Μπομπονιέρες Αρραβώνα

Ο αρραβώνας είναι η επισημοποίηση της σχέσης, μια ευκαιρία να γνωριστούν οι οικογένειες και η σχέση σας να μπει σε ένα άλλο επίπεδο. Ο αρραβώνας ως συνήθως γίνεται σε κλειστό κύκλο, το ζευγάρι και οι οικογένειες αρκούνται στο να καλέσουν μερικά συγγενικά πρόσωπα είτε στο σπίτι είτε σε κάποιο χώρο δεξιώσεων.

Τα πράγματα στον αρραβώνα είναι πιο απλά. Το φόρεμα του αρραβώνα σας, το κουστούμι του αγαπημένου σας και η διακόσμηση του χώρου έχουν την ανάλογη επισημότητα πάντα σε χαμηλούς τόνους και αυτό γιατί πρόκειται να ακολουθήσει ο θρησκευτικός γάμος όπου και μπορείτε να κάνετε ότι έχετε ονειρευτεί!

Στους αρραβώνες συνηθίζεται να δίνουν μπομπονιέρες με σοκολατένια κουφέτα όχι βέβαια ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε τα κλασσικά κουφέτα με αμύγδαλα! Όταν έρθει η ώρα να επιλέξετε το σχέδιο της μπομπονιέρας να θυμάστε ότι από τις καλύτερες επιλογές είναι τα πουγκιά, τα κουτάκια και οι μπομπονιέρες σε σχήμα λουλουδιών. Είναι απλά σχέδια, χωρίς ιδιαίτερο όγκο που ταιριάζουν ιδανικά για έναν αρραβώνα.

Στα χρώματα μπορείτε να επιλέξετε τόσο κλασσικές όσο και πιο ζωηρές αποχρώσεις καθώς ήδη το σχέδιο θα είναι λιτό και κομψό. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε ότι οι μπομπονιέρες για αρραβώνα δεν πρέπει να έχουν τίποτα υπερβολικό επάνω τους όπως τεράστιους φιόγκους, πολλά τούλια ή μεγάλο όγκο καθώς αυτά είναι στοιχεία που συνθέτουν τις μπομπονιέρες γάμου.

Εμείς βρήκαμε πολύ όμορφες κομψές και απλές μπομπονιέρες ιδανικές για αρραβώνα. Δείτε τις στις παρακάτω φωτογραφίες.

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.