Υπέροχα νυφικά με μακριά μανίκια

Μπορείς να επιλέξεις όποιο νυφικό θες, όποια εποχή του χρόνου και αν παντρεύεσαι. Τα μακρυμάνικα όμως νυφικά, δύσκολα θα τα επιλέξεις το καλοκαίρι. Άρα, ποιά είναι καλύτερη εποχή από το φθινόπωρο (εντάξει, ίσως ο χειμώνας) για να επιλέξεις νυφικό με μανίκι;
Τα νυφικά με μακριά μανίκια αποτελούν σίγουρα την πιο classy και αριστοκρατική επιλογή. Ακριβώς επειδή τα χέρια καλύπτονται, δεν χρειάζεσαι και πολλά αξεσουάρ για να δείχνεις εντυπωσιακή. Επίλεξε το πιο ρομαντικό ύφασμα, τη δαντέλα, ή κάτι πιο απαλό, όπως η μουσελίνα. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα θα είναι ονειρικό.
Επίσης, μπορείς να επιλέξεις διαφορετικά μήκη, ανάλογα με το γούστο σου. Είτε μέχρι τον αγκώνα, είτε μέχρι τον καρπό, είναι η κατάλληλη επιλογή για φθινοπωρινό γάμο. Εμπνεύσου από τις παρακάτω φωτογραφίες!

Δαντέλα στα μανίκια και στο κομμάτι της φούστας συνθέτουν ένα αριστοκρατικό αλλά ταυτόχρονα και ένα πολύ απλό νυφικό.


Η ανοιχτή πλάτη παραμένει διαχρονική αξία και μία ισορροπία στο αρκετά ‘συντηρητικό’ μακρυμάνικο φόρεμα. Δίνει μια sexy πινελιά σε μία κατά τα άλλα ρομαντική εμφάνιση.


Η ημιδιάφανη δαντέλα θα ‘κλέψει’ όλα τα βλέμματα, και όπως βλέπεις, δεν χρειάζεται κανένα κόσμημα για συνοδεία.


Η οργάντζα και το σατέν ύφασμα προτείνεται από πολλούς σχεδιαστές τα τελευταία χρόνια, θυμίζοντάς μας το ανεπανάληπτο νυφικό της Grace Kelly.


Το απόλυτα vintage νυφικό χρειάζεται και τα ανάλογα αξεσουάρ. Ένας περίτεχνος χαμηλός κότσος και ένα στεφάνι λουλουδιών δημιουργεί ένα ‘παλιακό’ αλλά και παραμυθένιο νυφικό στιλ.


Οι πιο fashion forward νύφες θα λατρέψουν αυτό το στιλ που ‘παντρεύει’ τη δαντέλα με γεωμετρικά σχέδια. Δίνει την αίσθηση του διάφανου, χωρίς να είναι.
Όπως ήδη είπαμε, τα μακρυμάνικα νυφικά δεν χρειάζονται πολλά και περιττά κοσμήματα. Οι ιδανικές επιλογές είναι οι πέρλες, τόσο σε κολιέ όσο και σε σκουλαρίκια, ένα στεφάνι ή κορδέλα λουλουδιών για τις πιο vintage νύφες, ένα λουλούδι στερεωμένο στον κότσο και μερικά απλά, διακριτικά δαχτυλίδια. Και φυσικά όχι όλα τα παραπάνω μαζί.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.