Πώς να χρησιμοποιήσετε τις πέρλες στον γάμο σας

Οι πέρλες είναι βασικό κόσμημα στο συρτάρι μίας γυναίκας. Πολλές από εμάς, έχουμε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα κολιέ με πέρλες, τα οποία ήταν της γιαγιάς μας ή ακόμη και πιο παλιά. Είναι ένα αριστοκρατικό κόσμημα, το οποίο θα ταίριαζε άνετα σε έναν vintage γάμο με ρομαντικές λεπτομέρειες. Δείτε τις παρακάτω ιδέες και οργανώστε αμέσως μικρές λεπτομέρειες του γάμου σας χρησιμοποιώντας πέρλες.
Κατ’ αρχάς, η ανθοδέσμη σας θα μπορούσε να δείξει υπέροχη με ιβουάρ πέρλες. Αυτές σε συνδυασμό με άλλα αξεσουάρ αλλά και κορδέλες θα δώσουν στο μπουκέτο σας μία αίγλη, μία κομψή νότα.

Τα κοσμήματα με πέρλες πρέπει να φορεθούν από κάθε νύφη και εσείς δεν θα αποτελέσετε εξαίρεση. Επιλέξτε μία τιάρα με λευκές ή ροζ πέρλες και απολαύστε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας νιώθοντας σαν πριγκίπισσα. Εναλλακτικά, μπορείτε να φορέσετε ένα ιδιαίτερο κολιέ με λεπτομέρεια στο πίσω μέρος, το οποίο ταιριάζει σε νυφικά με βαθύ κόψιμο στην πλάτη.

Ένας ρομαντικός vintage γάμος στην παραλία απαιτεί και το ανάλογο παπούτσι. Αντί για άβολες γόβες, οι οποίες δεν είναι κατάλληλες για άμμο, φορέστε ένα κομψό σανδάλι με στρας και πέρλες. Συνδυάστε το με ένα ριχτό νυφικό με τούλι και organza και δείξτε υπέροχη στο πλευρό του μέλλοντος συζύγου σας.

Συνδυάστε το ρομαντικό με το country στυλ φτιάχνοντας μοναδικές μπομπονιέρες. Σε μικρά βαζάκια, τοποθετήστε κουφέτα ή ζαχαρωτά και στολίστε τα με floral και gingham υφάσματα. Προσθέστε μία γλυκιά πινελιά με λευκές πέρλες και ενθουσιάστε τους καλεσμένους σας.

Τέλος, προσθέστε μία rustic νότα με δαντέλα, πέρλες σε διάφορα μεγέθη και φρέσκα λουλούδια. Φτιάξτε μικρές δημιουργίες με όσα βαζάκια διαθέτετε στο σπίτι και στολίστε τα τραπέζια στον χώρο της δεξίωσης. Η προσωπική σας πινελιά θα γίνει φανερή στην διακόσμηση και το σύνολο θα είναι απλά υπέροχο.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.