Xρώματα για το γάμο των ονείρων σας

Τα χρώματα που διαλέξετε για το γάμο σας είναι ένα απο τις πιο βασικές επιλογές που θα κάνετε γιατί πάνω σε αυτή θα βασιστούν ο στολισμός τόσο της εκκλησίας όσο και της δεξίωσης, το χρώμα ή οι λεπτομέριες στο κουστούμι του γαμπρού, η νυφική ανθοδέσμη, τα προσκλητήρια, οι μπομπονιέρες, η τούρτα του γάμου μέχρι και αν θα επιλέξετε χρωματιστά νυφικά παπούτσια ή όχι! Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα πιο όμορφα χρώματα που μπορείτε να διαλέξετε για το γάμο σας και λεπτομέριες που μπορούν να ενσωματωθούν στο χρώμα αυτό.

ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ

Ιδανικός συνδυασμός για έναν γάμο με κλασσικό στυλ. Τα χρώματα είναι εύκολα και ταιριάζουν με όλα. Το μαύρο πηγαίνει στις παράνυφες και τονίζει ακόμη πιο πολύ το λευκό του νυφικού. Ως νύφη, επιλέξτε μακιγιάζ με μαύρο eyeliner, ανθοδέσμη με άσπρα άνθη και μαύρη κορδέλα καθώς και μία μαύρη λεπτομέρεια στο νυφικό όπως ένας μαύρος φιόγκος από τούλι.

ΚΟΚΚΙΝΟ

Το κόκκινο είναι έντονο, ζωηρό χρώμα και ταιριάζει ως θέμα γάμου για κάθε εποχή, ιδιαίτερα τον χειμώνα. Ως το χρώμα της αγάπης, αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα ζευγάρι. Βέβαια, θα ανακαλύψετε πως υπάρχουν διάφοροι τόνοι κόκκινου όπως το ζεστό κόκκινο ή το σκούρο. Για να μην αγχωθείτε, προσπαθήστε να αναμείξετε αυτές τις αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας υπέροχος γάμος στα κόκκινα!

ΠΡΑΣΙΝΟ

Οι αποχρώσεις του πράσινου ξεκινούν από τις ζεστές και κίτρινες μέχρι τις πιο ψυχρές και μπλε. Σας προτείνουμε το πράσινο του μήλου το οποίο είναι θερμό χρώμα με κίτρινους τόνους. Είναι ιδανικό για ανοιξιάτικο και καλοκαιρινούς γάμους, ιδιαίτερα εκείνους που θα γίνουν στην παραλία, ενώ το πράσινο του δάσους ταιριάζει στο φθινόπωρο. Κάνει, επίσης, καταπληκτικό συνδυασμό με το navy blue. Επειδή οι ζεστοί και οι ψυχροί τόνοι του πράσινου διαφέρουν κατά πολύ, μην τους αναμείξετε. Επικεντρωθείτε μόνο σε έναν. Το θετικό αυτού του χρώματος είναι πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φυσικά διακοσμητικά όπως lime, πράσινα μήλα ή βρύα.

ΜΠΛΕ

Το μπλε προσφέρει γαλήνη και ηρεμία στο μάτι γι’ αυτό και πολλοί το προτιμούν. Οι τόνοι ποικίλλουν από το ice blue που είναι ιδανικό για το χειμώνα ως το παιδικό γαλάζιο που ταιριάζει στην άνοιξη και στο καλοκαίρι. Και εδώ, επίσης, μην αναμείξετε διαφορετικούς τόνους του μπλε χρώματος για το στολισμό του γάμου σας.

ΚΟΡΑΛΛΙ

Το κοραλλί ή αλλιώς ροδακινί είναι δημοφιλές χρώμα για την άνοιξη. Κάνει όμορφους συνδυασμούς με το τιρκουάζ ή το navy blue για γάμο με θέμα το ναυτικό.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.