5 γάμοι που αγαπήσαμε από το παρελθόν

Αίγλη από περασμένες εποχές, λαμπερά πρόσωπα και υπέροχα νυφικά. Η λίστα με τους 5 γάμους που αγαπήσαμε από το παρελθόν είναι εδώ για να σας δώσει έμνευση για το δικό σας λαμερό γάμο.

Elizabeth Taylor και Nicky Hilton

Ο πρώτος γάμος της Elizabeth Taylor, με τον Nicky Hilton, τον παππού της Paris Hilton, κράτησε μόνο εννιά μήνες. Το λευκό, σατέν νυφικό της, όμως, ήταν υπέροχο. Σχεδιασμένο από την σχεδιάστρια των MGM Studios, την Helen Rose, μας εντυπωσιάζει ακόμη και σήμερα, εξήντα και πλέον μετά. Κόστισε περίπου 1500 δολάρια, δηλαδή 14000 δολάρια σε σημερινές τιμές.

 

 

Ζακλίν Μπουβιέ (Τζάκι) και Τζον Κέννεντι

Όλοι γνωρίζουμε για τον γάμο της Ζακλίν Μπουβιέ (Τζάκι) με τον Τζον Κέννεντι το 1953. Η νύφη ήταν πανέμορφη με ένα ιβουάρ νυφικό με μεταξένιο ταφτά, σχεδιασμένο από την Νεοϋορκέζα σχεδιάστρια Ann Lowe. Για να δημιουργηθεί το φόρεμα χρειάστηκαν 50 γιάρδες (περίπου 50 μέτρα) υφάσματος και χρειάστηκαν πάνω από δύο μήνες για να σχεδιαστεί και να ραφτεί. Πολλές νύφες έχουν εμπνευστεί από το νυφικό φόρεμα της Τζάκι, όπως η Kim Kardashian.

Grace Kelly και πρίγκιπας Rainier

Όταν παντρεύεσαι έναν πρίγκιπα και τελικά γίνεσαι ένα βασικό πρόσωπο, πρέπει να το κάνεις με τον σωστό τρόπο. Γι’ αυτό το λόγο, η Grace Kelly ανέθεσε στην σχεδιάστρια της MGM, Helen Rose, να σχεδιάσει και να δημιουργήσει το νυφικό της. Χρειάστηκαν περίπου 23 μέτρα μεταξένιου ταφτά καθώς και δαντέλα για τα μανίκια. Πάνω από 30 μοδίστρες εργάστηκαν για 6 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί το φόρεμα. Πραγματικά, άξιζε! Το νυφικό της Grace Kelly είναι από τα πιο vintage νυφικά που έχουν δημιουργηθεί ποτέ.

Natalie Wood και Robert Wagner

Το 1957 παντρεύτηκαν ο Robert Wagner και η Natalie Wood. Βασικά, αύτη ήταν η πρώτη φορά που παντρεύτηκαν, διότι ξαναπαντρεύτηκαν το 1972. Μας άρεσε πάρα πολύ το νυφικό της Wood, το οποίο είχε ύψος μέχρι το γόνατο. Εντυπωσιακή ήταν και η δαντέλα η οποία τύλιγε και το κεφάλι και έδινε μία ιδιαίτερη ρομαντική νότα στην τελετή.

Priscilla Beaulieu και Elvis Presley

Τέλος, αγαπάμε πολύ το νυφικό της Priscilla Beaulieu, η οποία το 1967 παντρεύτηκε τον Elvis Presley. Έφτιαξε μόνη της το νυφικό της και, πραγματικά, έκανε εξαιρετική δουλειά.

broamroo:

View Comments (0)

Related Post

This website uses cookies.