα χρωμάτων γάμου είναι ζωτικής σημασίας γιατί πρέπει να ενσωματωθεί σε όλες τις πτυχές του γάμου, οι ανθοσυνθέσεις, οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια, η διακόσμηση του χώρου τελετής και οι διακοσμήσεις της δεξίωσης, και πολλές φορές η γαμήλια τούρτα!


Μόλις έχετε επιλέξει χρώμα ή ομάδα χρωμάτων, θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε τις ιδέες για τη γαμήλια δεξίωσή σας.


Οι απλές αλλά κομψές ιδέες για τη διακόσμηση των τραπεζιών σε έναν γάμο θα είναι χρήσιμες αν θέλετε να αποφύγετε ένα άγχος στην προετοιμασία του γάμου καθώς και αυξημένο κόστος.


Τα τραπέζια ροτόντες (στρογγυλά τραπέζια) είναι ο κανόνας στις περισσότερες γαμήλιες δεξιώσεις, και συνήθως έχουν κάποιο είδος τραπεζομάντιλου που καλύπτει όλο το ύψος του τραπεζιού. Τα τραπεζομάντιλα σε μια βασική, ήσυχη απόχρωση, όπως η εκρού ή το ανοιχτό μπεζ, θα λειτουργήσουν καλύτερα για τη διακόσμηση των τραπεζιών του γάμου.


Ανάλογα με το μέγεθος του τραπεζιού, είναι πιθανό να υπάρχουν έξι έως οκτώ διαθέσιμες θέσεις για καλεσμένους σε κάθε τραπέζι.


Τοποθετήστε ένα ψηλό γυάλινο ποτήρι κρασιού μπροστά από κάθε πιάτο και γεμίστε μια χαρτοπετσέτα μέσα σε κάθε μια έτσι ώστε να φουσκώνει έξω και μοιάζει με ένα λουλούδι.

Χρησιμοποιήστε χαρτοπετσέτες που είναι το κύριο χρώμα του γάμου σας – για παράδειγμα, χαρτοπετσέτες που έχουν το ίδιο χρώμα με τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια ή τη γραβάτα του γαμπρού.

 

Οι χρωματιστές χαρτοπετσέτες θα προσθέσουν έμφαση στο τραπέζι σας, ειδικά αφού έχετε τραπεζομάντιλα βασικού χρώματος. Αυτά τα “floral glasses” είναι απλά αλλά κομψά, και είναι επίσης εντελώς λειτουργικά επειδή αποτελούνται από δύο στοιχεία που πρέπει να βρίσκονται στο γαμήλιο τραπέζι ούτως ή άλλως.

 

Στο τραπέζι του γάμου μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια πολύ έντονη αντίθεση με λευκά κεριά, τραπεζομάντιλα και πιάτα συνδυασμένα με φυτά σε έντονο πράσινο χρώμα τα οποία θα έχετε τοποθετήσει στο κέντρο του τραπεζιού. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και ταιριάζει ιδανικά σε ένα πιο minimal γάμο.

Τοποθετήστε έναν στρογγυλό καθρέφτη στο κέντρο του τραπεζιού και τοποθετήστε ένα γυάλινο μπολ ή ένα βάζο γεμάτο με μια ανθοσύνθεση που περιλαμβάνει λουλούδια τα οποία έχουν το ίδιο χρώμα με τις χαρτοπετσέτες σας. Για μια επιπλέον νότα που θα εντυπωσιάσει μπορείτε να τοποθετήσετε κεριά ή να διασκορπίσετε πέταλα λουλουδιών στο τραπέζι επίσης.


Αυτές οι απλές ιδέες για διακόσμηση τραπεζιών γάμου είναι κομψές, μοναδικές και αριστοκρατικές και οι φίλοι και η οικογένειά σας σίγουρα θα θυμούνται την ξεχωριστή σας ημέρα!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.