Κοντό πέπλο για μία όμορφη νύφη

Το πέπλο γοητεύει την καθεμία από εμάς, είτε σκεφτόμαστε τον γάμο άμεσα είτε όχι. Κολακεύει το χτένισμα μας και δίνει έναν γλυκό χαρακτήρα στο νυφικό μας. Πολλές νύφες επιλέγουν το κλασσικό μακρύ πέπλο. Τι θα λέγατε όμως για ένα μικρό και διακριτικό; Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και επιλέξτε ποιο κοντό πέπλο σας αρέσει περισσότερο.
Ένα γλυκό πέπλο από λευκό τούλι, το οποίο φτάνει μέχρι τη μύτη, μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με ένα vintage βάψιμο. Κατ’ αρχάς, συνδυάστε το με ένα κομψό chignon και ένα γλυκό αξεσουάρ για τα μαλλιά όπως ένα λευκό λουλούδι. Έπειτα, βάψτε τα μάτια σας με μία απαλή σκιά και τα χείλη σας με ένα έντονο κραγιόν. Μην ξεχάσετε να τονίσετε τα φρύδια σας με ένα μολυβάκι. Το στυλ αυτό είναι το ιδανικό για ένα στράπλες νυφικό.

Ένα τρυπητό κοντό πέπλο μέχρι τα μάτια ή αλλιώς βέλο, μπορεί να στολίσει με μεγάλη άνεση τα μακριά μαλλιάς της νύφης και να συνδυαστεί με ένα μεταλλικό αξεσουάρ με στρας.

Ξεχωρίσαμε το παρακάτω πουά πέπλο, το οποίο παίζει τον ρόλο του αξεσουάρ για τα μαλλιά. Δένει υπέροχα με το κομψό updo, τα rustic σκουλαρίκια και το στράπλες νυφικό με τα περίτεχνα κεντήματα. Το στυλ αυτό μπορεί να συνδυαστεί με απαλό νυφικό μακιγιάζ, δίνοντας έμφαση στα μάτια.

Τα κοντά μαλλιά αποτελούν το ιδανικό hairstyle για το κοντό πέπλο. Συνδυάστε ένα τρυπητό πέπλο με ένα ρομαντικό λουλούδι, πέρλες στον λαιμό και ένα απλό χτένισμα, ίσως ένα απλό φορμάρισμα. Είναι σίγουρο πως θα δείξετε πανέμορφες!

Τέλος, μη διστάσετε να φορέσετε ένα κοντό πέπλο, το οποίο θα καλύπτει το πρόσωπο σας και ταυτόχρονα θα τονίζει το έντονο μακιγιάζ σας. Συνδυάστε το με ένα ρομαντικό χτένισμα, όπως τα μαλλιά πιασμένα πίσω σε χαλαρές μπούκλες αλλά και ένα αξεσουάρ στην κορυφή του κεφαλιού. Μη φορέσετε κοσμήματα και είναι σίγουρο πως θα είστε η ομορφότερη νύφη ever!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.