Μόνα Λίζα σκηνοθεσία, συμβουλευτική και οργάνωση γάμων

Η εταιρία Μόνα Λίζα δημιουργήθηκε με σκοπό να μεταφέρει τη γνώση και την εμπειρία της από την τέχνη, στα κοινωνικά events. Ο αρχικός στόχος της εταιρίας ήταν η σκηνοθεσία, συμβουλευτική και οργάνωση γάμων. H ομάδα συνεργατών της Mόνα Λίζα, καταξιωμένοι επαγγελματίες, με δεκαετή και πλέον παρουσία στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και στο χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων, αναλαμβάνουν, προτείνουν, πραγματοποιούν!!

 

1)Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρησή σας..

Η Μόνα Λίζα ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2000 με στόχο την οργάνωση γάμου όπως ακριβώς γίνεται σε όλους τους αμερικάνικους γάμους. Δηλαδή προτείνουμε συνεργάτες γύρω απ τον κάθε τομέα που άπτεται του γάμου, αλλά αφού έχουμε κάνει έρευνα για το κάθε κομμάτι στη ελληνική αγορά, τις ιδέες, σχέση τιμής ποιότητας, σοβαρότητα συνεργατών με συνέπεια σε όλη τη διαδικασία. Φυσικά υπάρχει ανανέωση συνεργατών και συνεχής ενημέρωση κι ένταξη νέων παροχών.

Στα πρώτα χρόνια 2000-2003 ο κόσμος δεν ήξερε καθόλου τι μπορούσε να περιμένει από κάποια εταιρία οργάνωσης και χρειάστηκε άπλετος χρόνος για να μάθουν και να διαπιστώσουν αν είχαν ανάγκη τις υπηρεσίες μας. Άλλωστε όταν ξεκινήσαμε ήμασταν απ ότι θυμάμαι 2-3 εταιρίες μόνο.

Συχνά αναλαμβάνουμε γάμους εκτός Αθηνών για Έλληνες αλλά και για ζευγάρια που είναι κάτοικοι εξωτερικού μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Ο γάμος ως τελετή, είναι ευαίσθητη και πολύπλοκη εργασία, διότι το κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές προτεραιότητες και διαφορετικούς καλεσμένους να ικανοποιήσει. Χρειάζεται ευελιξία και εναλλακτικές ιδέες καθώς και άμεσες λύσεις, κάτι που οι άνθρωποι της Μόνα Λίζα διαθέτουν λόγω εμπειρίας.

2)”Μόνα Λίζα”..ένα διάσημο όνομα ενός αινιγματικού έργου τέχνης..τι σας οδήγησε στην υιοθέτησή του ως προς όνομα της επιχείρησής σας;

Ο πρώτος λόγος είναι ότι το έργο “Τζοκόντα – Μόνα Λίζα” απεικονίζει μία γυναίκα με αινιγματικό βλέμμα που εμπνεύστηκε ο μεγάλος καλλιτέχνης και που περικλείει την προσωπικότητα με την πολυπλοκότητα, την ευαισθησία αλλά και την ευρηματικότητα της κάθε γυναίκας.

Ήθελα το όνομα της εταιρίας να παραπέμπει σε έργο τέχνης, διότι ήθελα να έχω εκτός από οργανωτικά σωστό και εικαστικά ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Άλλωστε πως θα μπορούσα όντως η ίδια χορογράφος με δημιουργίες επιδοτούμενες από το Υπουργείο πολιτισμού, αλλά και σκηνογράφος με σπουδές στο Παρίσι και το Βερολίνο, να αρνηθώ ότι το αποτέλεσμα του μυστηρίου γάμου και της δεξίωσης που συν δημιουργούμε μαζί με το ζευγάρι να μην έχει την αρμονία, την αισθητική και την ακρίβεια ενός έργου τέχνης.

Ένας τελευταίος λόγος που κατέληξα στο όνομα Μόνα Λίζα, είναι ότι μένει στο μυαλό κάποιου που το ακούει για πρώτη φορά, διότι είναι σε όλους ήδη γνωστό το έργο από την ιστορία του σχολείου.

3)Τι υπηρεσίες προσφέρετε για τους μελλόνυμφους;

– Προτείνουμε χώρους κατάλληλους για την δεξίωση σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μας θέτει το ζευγάρι

– Βλέπουμε τους χώρους, φωτογραφίζουμε παίρνουμε προσφορές

– Επιλέγουμε κέτερινκ από Αθήνα ή από τοπικούς συνεργάτες αν πρόκειται για επαρχία

– Διαπραγματευόμαστε τιμές και μενού

– Παρακολουθούμε όλο το κομμάτι της δεξίωσης (ροή σκηνοθετικές παρεμβάσεις)

– Συνολική οργάνωση όλων των συνεργατών και συντονισμός μέχρι και την ημέρα του γάμου

– Προτείνουμε ποιοτικά προϊόντα σε (νυφικό, μακιγιάζ, χτένισμα, μπομπονιέρες, συλλεκτικά αυτοκίνητα, φωτογράφος κ.α.)

– Παρουσία ανθρώπου για ότι χρειαστεί στην εκκλησία

– Συμβουλευτικός ρόλος της εταιρίας σε όλες τις απορίες του ζευγαριού καθ’ όλη τη διάρκεια

– Αισθητική δημιουργία (άνθη-αντικείμενα) στην εκκλησία και στη δεξίωση

4)Τι είναι η σκηνοθεσία ενός γάμου και κατά πόσο συμβάλλει το ζευγάρι σε αυτό;

‘Σκηνοθεσία”λέξη και διαδικασία δανειζόμενη από την ιδιότητά μου ως χορογράφος σκηνογράφος.

Σκηνή σκηνή λοιπόν την θέτουμε σε τάξη και μαζί με το ζευγάρι στήνουμε με ακρίβεια τα πλάνα του γάμου αφού έχουμε επιλέξει χώρους και συνεργάτες και φροντίζουμε να έχουν σωστή αναλογία σε εκπλήξεις, συνέπεια χρόνου, πληθωρικότητα, αισθητική, νεοτερισμούς. Ενίοτε με θεματική συνέπεια όπως “αφρικάνικος γάμος”, “ρομαντικός γάμος”, “θαλασσινός γάμος“, “παραδοσιακός νησιώτικος” κ.α. αλλά και σε κλασικούς γάμους, φροντίζουμε να μην γίνονται λάθη και προσέχουμε τις λεπτομέρειες που είναι το ατού της συνολικής σκηνοθεσίας του γάμου.

5)Η εταιρεία συντίθεται απο δύο κομμάτια.Την ”mona lisa” και την ”mona lisa decor”.Τι είναι η δεύτερη και τι υπηρεσίες προσφέρει;

Το 2004 δημιουργείται το νέο κομμάτι της εταιρίας, η Μόνα Λίζα decor.

Σε συνεργασία με σκηνογράφους, ζωγράφους, αρχιτέκτονες, ανθοδέτες και διακοσμητές, δίνει την ευκαιρία για μοναδικές συνθέσεις διακόσμησης.

Αποκλειστικά χειροποίητα σχέδια από φυσητό γυαλί, πηλό, ξύλο και φυσικά άνθη, με δυνατότητα πολλών συνδυασμών. Εξειδίκευση σε θεματικά events.

Μας ενδιαφέρει τα σχέδιά μας σε λαμπάδες, νυφικές ανθοδέσμες, art de la table να έχουν ισορροπία χρώματος και σχήματος.

Τα άνθη μας είναι πάντα φρέσκα και γεμάτα στις συνθέσεις μας. Τα αντικείμενά μας συχνά αποκλειστικά δικά μας.

6)Πέραν της περιστάσεως του γάμου,εξυπηρετείτε και άλλα events ;

Φυσικά κάνουμε πολλά events εταιρικά, παιδικά πάρτι, βαφτίσεις και σας παραθέτω εδώ τι ακριβώς μπορεί να αναλάβει η Μόνα Λίζα στο σύνολο.

· Ιδέες για επαγγελματική δεξίωση

· Σκηνοθεσία, οργάνωση και υπηρεσίες για γάμο

· Θεματικά events

· Εγκαίνια

· Τις καλύτερες επιλογές για φαγητό. Προτάσεις για menu – buffet, σερβιριστό, cocktail κ.α.

· Αυτοκίνητα συλλεκτικά

· χώρους για την δεξίωσή σας

· Προτάσεις για τα εορταστικά δώρα εταιριών

· Ειδικές κατασκευές και συσκευασίες σε προϊόντα που έχετε ήδη επιλέξει

· Διακόσμηση χώρων και δεξιώσεων με άνθη και αντικείμενα

· Τεχνικό εξοπλισμό (ηχητικά, οθόνες, σόμπες, τέντες, έπιπλα κ.α)

· Ενοικίαση εξοπλισμού δεξιώσεων (πορσελάνες Limoge, επάργυρα μαχαιροπίρουνα, ιδιαίτερα τραπεζομάντιλα, ροτόντες κ.α.)

· Ποιοτικά μουσικά και χορευτικά σχήματα, Dj’s

· Παιδικό πρόγραμμα για βάπτιση και πάρτι

· Σκηνοθεσία βάπτισης

· Δημιουργία βιτρίνας καταστήματος

· Μοναδικές διακοσμητικές ιδέες από τη Μόνα Λίζα decor που σχεδιάζετε μαζί με τους ανθρώπους της εταιρίας μόνο για σας

· Νυφικά, βραδινά φορέματα

· Μπομπονιέρες

· Προσκλητήρια

· Εταιρικό ιδιαίτερο δώρο

7)Στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, απαντάτε με προσιτές τιμές;

Πράγματι η περίοδος που διανύει η χώρα αλλά και όλη η Ευρώπη είναι εξαιρετικά κρίσιμη και αφαιρεί την δυνατότητα σε πολλά ζευγάρια να κάνουν την ονειρεμένη τους τελετή.

Αυτό είναι το λιγότερο, το πρώτο είναι να είμαστε καλά και να έχουμε δουλειά. Κατανοούμε την δυσκολία και την βλέπουμε και στην εταιρία μας.

Θέλω να πιστεύω ότι παρόλο που δεν έχω κάνει αύξηση τιμών τα τελευταία 8 χρόνια προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και να είμαι δίπλα στο ζευγάρι.

Φυσικά έχω αρνηθεί να μειώσω την ποιότητα της δουλειάς μου ακόμα κι αν μου ζητηθεί και προσπαθώ να κρατήσω την εικόνα της Μόνα Λίζα αναλλοίωτη.

Είμαστε 11 χρόνια εταιρία, ίσως η δεύτερη παλαιότερη και δεν μου επιτρέπεται να προδώσω την εμπιστοσύνη των πελατών μας που έρχονται σε μας και μένουν εξαιρετικά ικανοποιημένοι μετά το τέλος της εκδήλωσής τους.

Ποτέ δεν ήμασταν η εταιρία με το μεγάλο κέρδος κάτι που πολλές φορές από πελάτες που γνωρίζουν την αγορά, την αξία της δημιουργίας και την ποιότητα στο τελικό προϊόν μας το έχουν επισημάνει.

Οι συνεργάτες μας αμείβονται με ελληνικές αμοιβές, παρέχουμε υπηρεσίες στην διακόσμηση που δεν θα βρει το ζευγάρι σε ένα ανθοπωλείο, τα υλικά μας είναι ιδιαίτερα, τα άνθη μας φρέσκα, οι συνθέσεις μας γεμάτες από άνθη, οι συνεργάτες μας οι καλύτεροι και πιο αξιόπιστοι της αγοράς.

Έπειτα ο πελάτης θα βρει σε μας την αληθινή συμβουλή πέρα της κερδοφορίας και την δημιουργικότητά μας σε θέματα αισθητικής που φέρουν την μοναδική σφραγίδα της Μόνα Λίζα decor.

8)Πόσο καιρό πριν το γεγονός πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Όσο νωρίτερα έρθει ο πελάτης, τόσο καλύτερα για να έχουμε την δυνατότητα αλλαγών στην πορεία για την εκδήλωση, είτε αυτό αφορά οικονομικούς παράγοντες, είτε αφορά νέες ιδέες ή αλλαγή παλαιότερων ιδεών.

Αυτό δεν μας αποκλείει και τον πελάτη της τελευταίας στιγμής. Ρόλος μας είναι να ικανοποιήσουν αυτά που ζητούν και να δώσουμε τις ιδανικές για τον κάθε πελάτη λύσεις.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ή “χρόνια της κρίσης” έχουμε ζήτηση την τελευταία ώρα και μεγάλη αγωνία του κόσμου στο να ψάξει να βρει κάτι πιο οικονομικό. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι η ελληνική αγορά είναι πονηρή και καλά κάνει να ψάχνει, μόνο που θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή στη σύγκριση που γίνεται να είναι σε όμοια κι όχι σε ανόμοια αντικείμενα.

Θα παραθέσω το απλοϊκό παράδειγμα “ψάχνω γι αυτοκίνητο”, όλα έχουν 4 ρόδες, είναι μεταλλικά, τα τροφοδοτούμε με πετρέλαιο ή βενζίνη, αλλά πόσο συγκρίσιμη είναι μία Ferrari με ένα Citroen;

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.monalisa.gr

info@monalisa.gr

τηλ 210 6514746 / 6937150317

fax 210 6561270

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.