Η Celebrity-travel θα φροντίσει για το πιο γλυκό γαμήλιο ταξίδι!

Το γαμήλιο ταξίδι σας είναι το πιο σημαντικό της ζωής σας! Μία γλυκιά ανάμνηση που θα σας συνοδεύει για πάντα και η Celebrity-travel σας υπόσχεται να φροντίσει γι’ αυτό!Με επιλεγμένους προορισμούς, γνώση, εμπειρία και μεράκι θα σας προτείνουν την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας.

 

1)Celebrity-Travel…πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρησή σας..

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1997 από τον κο Νικόλαο Πουλόπουλο. Ήταν οραματιστής και γνώστης του τουρισμού και ελπίζουμε ότι και εμείς που συνεχίζουμε την παράδοσή του είμαστε αντάξιοί του. Εδώ και ενάμιση χρόνο η εταιρεία λειτουργεί με τον ίδιο μεν διακριτικό τίτλο αλλά υπό την δική μου διεύθυνση. Έχοντας διανύσει μία μακράν πορεία στον τουρισμό (από το 1986 υπηρετώ τον τουρισμό) όπως και οι συνεργάτες μου, προσπαθούμε πάντα να εξελισόμεθα σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας καθώς πρωταρχικός μας ρόλος είναι αυτός του συμβούλου ταξιδίου.

2)Τι παρέχεται για τους νεόνυμφους;

Για τους νεόνυμφους προσφέρουμε ταξίδια που να είναι στα «μέτρα» τους. Για εμάς, το γαμήλιο θεωρείται ένα πολύ ιδιαίτερο ταξίδι και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Δεν παίζει ρόλο το που θα πάνε ή το πόσα χρήματα προτίθενται να ξοδέψουν. Μας ενδιαφέρει μετά την επιστροφή τους να μας στείλουν το ευχαριστήριο email τους!!! Έτσι φροντίζουμε να τους προσφέρουμε διάφορες εκπλήξεις, τις οποίες ανακαλύπτουν κατά το γαμήλιο ταξίδι τους ως ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας επέλεξαν και μας εμπιστεύτηκαν.

3)Ως συνήθως ποιός είναι ο προτιμητέος εξωτικός προορισμός των ζευγαριών;

Πρώτος εξωτικός προορισμός για νεόνυμφους θεωρούνται οι Μαλδίβες. Ακολουθούν ο Μαυρίκιος, το Μπαλί, το Πούκετ, το Κο Σαμούι κ.ά.. Υπάρχει όμως μεγάλη ζήτηση και για την Ερυθρά Θάλασσα (Σαρμ ελ Σέιχ ή Χουργκάντα).

4)Ποιά είναι η καθημερινότητα των μελλονύμφων σε ένα απο τα θέρετρα των τόσο εξωτικών προορισμών;

Λευκές αμμουδιές, τυρκουάζ νερά, ήλιος, τροπικά κοκτέιλ, τζακούζι, ξεκούραση και ίσως και κάποια εξερεύνηση του προορισμού τους, συνθέτουν την καθημερινότητα των νεόνυμφων. Σε ορισμένους προορισμούς, ζευγάρια έχουν επιλέξει και το ψάρεμα ή τις βουτιές με μάσκες για εξερεύνηση του βυθού ή ακόμα και τα θαλάσσια σπορ. Για το βράδυ, λίγος χορός σε κάποια ντίσκο, ή κάποιο ρομαντικό δείπνο στο φως των κεριών.

5)Πέρα απο τα γαμήλια ταξίδια,τι άλλο μπορείτε να οργανώσετε;

Ταξίδι για εμάς δεν είναι μόνο το γαμήλιο. Διοργανώνουμε οδικές και αεροπορικές εκδρομές σε όλον τον κόσμο, κλείνουμε ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο, κρουαζιέρες, εκδίδουμε αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Γενικά, ασχολούμαστε με οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδι είτε αυτό αφορά σε ένα ζευγάρι είτε αφορά σε συνέδρια είτε σε εταιρείες. Επίσης, έχουμε ήδη και τμήμα εισερχόμενου τουρισμού. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες όπως η ΔΕΛΤΑ, η SM PHARMASEUTICAL, η τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ.ά.

6)Σίγουρα οι προορισμοί που προτείνετε είναι μαγευτικοί και ονειρεμένοι, όμως πόσο προσιτοί οικονομικά είναι;

Με γνώμονα την κρίση που περνάει η χώρα μας και φυσικά όλοι εμείς οι πολίτες, προσπαθούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και να δώσουμε τη δυνατότητα υλοποίησης του με όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές τιμές. Ανάλογα λοιπόν με την οικονομική δυνατότητα του πελάτη μας, προτείνουμε λύσεις που να τον ικανοποιούν. Για αυτό και όπως προείπα, είμαστε σύμβουλοι ταξιδιού και όχι απλά ένα ακόμα τουριστικό γραφείο.

7)Πόσο καιρό πρίν πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Για να έχουμε τη δυνατότητα να προλάβουμε προσφορές αεροπορικών εταιρειών και ξενοδοχείων που προσφέρουν ιδιαίτερα οικονομικές τιμές σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν αρκετά νωρίς κοντά μας για να οργανώσουμε το γαμήλιο ταξίδι με άνεση χρόνου. Ίσως σε ορισμένες περιπτώσεις όπως τα γαμήλια και 4 μήνες πριν. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι αν κάποιος έρθει και τελευταία στιγμή δεν θα μπορέσει αν εξυπηρετηθεί. Τα πάντα όμως σε αυτήν την περίπτωση είναι θέμα διαθεσιμότητας ξενοδοχείων και αεροπορικών εταιρειών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

E-mail elena@celebrity-travel.gr
Website www.celebrity-travel.gr

elenacelebrity@hotmail.com
10, Mavromateon str ,
Athens 106 82
Phone +30 210 8817505
Fax +30 210 8817181

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.