RockPaperScissors, σχεδιάζουνε και δημιουργούνε εκδηλώσεις από το μηδέν, σαν παιχνίδι!

Σχεδιάζουνε και δημιουργούνε εκδηλώσεις από το μηδέν. Ακούνε την ιδέα σας, αναλύουνε όλες τις παραμέτρους που τους δίνετε και αφού βρούνε το θέμα που ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση, ακολουθούνε πιστά το πλάνο και το χρονοδιάγραμμα που έχουνε ορίσει για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του project σας. Η επιτυχία της εκδήλωσης και το δικό σας χαμόγελο είναι οι μόνιμοι στόχοι τους!

 

1)Μιλήστε μας για την επιχείρησή σας..

Πρόκειται για μια νεοσύστατη εταιρεία. Ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 από τον Γιώργο και την Έλενα. Δύο πρώην συμφοιτητές με παράλληλη επαγγελματική πορεία. Έχοντας και οι δύο την εμπειρία των γάμων μας καθώς και οργάνωσης εταιρικών εκδηλώσεων, αποφασίσαμε ότι υπηρεσίες όπως ο σχεδιασμός ενός γάμου με concept είναι κάτι το οποίο λείπει. Θέλοντας λοιπόν κι οι δύο να δώσουμε φρέσκιες ιδέες σε εκδηλώσεις που έχουν τον χαρακτήρα πάνω από όλα των ζευγαριών, ιδρύσαμε τη RockPaperScissors.

 

2)Rock paper Scissors…δηλαδή στα ελληνικά Πέτρα Ψαλίδι Χαρτί. Ένα όνομα με νόημα για την επιχείρησή σας;

Απολύτως!

Το όνομα RockPaperScissors προκύπτει από την πέτρα όπου έχει το χαρακτηριστικό της δύναμης και του συμπαγούς. Έτσι και εμείς έχουμε την ικανότητα να δημιουργούμε δυνατές ομάδες από συνεργάτες επιλεγμένους με τους οποίους έχουμε κοινό στόχο, την επιτυχία των projects που αναλαμβάνουμε. Η δημιουργικότητα και η οργανωτικότητά μας αποτυπώνονται στο χαρτί. Όσο απαιτητική κι αν είναι η εκδήλωση έχουμε μάθει να επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε το ψαλίδι ως ένα από τα βασικά μας εργαλεία για να “ψαλιδίζουμε” το άγχος σας αλλά και το budget, αφού είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο θέμα του οικονομικού προγραμματισμού και στόχος μας είναι πάντα οι “value for money” υπηρεσίες.

Κάπως έτσι ολοκληρώνεται το Puzzle.RockPaperScissors. ΠέτραΨαλίδιΧαρτί, μια ωραία παιδική ανάμνηση μπορεί να γίνει σήμερα στον κόσμο των «μεγάλων» η έναρξη για μια νέα φιλία και συνεργασία.

3)Τι υπηρεσίες προσφέρετε για δύο ανθρώπους που επρόκειτο να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου;

Ο γάμος αποτελεί μια ιδιαίτερη μέρα στην ζωή όλων των ζευγαριών. Για το λόγο αυτό πάνω από όλα φροντίζουμε να την απολαύσουν χωρίς άγχος και περιττές έγνοιες. Τα έχουμε οργανώσει όλα από πριν έτσι ώστε εκείνη την ημέρα να έχουν τον μοναδικό ρόλο που τους αρμόζει, αυτόν του γαμπρού και της νύφης. Και όχι του ανθοπώλη, του DJ, του wedding planner, του catering κ.ο.κ.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες μας αφορούν:

  • Εύρεση του χώρου και του concept
  • Εύρεση προσκλήσεων & μπουμπουνιέρας
  • Εύρεση για έξτρα παροχές (photobooth, συγκρότημα κλπ.)
  • Εύρεση για έξτρα δωράκια σε καλεσμένους
  • Διακόσμηση & στολισμός
  • Ειδικές κατασκευές
  • Do it yourself projects
  • Εύρεση συνεργατών για φωτογράφηση / βιντεοσκόπηση
  • Οργάνωση γαμήλιου ταξιδιού

4)Ο ”θεματικός γάμος” θεωρείτε πλέον must. Δώστε μας μία εικόνα με τη δική σας πρόταση για ένα καλοκαιρινό θεματικό γάμο.

Δεν πιστεύουμε σε έτοιμες συνταγές και αυτό πιστεύουμε πως θα είναι και το κλειδί της επιτυχία μας. Ένας θεματικός γάμος προκύπτει από τα χόμπι του ζευγαριού, την μέχρι τώρα ιστορία του, το αγαπημένο του χρώμα, λουλούδι ακόμα και από τον ίδιο τον προορισμό ενδεχομένως του γάμου! Συγκεκριμένες προτάσεις ως «συνταγές» προτείνουμε λοιπόν μετά από ενδελεχή κουβέντα με το εκάστοτε ζευγάρι. Οι φωτογραφίες στο site μας μιλάνε από μόνες τους για τη δουλειά μας. Το Blog μας επίσης ελπίζουμε να αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε ζευγάρι.

5)Πέραν της περιστάσεως του γάμου,που αλλού απευθύνεστε;

Οι όμορφες στιγμές είναι για να τις μοιραζόμαστε. Είτε πρόκειται για την ανακοίνωση θετικών αποτελεσμάτων ή το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος από μια εταιρεία αλλά και ένα πάρτι αποφοίτησης ή ένα baby shower, οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης και όπου κάποιος έχει ανάγκη από οργάνωση και φρέσκες ιδέες!

6)Στις δύσκολες τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, πόσο προσιτό είναι το κόστος ενός wedding planner;

Η δημιουργία της εταιρείας μας έγινε με σκοπό τον ευχαριστημένο διοργανωτή της όποιας εκδήλωσης. Ο στόχος που έχουμε θέσει αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό, οργάνωση και επιμέλεια της εκδήλωσης είναι να έχουμε καταφέρει να ελαχιστοποιήσουμε το χρόνο που θα σπαταλήσει κάποιος από μόνος του ψάχνοντας την πιθανή λύση στην επιθυμία του, έχοντας το αποτέλεσμα που θα τον ικανοποιήσει και φυσικά σε κόστος που θα το έχουμε ήδη διαπραγματευθεί με την αγορά, προς όφελος του. Αν πραγματικά κάποιος τα βάλει κάτω θα δει ότι τελικά μαζί μας μάλλον πληρώνει λιγότερα από ότι θα πλήρωνε από μόνος του, χωρίς εμάς. Μια χαρακτηριστική έκφραση πελάτη μας ήταν, «Αισθάνομαι ότι παίρνουν αξία τα χρήματα μου». Φυσικά μας χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί τελικά πετύχαμε το στόχο μας!

Εν κατακλείδι, γνώμη μας είναι ότι ιδιαίτερα τώρα στις δύσκολες αυτές συνθήκες, οι υπηρεσίες ενός wedding planner κρίνονται απαραίτητες. Κι αυτό γιατί τελικά το ζευγάρι καταφέρνει με τον τρόπο αυτό να γλιτώσει τόσο χρόνο αλλά σίγουρα και χρήματα. Κι αυτό γιατί είτε μέσω των διαπραγματευτικών μας ικανοτήτων, είτε μέσω των συνεργασιών που έχουμε με τους προμηθευτές συνεργάτες μας καταφέρνουμε να περνάμε την έκπτωση στο ζευγάρι.

7)Ποιο είναι το επιθυμητό χρονικό διάστημα που πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι, πριν το χαρμόσυνο γεγονός;

Στηριζόμαστε πολύ στην οργανωτικότητά μας, οπότε ακόμα και την τελευταία στιγμή σίγουρα θα μπορέσουμε με την εμπειρία μας να κάνουμε πολλά περισσότερα από ότι ένα «αγχωμένο ζευγάρι». Όμως θα είναι πολύ καλύτερη ή όποια διοργάνωση εφόσον έχουμε τον απαραίτητο χρόνο μπροστά μας. Αν αναλογιστούμε ότι πολλά ζευγάρια κλείνουν την εκκλησία ή το χώρο που θα γίνει η εκδήλωση ακόμα και ένα χρόνο πριν, θα ήταν πολύ καλό για όλους μας να έρθουν από τότε σε επαφή μαζί μας γιατί θα έχουμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε όλες τις λεπτομέρειες και να σχεδιάσουμε τα πάντα χωρίς άγχος. Για να είναι όμως καλή η διοργάνωση η προετοιμασία 9 τουλάχιστον μήνες πριν είναι απαραίτητη προκειμένου να υπάρχει ο ιδανικός χρόνος για το ζευγάρι να αναζητήσει το προσωπικό στιλ του γάμου του, με τη βοήθειά μας φυσικά.

Στοιχεία Επικοινωνίας
http://www.rpsevents.gr/
Helena Chaviara
M 6932480560
E h.chaviara@rpsevents.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.