Οι 7 πιο δημοφιλείς προορισμοί για μήνα του μέλιτος

Μόλις τελειώσει ο γάμος και το γλέντι ο μήνας του μέλιτος θα ξεκινήσει! Ποια είναι τα 10 δημοφιλέστερα μέρη που μπορείτε να ‘χαθείτε’ και να περάσετε αξέχαστα με τον αγαπημένο/η σας;

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη, αν και βρίσκεται δίπλα μας, είναι πάντα εντυπωσιακή και αποτελεί ένα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για μήνα του μέλιτος σε παγκόσμιο επίπεδο. Θέα που κόβει την ανάσα, πολυτελή ξενοδοχεία, το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα σε όλο τον κόσμο και όλα αυτά σε χωρίς να διανύσετε το μισό πλανήτη.

Μπαλί

Το Μπαλί, ο μεγαλύτερος τουριστικός προορισμός της Ινδονησίας, βρίσκεται στη νοτιοανατολική Ασία και προσελκύει νεόνυμφους από όλο τον κόσμο. Είναι ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν ένα εξωτικό προορισμό με τέχνη , πολιτισμό και ενδιαφέρουσες εκδρομές. Πολλά πολυτελή θέρετρα βρίσκονται στην παραθαλάσσια περιοχή Nusa Dua αλλά όσοι θέλουν να βιώσουν την πραγματική ρομαντική ατμόσφαιρα του νησιού επιλέγουν ξενοδοχεία στο παραδοσιακό χωριό Ubud, όπως το υπέροχο Kamandalu Resort and Spa που βρίσκεται μέσα σε ορυζώνες.

Ταϊτή

Η Ταϊτή, το πολυπληθέστερο νησί της Γαλλικής Πολυνησίας, βρίσκεται στον νότιο Ειρηνικό Ωκεανό και θα πρέπει πραγματικά να κάνετε το γύρο της γης για το επισκεφτείτε. Τα ξενοδοχεία με το παραδοσιακό πολυνησιακό στυλ και τις βίλλες – καλύβες με πασσάλους πάνω από το νερό θα σας αποζημιώσουν καθώς η Ταϊτή θεωρείται επίγειος παράδεισος.

Barbados

Στα νησιά Barbados, στην Καραϊβική, τα νεόνυμφα ζευγάρια έχουν της ευκαιρία να πάρουν μια γερή δόση καλής ζωής. Η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και οι εξαιρετικές γαστρονομικές απολαύσεις συνδυάζονται μοναδικά με την πλούσια τροπική βλάστηση , πεντακάθαρα νερά και χρυσό φως του ήλιου.

Μαλδίβες

Οι Μαλδίβες είναι από τους πιο δημοφιλής και αγαπημένους προορισμούς για μήνα του μέλιτος. Η εξωτική ομορφιά τους στο κέντρο του ωκεανού συνεπαίρνει τον καθένα, και η ρομαντική ατμόσφαιρα στις παραθαλάσσιες βίλες εγγυάται τις πιο όμορφες διακοπές της ζωής σας. Για ζευγάρια που αναζητούν την περιπέτεια το κολύμπι με μάσκες και οι καταδύσεις στους υφάλους είναι ιδανική επιλογή ενώ για όσους προτιμούν τη χαλάρωση ένα μασάζ για δυο εγγυάται ηρεμία και ρομαντισμό!

Τοσκάνη

Αφεθείτε σε ένα μαγευτικό μήνα του μέλιτος στην Τοσκάνη , μια όμορφη περιοχή όπου κυριαρχεί η αρμονία! Φανταστείτε γοητευτικά χωριά , σοκάκια και τις σειρές των αμπελώνων απολαμβάνοντας τον ζεστό μεσογειακό ήλιο σε ένα σκηνικό από καταπράσινους λόφους στο βάθος. Τα γαμήλια ταξίδια στην Τοσκάνη έχουν πολλά να προσφέρουν, από τα ατέλειωτα μονοπάτια στην εξοχή, απίστευτη Ιταλική κουζίνα και τοπικά κρασιά έως τις καλές τέχνες και τον πολιτισμό που προσφέρει η Φλωρεντία.

Μαυρίκιος

 

Ο Μαυρίκιος είναι από τους πλέον κορυφαίους προορισμούς για ένα μαγευτικό ταξίδι του μέλιτος! Όχι μόνο φημίζεται για την εξωτική γοητεία του και τις γαλάζιες παραλίες με τη λευκή άμμο άλλα προσφέρει και εναλλακτικές για όσο ζευγάρια θέλουν κάτι περισσότερο από ηλιοθεραπεία. Το νησί είναι γεμάτο με ιστορικά μνημεία , η πολιτιστική πολυμορφία , η γεωγραφική διαφοροποίηση και σχεδόν απεριόριστες δραστηριότητες για να σας αποσπάσει την προσοχή από την καθημερινή ρουτίνα της παραλίας και της πισίνας . Ίσως, όμως, μόνο το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι η χαλαρή γοητεία του ζεστού και φιλόξενου λαού του .

broamroo:

View Comments (0)

This website uses cookies.