Kazarma Lake Resort & Spa

Πριν λίγα χρόνια, η Λίμνη Πλαστήρα από μία ξεχασμένη γωνιά στην καρδιά της Ελλάδας με καταπληκτική φυσική ομορφιά, μπήκε δυναμικά στους χειμερινούς προορισμούς μας. Σήμερα, με τη λειτουργία μιας ολοκαίνουργιας ξενοδοχειακής μονάδας πέντε αστέρων με όλα τα χαρακτηριστικά ενός ορεινού Resort, του Kazarma, Lake Resort & Spa, η περιοχή έχει χαρακτηριστεί ως η «Ελβετία της Ελλάδας», αναβαθμίζεται τουριστικά και μπορεί να δεχτεί επισκέπτες και συνέδρια πολύ υψηλού επιπέδου. Για δεξίωση γάμου η βάφτισης ή για γαμήλιο ταξίδι στην Ελλάδα ή για ρομαντικό Σαββατοκύριακο το ξενοδοχείο Kazarma Lake Resort & Spa είναι η ιδανική επιλογή στην λίμνη Πλαστήρα.

1. Πείτε μας λίγα λόγια για το Kazarma Lake resort & Spa…

Το ξενοδοχείο Kazarma, Lake Resort & Spa πήρε το όνομά του από την Καζάρμα (υψόμετρο 1977 μέτρα), κορυφή των Θεσσαλικών Αγράφων, πάνω από τη Λίμνη Πλαστήρα. Στις πλαγιές της, «σκαρφαλώνουν» τα δωμάτια του ξενοδοχείου, θυμίζοντας ορεινό χωριό με αγραφιώτικα σπίτια και αρχοντικά, αποτελώντας ένα αρχιτεκτονικό στολίδι για την περιοχή.

Η θέα τόσο στη πανέμορφη ορεινή λίμνη και στο οροπέδιο της Νεβρόπολης (τόπος των μικρών ελαφιών) που απλώνεται από κάτω, όσο και στα ελατοδάση της Φυλακτής και της Νεράιδας, είναι μοναδική.

Στο κεντρικό του κτίριο, λειτουργεί ένα εξαιρετικό εστιατόριο, με εντυπωσιακή ξύλινη οροφή, πανέμορφο κεντρικό τζάκι και μοναστηριακά τραπέζια. Τα πιάτα που δημιουργεί ο σεφ Β. Κοσκινιώτης, δίνουν έμφαση στην τοπική κουζίνα, βασισμένη σε φρέσκα και ντόπια υλικά, διαλεγμένα από παραγωγούς της περιοχής. Χαρακτηριστικά πιάτα οι χειροποίητες πίτες, τα άγρια χόρτα, το ντόπιο χωριάτικο λουκάνικο, το πλιγούρι με φρέσκια τομάτα και ξινομηζήθρα Αγράφων, οι καραγκούνικες χυλοπίτες με φιλέτο πουλάδας, το φιλέτο πέστροφας της λίμνης, ενώ τα κρέατα στη σχάρα αλλά και στη σούβλα, όπως το εξαιρετικό κοτόπουλο κοντοσούβλι, είναι το δυνατό σημείο σε μια από τις πιο φημισμένες για τα κρέατά της, περιοχές της Ελλάδας. Ο κατάλογος κρασιών, αλλά και οι συχνές φιλικές γευσιγνωσίες που οργανώνει ο γνωστός οινολόγος-γευσιγνώστης Θ. Καραθάνος, θα σας ξεναγήσουν στις βιολογικές και όχι μόνο καλλιέργειες του -άγνωστου- Θεσσαλικού αμπελώνα καθώς και στον πλούτο των ελληνικών ποικιλιών όλης της Ελλάδας. Μπορεί μάλιστα να συμμετέχετε και στις αλχημιστικές διαδικασίες της παραγωγής, ανάμιξης, παλαίωσης και φυσικά γευσιγνωσίας αποσταγμάτων. Το bar με ένα μοναδικό τζάκι που θυμίζει … αποστακτήρα, διαθέτει μεγάλη συλλογή αποσταγμάτων και malt whiskys, ενώ στο καφενείο-bistro-ζαχαροπλαστείο υπάρχουν πολλά σπιτικά και τοπικά γλυκά, δίπλα από τον παιδότοπο, την αγαπημένη γωνιά των μικρών επισκεπτών. Όλα στο Καζάρμα, προσφέρονται με πολύ ζεστό, οικογενειακό τρόπο και σε εξαιρετικές τιμές, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες ενός πεντάστερου resort.

Το Kazarma, Lake Resort & Spa διαθέτει πενήντα δωμάτια με ιδιαίτερη αισθητική, που προσφέρουν οι ξύλινες στέγες και τα πατώματα, τα κομψά έπιπλα, τα χειροποίητα χαλιά, η άνεση και η ζεστασιά των χώρων. Όλα έχουν καταπληκτική θέα προς τη λίμνη Πλαστήρα και τις βουνοκορφές των Αγράφων και διαθέτουν τζάκι, jaccuzi, wi-fi internet, coffee corner και όλες τις απαραίτητες παροχές ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ευρύχωρες deluxe και superior μεζονέτες δυο επιπέδων, πολυτελείς junior σουίτες, executive σουίτες για φιλοξενία έως και 4 ατόμων και προεδρική σουίτα με ιδιωτική πισίνα και όλες τις ανέσεις για μια ιδανική διαμονή.

2. Τι υπηρεσίες προσφέρετε για την περίσταση του γάμου;

Στο Ξενοδοχείο μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των μελλόνυμφων, ακόμη και των πιο απαιτητικών και αυτών που ζητούν την απόλυτη πολυτέλεια για τη δεξίωση τους. Κάποιες από τις υπηρεσίες μας είναι η μουσική κάλυψη της δεξίωσης είτε με dj είτε με ζωντανή μουσική, ο στολισμός των χώρων της δεξίωσης και της εκκλησίας, η φωτογραφική κάλυψη τόσο της δεξίωσης όσο και του γάμου γενικότερα, υπηρεσία μεταφοράς με λιμουζίνα, μεταφορά με ελικόπτερο κ.α. Στο ξενοδοχείο μας μπορούν να φιλοξενηθούν οι καλεσμένοι του γάμου σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές καθώς επίσης μπορεί να διοργανωθεί και πάρτι για την απασχόληση των μικρών μας φίλων.

3. Πόσες και ποιές αίθουσες διαθέτει ο χώρος σας ;

Το συγκρότημα διαθέτει επίσης αυτόνομο συνεδριακό κέντρο, πλήρως εξοπλισμένο για την κάλυψη συνεδρίων και εκδηλώσεων μέχρι 500 ατόμων – αναλόγως της διάταξης. Η μεγάλη συνεδριακή αίθουσα βρίσκεται στον πάνω όροφο του κτιρίου, με πανοραμική θέα στη λίμνη, ενώ άλλες τρείς αίθουσες στον κάτω όροφο μπορούν να καλύψουν συσκέψεις, συνέδρια και εκδηλώσεις όλων των τύπων.

Συγκεκριμένα η αίθουσα Kazarma καλύπτει επιφάνεια 380 μ2 και 120 μ2 φουαγιέ, ενώ η Μπορλέρο στο καλύπτει 220 μ2 και η Μπελάγια 110μ2. Επίσης τους θερινούς μήνες διατίθεται για εκδηλώσεις γάμου και βάπτισης ο χώρος της εξωτερικής πισίνας με καταπληκτική πανοραμική θέα της λίμνης και του καταπράσινου τοπίου. Τέλος υπάρχει εξωτερικό αμφιθέατρο καθώς και το μπαλκόνι του εστιατορίου, οι οποίοι χώροι μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις με λιγότερους καλεσμένους

4. Το Spa του Kazarma προσφέρει ένα ταξίδι αισθήσεων σε θεραπείες ομορφιάς αλλά και χαλάρωσης για σώμα και πνεύμα. Για τους μελλόνυμφους τι πρόγραμμα θα προτείνατε;

Το Kazarma διαθέτει Spa με πολλές υπηρεσίες ευεξίας και ομορφιάς, εσωτερική και εξωτερική πισίνα και γυμναστήριο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη χαλάρωση και στην αναζωογόνηση των επισκεπτών του. Άλλωστε το περιβάλλον, μέσα στο δάσος και αγναντεύοντας τη λίμνη, είναι το ιδανικό μέρος για ηρεμία και χαλάρωση, εφαρμόζοντας άριστες τεχνικές μασάζ και θεραπείες φροντίδας προσώπου και σώματος, από εξειδικευμένο προσωπικό.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του spa έχει διαμορφώσει κατάλληλα πακέτα για όλες τις ανάγκες των πελατών μας και ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν επιλέξει να μοιραστούν μαζί μας μία μοναδική στιγμή της ζωής τους, όπως είναι αυτή του γάμου.

Μια καταπληκτική πρόταση την οποία μπορούν να απολαύσουν οι μελλόνυμφοι είναι το πακέτο experience no2 το οποίο περιλαμβάνει για τη νύφη: υδρομασάζ και σάουνα ή χαμάμ, alchemy elixir αντιρυτιδική θεραπεία, endorphin & alchemy θεραπεία ματιών, pillow μασάζ, πίλινγκ με κόκκινα άλατα από τη Χαβάη, γαλλικό μανικιούρ & πεντικιούρ, νυφικό μακιγιάζ, ενώ για το γαμπρό το αντίστοιχο πρόγραμμα περιλαμβάνει: υδρομασάζ και σάουνα ή χαμάμ, βαθύ καθαρισμό προσώπου, alchemy ενεργειακή θεραπεία προσώπου ενάντια στο κουρασμένο πρόσωπο, Hot Stone Massage με πέτρες που δημιουργήθηκαν από ηφαιστειακή λάβα.

5. Εκτός της δεξίωσης του γάμου, για τι άλλο προσφέρονται οι χώροι σας;

Οι χώροι του Kazarma Lake Resort & Spa, όπως σας προείπα, εκτός από δεξιώσεις γάμου μπορούν καλύψουν βάπτισης, επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια, εκθέσεις εικαστικού περιεχομένου, όπως ζωγραφικής, γλυπτικής κ.α. Στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί φεστιβάλ γαστρονομίας με θέμα τη τοπική κουζίνα, γιορτές μανιταριού και κρασιού, γευσιγνωσία κρασιών και αποσταγμάτω, παιδικά πάρτι, bachelor parties και πολλές ακόμη εκδηλώσεις.

6. Σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή, παρέχετε προσιτές τιμές ή κάποια προνομιακά πακέτα;

Μπορώ να πω με περισσή βεβαιότητα, και σαν υπεύθυνος πωλήσεων, ότι ένας λόγος της μεγάλης μας επιτυχίας και ζήτησης είναι ότι έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας τόσο στις ανάγκες των πελατών όσο και τις απαιτήσεις των εποχών. Εκτός από μεγάλη ποικιλία πακέτων και τιμών θα βρείτε και φιλικούς διακανονισμούς πληρωμών.

7. Πόσο καιρό πριν τη δεξίωση πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας;

Καλό είναι η επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του ξενοδοχείου να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.

Η φιλοσοφία της μεγάλης αυτής ξενοδοχειακής μονάδας, αποτυπώνεται στον τίτλο της επωνυμίας της (NATURA Α.Ε.). Η κατασκευή της, η ένταξή της στο φυσικό περιβάλλον, η χρήση υλικών για την κατασκευή και τη διακόσμησή του, με κυρίαρχα την πέτρα και το ξύλο, οι τεχνικές μωσαϊκών, ψηφιδωτών, παραπέμπουν στο σεβασμό στη φύση και στο περιβάλλον που τη φιλοξενεί. Για την ολοκλήρωσή της, εργάστηκαν αποκλειστικά ντόπιοι τεχνίτες και χρησιμοποιήθηκαν όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά της περιοχής. Σύντομα, ένα μουσείο έκπληξη με παλαιά εργαλεία και αντικείμενα, θα αποτελέσει ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο για τους επισκέπτες. Ήδη μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου συναντάς πανέμορφα άγνωστα παλιά αντικείμενα, που «αποδεικνύονται» χειροκίνητα πλυντήρια ή …καραμελομηχανές! Η απρόσμενα ζεστή διακόσμηση σε όλους τους χώρους, με πολλές λεπτομέρειες, παρόλο που πρόκειται για μία μεγάλη μονάδα, σε κάνει να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε ένα ζεστό και φιλικό σπίτι, αν όχι στο σπίτι σου. Η επιτυχία αυτή, οφείλεται στους ιδιοκτήτες της μονάδας, την οικογένεια Γαλαγάλα, οι οποίοι χρησιμοποίησαν την εμπειρία τους τόσο ως ξενοδόχοι εδώ και μία δεκαετία, όσο και από το χώρο των επίπλων και της διακόσμησης όπου δραστηριοποιούνται εδώ και μισό αιώνα, δημιουργώντας ένα μοναδικό χώρο στον ορεινό όγκο της Ελλάδας και επαναφέροντας τη Λίμνη Πλαστήρα στο προσκήνιο των χειμερινών προορισμών.

Η επίσκεψη στη λίμνη Πλαστήρα, προσφέρει πολλές ευκαιρίες για λιγότερο ή περισσότερο «ήπια» περιπετειώδη δράση. Η περιοχή θεωρείται “παράδεισος” για κάθε φυσιολάτρη καθώς παρέχει τη δυνατότητα για πεζοπορία, ορειβασία, ιππασία, ποδηλασία βουνού, τοξοβολία, περιπάτους στο δάσος αλλά και ορειβατικό σκι στις πανύψηλες βουνοκορφές των Αγράφων, καθώς και στο ορεινό καταφύγιο Καραμανώλη, όπου λειτουργεί μικρό λιφτ για μικρές καταβάσεις με σκι, έχοντας μοναδική θέα στη λίμνη.

Η λίμνη Πλαστήρα βρίσκεται 25χλμ. περίπου δυτικά της Καρδίτσας, σε υψόμετρο 800μ. Απέχει 320χλμ. από την Αθήνα και 250χλμ. από τη Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζοντάς τη έναν από τους πλέον εύκολα προσβάσιμους προορισμούς στην Ελλάδα.

Στοιχία Επικοινωνίας
http://www.kazarma.gr
reservations@kazarma.gr
Τηλ.: 24410 92290
Fax: 24410 92030
Καλύβια Φυλακτής 43067 Καρδίτσα

Συνέντευξη του Δημήτρη Μέμτσια ( Διευθυντής Πωλήσεων Ξενοδοχείο Kazarma Lake Resort & Spa)

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.