Μπομπονιέρες γάμου & βάπτισης από το myboboniera.gr

Στο www.myboboniera.gr θα βρείτε χιλιάδες σχέδια από μπομπονιέρες και διακοσμητικά είδη τα οποία εισάγουν από επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης ώστε να καλύπτουν την ανάγκη του κάθε ζευγαριού. Μαζί με εσάς θα δημιουργήσουν το ενθύμιο με το οποίο θα θυμάστε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας ή και των παιδιών σας. Στο διάστημα λειτουργίας του πάρα πολλά είναι τα ζευγάρια που το εμπιστεύτηκαν για την πιο ευτυχισμένη μέρα τους και σας ευχαριστούνε θερμά για την ανταπόκριση.

 

1)Μιλήστε μας για την επιχείρησή σας…
Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2010, μετά από πολυετή εμπειρία μας επαγγελματικά στο χώρο του γάμου, της βάπτισης, του catering και των επιχειρηματικών εκδηλώσεων. Ξεκίνησε με αργά και σταθερά βήματα και καθημερινά αναπτύσσεται όλο και περισσότερο καθώς η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και αυτό μας δίνει ώθηση για να παρέχουμε όλο και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες.
2)Τι μπορούνε να βρούνε σε εσάς οι μελλόνυμφοι;
Στην εταιρεία μας οι μελλόνυμφοι μπορούν να βρούνε ολοκληρωμένα πακέτα γάμου και βάπτισης, όπου συμπεριλαμβάνονται: μπομπονιέρες γάμου & βάπτισης (έτοιμες ή δημιουργία κατόπιν ειδικής παραγγελίας του πελάτη), κουφέτα, στέφανα, λαμπάδες, στολισμούς, κεριά, σταυρούς & μαρτυρικά, γλυκά για γάμο, γλυκά για βάπτιση, ζαχαρωτά και οτιδήποτε άλλο μας ζητήσουν είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή.

3)Αναμεταξύ άλλων παρέχετε και διάφορα υλικά, παροτρύνοντας έτσι τους υποψήφιους να δημιουργήσουν την δική τους μπομπονιέρα. Έχει απήχηση αυτή η ιδέα και πόσο συμφέρουσα μπορεί να είναι;
Πολλά είναι τα υποψήφια ζευγάρια ή οι μανούλες που θέλουν να νιώσουν την χαρά της δημιουργίας με το να κατασκευάσουν μόνοι τους την μπομπονιέρα για το γάμο ή την βάφτιση του παιδιού τους. Εμείς παρέχουμε αυτή την δυνατότητα, κατευθύνοντας κάθε ζευγάρι ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του, ώστε να βρίσκεται πάντα η πιο οικονομική και συμφέρουσα πρόταση. Η οικονομική απόκλιση των υλικών από την έτοιμη μπομπονιέρα, εξαρτάται πάντοτε από την ποσότητα και ποιότητα των υλικών που θέλει ένα ζευγάρι να αγοράσει, πολλές φορές είναι πολύ πιο οικονομικό να την φτιάξει ο πελάτης μόνος του, όμως υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η οικονομική διαφορά σε συνδυασμό με τον χρόνο και τον κόπο κατασκευής, οδηγεί τους πελάτες μας στην λύση αγοράς της ολοκληρωμένης μπομπονιέρας. Εξάλλου οποιαδήποτε αλλαγή θελήσει να κάνει ο πελάτης στην διακόσμηση ή στο είδος των κουφέτων, είναι πάντα εφικτή απο εμάς.

4)Ως συνήθως το ζευγάρι τι γλυκό προτιμάει ώς κέρασμα για τους καλεσμένους στην περίσταση του γάμου αλλά και της βαπτίσεως;
Στην περίπτωση του γάμου έχουν περιοριστεί τα γλυκά τα οποία δίνονται έξω από την εκκλησία, καθώς τις περισσότερες φορές ακολουθεί δεξίωση και επομένως τούρτα. Πάντοτε παραμένουν κλασσικοί οι μπεζέδες, γλυκά κουταλιού σε βαζάκι και κάποια μπισκότα ή cupcakes στολισμένα με γλάσο με γαμήλιες φιγούρες ή τα αρχικά των νεονύμφων. Στην βάφτιση δίνεται πάντοτε γλυκό και το εύρος των επιλογών είναι πολύ μεγάλο καθώς ο κόσμος δεν επιλέγει πλέον την κλασσική λύση (παστάκι ή προφιτερόλ) και διαλέγει όμορφα cupcakes με το θέμα της βάπτισης (πειρατή, νεράιδα, βάτραχο, κλπ.), μαλλί της γριάς, πρωτότυπα μπισκότα με το όνομα του μωρού, marshmallows σε διαφανή σακουλάκια για τους μικρούς καλεσμένους, γλειφιτζούρια και διάφορα άλλα ζαχαρωτά.

5) Πέραν του γάμου και της βαπτίσεως, που αλλού απευθύνονται τα προϊόντα σας;

Εκτός από τον γάμο και την βάπτιση, υπάρχουν προϊόντα για διακόσμηση σπιτιού και παιδικού δωματίου και καθημερινά εμπλουτίζονται με νέες ιδέες και παραλαβές που μας έρχονται από το εξωτερικό. Εξάλλου η υποενότητα του site μας ‘Φτιάξτε την δική σας μπομπονιέρα’ περιλαμβάνει υλικά και διακοσμητικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν με χιλιάδες τρόπους εκτός από την μπομπονιέρα. Ο κάθε καταναλωτής ανάλογα με τις ανάγκες του επιλέγει τα υλικά που χρειάζεται.

6)Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, απαντάτε με προσιτές τιμές η κάποια πακέτα προσφορών;
Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε δεν θα μπορούσαμε παρά να προσφέρουμε τα προϊόντα μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος στον πελάτη. Αυτή είναι και η φιλοσοφία που μας οδήγησε σε ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς τα λειτουργικά έξοδα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος σε σχέση με ένα εμπορικό κατάστημα λιανικής, μας επιτρέπουν να περιορίσουμε το κόστος μας στο μέγιστο, με το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος για τον πελάτη.

7)Ποιό είναι το επιθυμητό χρονικό διάστημα που πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;
Η παράδοση των εμπορευμάτων από την ημερομηνία της παραγγελίας γίνεται μέσα σε 5-7 ημέρες. Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός σε ότι αφορά την παραγγελία, το μόνο που θα πρέπει να προβληματίζει τον καταναλωτή είναι το θέμα της διαθεσιμότητας του εμπορεύματος. Υπάρχει καθημερινή ροή παραγγελιών και κάποια εμπορεύματα εξαντλούνται μέσα σε ένα μήνα ενώ κάποια άλλα μπορεί να υπάρχουν και για ένα χρόνο. Η νωρίτερη δυνατή συμφωνία είναι προς όφελος του πελάτη καθώς επιτυγχάνει την δέσμευση της μπομπονιέρας, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα διαθεσιμότητας.


Στοιχεία Επικοινωνίας

www.myboboniera.gr
Κωνσταντινουπόλεως 64, 546 41, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 6948 248648, 6932 975188
Fax: 2310 690502
Email: info@myboboniera.gr, myboboniera@gmail.com

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.