Αίθουσα δεξιώσεων Νούφαρα για κομψές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της αίθουσας δεξιώσεων Νούφαρα, Μανώλης Μαυρουδής, που βρίσκεται στον Βαθύλακο Θεσσαλονίκης μας απαντάει σε μια σειρά από ερωτήσεις και παρουσιάζει την υπέροχη αίθουσα για κάθε νέο ζευγάρι ή άλλο άτομο που ενδιαφέρεται για μια κομψή δεξίωση.

1. Μετράτε χρόνια εμπειρίας στη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων. Μιλήστε μας για την αίθουσα δεξιώσεων “Νούφαρα” και την ιστορία της.

Τα νούφαρα μετρούν 47 χρόνια ξεχωριστής παρουσίας από το 1968. Εγώ κ η αδερφή μου αποτελούν την δεύτερη γενιά που ακολουθούν πιστά με ιδιαίτερο μεράκι την πετυχημένη συνταγή του πατέρα μας.

2. Ποιες κοινωνικές εκδηλώσεις μπορείτε να φιλοξενήσετε;

Στην πρόσφατα ανακαινισμένη αίθουσα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας αναλαμβάνει κάθε είδους κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως γάμοι αρραβώνες, χοροί εργατικών σωματείων, πολιτιστικών συλλόγων, συλλόγους γονέων κτλ.

3. Με ποια κριτήρια πρέπει, κατά τη γνώμη σας, να επιλέγει ένα ζευγάρι μελλόνυμφων αίθουσα για τη γαμήλια δεξίωσή του; Και γιατί κάποιος να επιλέξει τη δική σας αίθουσα;

Νομίζω το τρίπτυχο όμορφη αίθουσα, προσεγμένο μενού κ σωστή εξυπηρέτηση πλαισιωμένο βέβαια από μια έμπειρη ορχήστρα ή ένα καταξιωμένο DJ είναι αυτό που πρέπει να λάβουν υπόψη σοβαρά όλα τα ζευγάρια που σκέφτονται να παντρευτούν. Εμείς σαν αίθουσα δεξιώσεων Νούφαρα ακολουθούμε πιστά αυτό τον κανόνα πάντα βέβαια με σεβασμό στα γούστα του πελάτη αλλά και φυσικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Αυτός είναι και ο λόγος που μας έχουν εμπιστευτεί χιλιάδες ζευγάρια την διοργάνωση της δεξίωσης τους όλα αυτά τα χρόνια.

4. Τι επιλογές προσφέρετε για του μενού του γάμου ή της βάφτισης και που περίπου διαμορφώνονται οι τιμές;

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής από 2-3 μενού με τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό και αναψυκτικά.

5. Τι tips έχετε να δώσετε στη νύφη για τη διακόσμηση της δεξίωσης του γάμου;

Προσωπικά έχουμε επενδύσει πάρα πολλά χρήματα όσον αφορά στο στολισμό και την διακόσμηση της αίθουσας και παρέχουμε εντελώς δωρεάν την δυνατότητα στα υποψήφια ζευγάρια να επιλέξουν ανάλογα με τα γούστα τους την εμφάνιση και το ύφος που επιθυμούν για το στολισμό της αίθουσας σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους.

Στοιχεία επικοινωνίας

Αίθουσα δεξιώσεων Νούφαρα
Άρτεμης Μαυρουδή – 6972170790
Μανώλης Μαυρουδής – 6947694525
Βαθύλακος – Θεσσαλονίκη – Τ.κ. 57011
Τηλέφωνο: 2310719349
Φαξ: 2310719767
E-mail: info@noufara.com.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.