Διακόσμηση γάμου με μαργαρίτες

Αν και κατατάσσετε στα αγριολούλουδα η μαργαρίτα είναι ένα πολύ ρομαντικό και απλό λουλούδι που μπορεί να συνθέσει μοναδικά τη διακόσμηση του γάμου σας. Οι μαργαρίτες συμβολίζουν την πίστη, την αθώα αγάπη, την υπομονή και την αγνότητα για αυτό και ταιριάζουν απόλυτα στη διακόσμηση γάμου.

Αν θέλετε τα λουλούδια και συγκεκριμένα οι μαργαρίτες να πρωταγωνιστήσουν στο γάμο σας ξεκινήστε με την ανθοδέσμη την οποία μπορούν να συνθέσουν λευκές ή χρωματιστές μαργαρίτες για αντίθεση. Στις μπομπονιέρες προσθέστε τη μαργαρίτα ως διακοσμητικό στοιχείο στο δέσιμο, ακριβώς εκεί όπου θα γίνει ο φιόγκος(είτε σε τούλινη κλασσική μπομπονιέρα, ούτε σε κουτάκι).

Συνεχίστε με τη διακόσμηση του αυτοκινήτου με μαργαρίτες λευκές και αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας μετά την τελετή μαζί με τη μπομπονιέρα μπορείτε να δώσετε ως δωράκι σπόρους μαργαρίτας ή από μια φρέσκια μαργαρίτα στο καθένα!

Στη διακόσμηση της δεξίωσης βάλτε τις μαργαρίτες να πρωταγωνιστήσουν στο κέντρο των τραπεζιών, στην τούρτα αλλά και σε διάφορες μικρές γωνίες όπως σε άκρες από σκαλιά, σε παράθυρα ή σε πόρτες!

Παίξτε ελεύθερα με τα χρώματα και δημιουργήστε συνδυασμούς που θα ενθουσιάσουν! Για όλες εσάς που σκέφτεστε σοβαρά την επιλογή της μαργαρίτας ως βασικό λουλούδι τη διακόσμηση του γάμου σας, ψάξαμε και βρήκαμε υπέροχες ιδέες διακόσμησης που μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.