Not your usual wedding για νύφες που δεν είναι βαρετές

Yπηρεσία που θα αναλάβει να βρεί το φόρεμα σου για τον γάμο. Επικροτούνε μόνο τα αληθινά φορέματα, που γίνονται τα πιο όμορφα νυφικά. Αυτό σημαίνει πως βάσει του δικού σου, εξαιρετικού εαυτού, αναζητούνε την τέλεια ενδυματική επιλογή για εκείνη την ημέρα. Οι κανόνες απλοί…επικοινώνησε μαζί τους για να τους μάθεις..

 

1)”Not your usual wedding”…θέλουμε πολύ να μάθουμε ποιοι είστε…και σε τι ειδικεύεστε..

Το not your usual wedding άρχισε όταν έβλεπα πως όλο και περισσότερες φίλες μου έρχονταν σε μένα για βοήθεια λίγο πρίν τον γάμο τους γιατι πολύ απλά δεν ήθελαν ένα συμβατικό νυφικό.
Έτσι, τον Νοέμβριο του 2010 φτιάχτηκε το site που ουσιαστικά αποτελεί και την δική μου έμπνευση, έχει όλα αυτά που αγαπώ και επιλέγω, σχεδιαστές, φωτογράφους, αληθινούς γάμους, αξεσουάρ, λύσεις “καντο μόνος σου” και άλλα πολλά.
Στην συνέχεια υπάρχουν οι υπηρεσίες στα μέτρα τις νύφης, όπου αναλαμβάνω να βρώ το ιδανικό νυφικό για αυτή, χωρίς κανόνες – κάνουμε αυτό που πηγαίνει καλύτερα σε εκείνη. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ελεύθερες να ψάξουμε ανάμεσα σε Έλληνες και Ξένους σχεδιαστές, συλλογές pret – a- porte’, μέχρι και vintage. Oτιδήποτε ταιριάζει με τον αληθινό χαρακτήρα της νύφης.

2)Με το σύνθημα σας ”για νύφες που δεν είναι βαρετές”, οραματίζεστε ένα κόσμο οπού οι νύφες θα είναι..;

Ο εαυτός τους. Δεν θα ξαναπροσπαθήσουν ποτέ να μοιάσουν με κάποια άλλη για να αποφύγουν την υπέροχη γυναίκα που κρύβουν. Θα διασκεδάσουν την ημέρα του γάμου τους, δεν θα γίνουν ποτέ σκλάβες μιας καθολικής υποχρέωσης για 300 άτομα. Θα παντρευτούν με άποψη.

3)Πόσο έτοιμη είναι η Ελληνίδα νύφη να ξεφύγει από τα συνηθισμένα;

Δεν ξέρω. Γνωρίζω με σιγουριά πως πολλές νεες κοπέλες αγοράζουν ρούχα που θέλουν να τα φοράνε με την ίδια άνεση απο το πρωί ως το βράδυ, και αυτός ο τρόπος σκέψης “περνάει” και στο νυφικό. Ψάχνουν κάτι πιο απλό και ευέλικτο, πιο κοντά στο καθημερινό τους γούστο. Νομίζω πως θα ζούμε όλο και περισσότερες τέτοιες νύφες.

4)Πόσα ραντεβού απαιτεί το πρωτόκολλο και τι γίνετε σε αυτά;

Εξαρτάται. Αν αποφασίσουμε να δουλέψουμε με έναν σχεδιαστή θα χρειαστούμε πάνω κάτω 8 ραντεβού. Αλλά μπορούμε να έχουμε τελειώσει και σε 4, ανάγεται πάντα στις απαιτήσεις του γάμου και της νύφης.

5)Πέραν των υπηρεσιών που προσφέρετέ και απευθύνονται στον γάμο,αναλαμβάνετε και άλλες περιστάσεις;

Αυτό που αγαπούσα και συνεχίζω να κάνω με τον ίδιο ενθουσιασμό, είναι να κάνω τις γυναίκες γύρω μου όμορφες. Είναι κάτι που με ξεπερνάει, αγαπώ το βλέμμα τους στο καθρέφτη την στιγμή που έχουν βάλει το σωστό φόρεμα και τους αρέσει πραγματικά αυτό που βλέπουν.Οπότε ναι, οι υπηρεσίες μου μπορούν να ξεπεράσουν το πλαίσιο του γάμου.Προς το παρόν, πέρα απο τις νύφες, δουλεύω πάρα πολύ με τις κουμπάρες ( The Koumbara Project), και συνήθως με τις πελατισσές μου αποκτούμε μια ιδιαίτερη σχεση και συνεχίζω να τις ντύνω για καιρό.

6)Πόσο προσιτές σε κόστος είναι οι υπηρεσίες σας,σε αυτή τη δύσκολη εποχή;

Το κόστος των υπηρεσιών μου είναι εξαιρετικά προσιτό. Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα, θα πω απλώς ότι η υποψήφια Νύφη που θα αποφασίσει να με εμπιστευθεί, δεν θα στεναχωρεθεί καθόλου για το οικονομικό κομμάτι.

7)Πόσο καιρό πριν το χαρμόσυνο γεγονός πρέπει να έρθει η κάθε ενδιαφερόμενη σε επαφή μαζί σας;

Το μεγαλύτερο προσόν του Not Your Usual Wedding είναι ότι η μέλλουσα νύφη μπορεί να έρθει και μια εβδομάδα πριν τον γάμο της. Πραγματικά δεν έχει καμία σημασία ο χρόνος, εστιάζουμε σε αυτό που έχει στο μυαλό της η νύφη. Συνήθως τα κορίτσια που θέλουν κάτι sur mesure έρχονται χρόνο πριν.

Στοιχεία Επικοινωνίας
http://notyourusualwedding.wordpress.com/
margarita@notyourusualwedding.gr
fb Not your usual wedding

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.