Οικονομικά φορέματα για πολιτικό γάμο

Οι εποχές αλλάζουν, μαζί και οι συνήθειες και οι επιλογές των νεόνυμφων, γι αυτό κι εμείς διαλέξαμε οικονομικά φορέματα για πολιτικό γάμο. Αν επιλέξετε την εναλλακτική πρόταση από αυτή της εκκλησίας και κάνετε το γάμο σας στο δημαρχείο μπορείτε πάντα να φορέσετε ένα όμορφο φόρεμα για να θυμάστε αυτή τη μοναδική ημέρα. Καθώς η κρίση και τα πολλά έξοδα που συνεπάγεται ένας θρησκευτικός γάμος είναι αυτή που οδηγεί πολλά ζευγάρια στον πολιτικό φροντίσαμε να επιλέξουμε φορέματα με προσιτές τιμές, από 40 έως 100 €.

Όλα τα φορέματα είναι σε αποχρώσεις μπεζ, κρεμ, και ασημί, και μπορούν άνετα να φορεθούν και μετά τον πολιτικό γάμο σε μια έξοδο. Στη συλλογή θα βρείτε φορέματα με δαντέλα, με ασύμμετρο τελείωμα στη φούστα, με βολάν, με πιέτες και ιδιαίτερα στολίσματα αλλά και φορέματα με πιο απλές γραμμές για εσάς που προτιμάτε ένα minimal γάμο. Όλα τα φορέματα είναι από το asos.com το οποίο τα στέλνει στην Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά.

Φορεμα γα πολιτικο γάμο σε μπεζ ή λευκό

Το μπεζ και το λευκό είναι παραδοσιακά τα πιο δημοφιλή χρώματα για νυφικά. Είτε ο γάμος γίνεται στην εκκλησία είτε στο δημαρχείο, το λευκό και το οι αποχρώσεις του μπεζ κερδίζουν τις προτιμήσεις. Οι περισσότερες νύφες επιλέγουν από τη συγκεκριμένη χρωματική παλέτα ανάλογα με την απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα τους. Η αλήθεια  είναι ότι το λευκό ή το μπεζ φόρεμα για γάμο είναι από τις πιο εύκολες επιλογές καθώς ταιριάζουν πολύ εύκολα με νυφικά παπούτσια και αξεσουάρ.

Το μήκος του φορέματος

Ο κανόνες σχετικά με το μήκος ενός νυφικού φορέματος για πολιτικό γάμο είναι πιο χαλαροί από τους κανόνες για γάμο στην εκκλησία. Όταν παντρεύεστε στη δημαρχείο έχετε την ελευθερία να διαλέξετε φόρεμα σε μίνι, μίντι ή μάξι μήκος. Με το σωστό styling όλες οι επιλογές είναι εξίσου όμορφες και κολακευτικές. Και η νύφη είναι κομψή και θηλυκή στην εμφάνισή της μπροστά στον αγαπημένο της.

Μπορώ να φορέσω κλασικό νυφικό σε πολιτικό γάμο;

Φυσικά και μπορείς. Πολλές νύφες επιλέγουν να φορέσουν ένα κανονικό νυφικό στον πολιτικό τους γάμο. Αυτό συμβαίνει πιο συχνά όταν το ζευγάρι έχει αποφασίσει ότι θα κάνει μόνο πολιτικό γάμο και όχι και θρησκευτικό στη συνέχεια. Αν το όνειρο της κοπέλα είναι να ντυθεί νυφούλα με παραδοσιακό νυφικό, τότε αυτή είναι η μόνη ευκαιρία που θα έχει.

Φυσικά ένα παραδοσιακό νυφικό είναι πολύ πιο ακριβό από ότι ένα απλό φόρεμα για γάμο. Το κόστος του είναι μεγαλύτερο ακόμα και για την περίπτωση της ενοικίασης για την ημέρα του γάμου.

Αν το budget του πολιτικού γάμου είναι πολύ περιορισμένο, ένα κλασικό νυφικό μάλλον θα βγει εκτός λίστας. Οι κατασκευή και η σχεδίαση στα κλασσικά νυφικά, με τον κορσέ, τις δαντέλες τις φούστες και τα στολίδια είναι πολύ ιδιαίτερη, στοιχεία που ανεβάζουν το κόστος. Τη θέση του μπορεί να πάρει πάντα ένα πολύ πιο οικονομικό φόρεμα για πολιτικό γάμο που θα είναι ταυτόχρονα κομψό και όμορφο.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.