Νυφικά Martina Liana άνοιξη 2015

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για τον γάμο μας και τα νυφικά που μας παρουσιάζουν οι οίκοι είναι απλά υπέροχα. Διακρίνονται για γλυκές ρομαντικές λεπτομέρειες που θα ταιριάξουν σε κάθε νυφούλα. Αγαπήσαμε ιδιαίτερα την ανοιξιάτικη συλλογή με νυφικά του οίκου Martina Liana. Δείτε μερικά από αυτά και εμπνευστείτε για την δική σας μοναδική ημέρα!
Ο οίκος Martina Liana δεν δίστασε να ξεφύγει από τις καθιερωμένες αποχρώσεις των νυφικών όπως το λευκό ή το ιβουάρ και να χρησιμοποιήσει το ροζ του σάπιου μήλου. Το παρακάτω φόρεμα δείχνει απίστευτα όμορφα σε συνδυασμό με τα ασημί κεντήματα και τις χάντρες στο επάνω μέρος. Μας αρέσει ιδιαίτερα το εντυπωσιακό άνοιγμα στην πλάτη και τα άνισα κομμάτια organza στο σύνολο του νυφικού.

Παρόμοιο είναι και το επόμενο φόρεμα, το οποίο όμως διαθέτει εκπληκτικό ντεκολτέ σε κόψιμο καρδιά στολισμένο με κεντημένα κρύσταλλα, μία ρομαντική ασημί ζώνη με κεντητή λεπτομέρεια σε ίδιο στυλ με το μπούστο και υπέροχη φαρδιά φούστα σε άλφα γραμμή. Το νυφικό αυτό ταιριάζει με τα μαλλιά σηκωμένα ψηλά, φορώντας μία πριγκιπική τιάρα και έντονο κραγιόν στα χείλη.


Το στυλ γοργόνα σε ένα νυφικό είναι ιδιαίτερα κομψό και ταιριάζει σε ψηλές και λεπτές γυναίκες. Το παρακάτω φόρεμα Martina Liana συνδυάζει ασημί λεπτομέρειες με λευκά φτερά στο τελείωμα. Μπορεί να φορεθεί με βαριά, εντυπωσιακά σκουλαρίκια, αξεσουάρ στα μαλλιά και με τα μαλλιά λυτά σε απαλές μπούκλες.

Τι θα λέγατε για το παρακάτω δαντελένιο νυφικό; Αγαπάμε ιδιαίτερα τις στρώσεις της δαντέλας σε στυλ τσάρλεστον και τις ρομαντικές λεπτές τιράντες. Δοκιμάστε το νυφικό αυτό φόρεμα με ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ στο κεφάλι και μαγέψτε τόσο τον μέλλων σύζυγό σας όσο και τους καλεσμένους σας.

Τέλος, ξεχωρίσαμε και το παρακάτω νυφικό Martina Liana σε στυλ καρδιάς με γλυκιά λεπτομέρεια στο μπούστο. Το φόρεμα αγκαλιάζει τις πλούσιες καμπύλες μας και αναδεικνύει τη λεπτή μέση μας. Είναι ιδανικό για έναν γάμο κλασσικού και ταυτόχρονα ρομαντικού στυλ.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.