Aquadome ένας πολυχώρος με ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον

Στην ανατολική πλευρά του Υμηττού, κοντά στην Βάρη μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, βρίσκεται το AQUADOME. Ένας πολυχώρος που δίνει έμφαση στον αθλητισμό και φιλοδοξεί να γίνει τρόπος ζωής για τα μέλη του. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του φιλοξενούνται σε έκταση 10 στρεμμάτων με άνετους χώρους στάθμευσης, με χώρους πρασίνου για διασκέδαση, παιχνίδι μικρών και μεγάλων και ήρεμες στιγμές χαλάρωσης σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

1) Μιλήστε μας για το Aquadome sports & country club …

Το AQUADOME ξεκίνησε να λειτουργεί τον Σεπτέμβριο του 2007 και σιγά σιγά προσπαθεί να πάρει την θέση που του αρμόζει στην αγορά των νοτίων προαστίων. Η πορεία του μέσα από πολλές δυσκολίες λόγω της πρωτοτυπίας που το διακρίνει είναι διαρκώς ανοδική και εμείς που δουλεύουμε σε αυτό εισπράττουμε καθημερινά. Τα ευχάριστα σχόλια των επισκεπτών.

2) Η aquadome είναι ένας χώρος υψηλής αισθητικής;

Το AQUADOME είναι χώρος υψηλότατης minimal αισθητικής όπως συνήθως έλεγε ο αρχιτέκτων που το σχεδίασε και υλοποίησε το όνειρο της ομάδας που το λειτουργεί. Έχει σχεδιαστεί με κριτήρια την λειτουργικότητα το σεβασμό στο περιβάλλον και την δημιουργία καταπληκτικού χώρου πρασίνου που περιβάλλεται από εξαιρετικό φυσικό τοπίο.

3) Τι μπορεί να προσφέρει σε μία δεξίωση γάμου;

Το AQUADOME μπορεί να προσφέρει σε δεξιώσεις γάμου όλες τις διευκολύνσεις που χρειάζεται το ζευγάρι την μοναδική αυτή μέρα. Από τους επαγγελματίες συνεργάτες του στο φαγητό, τους εξαιρετικούς συνεργάτες στη μουσική επένδυση της εκδήλωσης, έως το ιδιόκτητο κλειστό parking του.

4) Οι δεξιώσεις γίνονται αποκλειστικά στον εξωτερικό χώρο;

Σε δεξιώσεις γάμου το κομμάτι του AQUADOME που παραχωρείται για την διεξαγωγή τους είναι από φύση του μοναδικό και σε συνδυασμό με την εξωτερική πισίνα που το περιβάλλει δημιουργεί ένα αξέχαστο σύνολο από φυσική ομορφιά και γήινη τελειότητα. Σε περίπτωση κακοκαιρίας υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας του event στην κλειστή πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα.

5) Μέχρι ποιά ώρα μπορεί να φιλοξενηθεί μια δεξίωση και απο άποψη χωρητικότητας ,τι δυνατότητες υπάρχουν;

Στο AQUADOME οι δεξιώσεις μπορούν να διεξαχθούν χωρίς πρόβλημα ώρας και συνήθως η ολοκλήρωση των δεξιώσεων φτάνει το ξημέρωμα του επόμενου πρωινού καθώς η μόνη δυσκολία ορίζεται από την κούραση των καλεσμένων. Ως εκ τούτου ο μόνος περιορισμός είναι η ανατολή του ηλίου ώστε το AQUADOME να ξεκινήσει και πάλι την λειτουργία του καθαρό και έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους καλεσμένους του της επόμενης μέρας.

Η δυνατότητα του AQUADOME στις δεξιώσεις στον εξωτερικό του χώρο είναι της τάξεως των 800 ατόμων, η δε εσωτερική πλήρως κλιματιζόμενη αίθουσα έχει δυνατότητα εξυπηρέτησης 250 ατόμων με μελλοντική περίπου 500.

6) Πέραν της δεξιώσεως του γάμου ,αναλαμβάνεται και άλλες εκδηλώσεις;

Λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για διεξαγωγή διαφόρων τύπων εκδηλώσεων στο AQUADOME. Η γκάμα των διαφόρων τύπων εκδηλώσεων είναι εκ των μεγαλυτέρων λόγω της ποικιλίας των χώρων και της διαφοράς μεταξύ τους. Έτσι λοιπόν έχουν γίνει κατά καιρούς, εκτός από δεξιώσεις γάμου και δεξιώσεις βάπτισης, φωτογραφίσεις από διάφορες εταιρείες για την διαφημιστική προβολή τους, έχουν πραγματοποιηθεί λήψεις καλλιτεχνών για μουσικά video clips, έχουν επίσης γίνει παρουσιάσεις ρούχων επωνύμων εταιρειών με πασαρέλα και διάφορες άλλες πολύ υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις.

7) Πόσο προσιτές οικονομικά είναι οι παροχές εν καιρό κρίσης;

Ένα από τα ατού των διαφόρων τύπων εκδηλώσεων που διεξάγονται στο AQUADOME είναι το χαμηλό κόστος τους. Η διοίκηση του AQUADOME έχει ως πρώτο μέλημα της να προσφέρει με τις εκδηλώσεις την δυνατότητα στους καλεσμένους να γνωρίσουν τον καταπληκτικό αυτόν χώρο από κοντά και έτσι προτιμά το τίμημα να είναι προσιτό για την ζωντανή διαφήμισή της.

8 ) Πόσο καιρό πρίν πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία οι ενδιαφερόμενοι;

Είναι ένα θέμα που δεν έχει μία και μονοδιάστατη απάντηση μιάς και υπάρχουν πολλές παράμετροι για το κλείσιμο μίας δεξίωσης οποιουδήποτε είδους και βεληνεκούς, είναι ο χρόνος κλεισίματος των εκδηλώσεων.

Το σύνηθες κατά βάση είναι ότι το κλείσιμο για δεξίωση γάμου γίνετε από τον μήνα Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους και ύστερα χωρίς αυτό να είναι καθοριστικός παράγοντας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.aquadome.gr
e-mail: info@aquadome.gr
τηλ/fax 210 8975222
2ο χιλιόμετρο περιφερειακής οδού Βάρης – Κορωπιού (Λαμπτρών)

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.