Τι πρέπει να θυμάστε πριν πάτε για πρόβα νυφικού

Είναι μία από τις ομορφότερες στιγμές σε μία γυναίκα. Προσφέρει συγκίνηση και δυνατά συναισθήματα. Η πρόβα του νυφικού είναι βασικό στοιχείο στη ζωή της γυναίκας αλλά και σπουδαίο κομμάτι της προετοιμασίας του γάμου. Δυστυχώς, η περίοδος πριν το γάμο χαρακτηρίζεται από άγχος και πίεση. Πρέπει, όμως, να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Τι κάνουμε, λοιπόν, πριν πάμε για να δοκιμάσουμε νυφικά;

Μάθε ποια νυφικά είναι στη μόδα

Πρώτον, ενημερωνόμαστε για τις τάσεις και τη μόδα που επικρατεί την συγκεκριμένη περίοδο. Τα νυφικά αλλάζουν από σεζόν σε σεζόν και το στυλ στη λαιμόκοψη, τον ποδόγυρο και τα μανίκια αλλάζουν και αυτά.

Βρες το στυλ που σου ταιριάζει

Δεύτερον, μάθετε ποιο είναι το στυλ σας και τι σας ταιριάζει περισσότερο. Μην ανοίξετε ατελείωτα περιοδικά νυφικών διότι θα μπερδευτείτε πολύ. Ανοίξτε την ντουλάπα σας και βρείτε ποια λαιμόκοψη(π.χ. σε σχήμα καρδιάς) σας κολακεύει περισσότερο καθώς και ποιο είδος βραδυνού φορέματος τονίζει όμορφα το σώμα σας. Βέβαια, στο σπίτι ποτέ δε θα μάθετε εάν σας ταιριάζουν τα φουσκωτά νυφικά. Μην διστάσετε, λοιπόν, να δοκιμάσετε το στυλ αυτό στον οίκο νυφικών.

Νυφικό Francesca Miranda Άνοιξη 2014

Τολμησέ το!

Τρίτον, πηγαίνετε για πρόβα νυφικού, έστω και για την εμπειρία! Είναι η μοναδική στιγμή της ζωής σας που μπορείτε να είστε λίγο ματαιόδοξη και φιλάρεσκη. Οι οίκοι νυφικών έχουν όλα τα κομφόρ ώστε να απολαύσετε τον εαυτό σας με το νυφικό των ονείρων σας. Κάμερες που θα σας δείχνουν το μπροστινό αλλά και το πίσω μέρος καθώς και πολλοί καθρέφτες θα σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που θα σας βοηθήσει με την άποψη του.

Μπες στο κλίμα…

Τέταρτον, να έχετε τον αέρα της νύφης όταν θα πάτε στην πρόβα νυφικού. Φορέστε όμορφα, ρομαντικά εσώρουχα, φροντίστε το μακιγιάζ σας και το χτένισμα σας. Όταν θα βρείτε το ιδανικό νυφικό δεν θα θέλετε να το βγάλετε από πάνω σας.

Καλή σας επιτυχία!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.