Μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα την πεταλούδα

Οι πεταλούδες είναι τέλεια επιλογή για να διακοσμήσουν τις μπομπονιέρες της βάπτισης του μικρού σας κοριτσιού! Χαρούμενες, πολύχρωμες και εντυπωσιακές μπορούν να διακοσμήσουν πουγκιά και κουτάκια με το όμορφο σχήμα τους.

Αν θέλετε να μετατραπεί η πεταλούδα σε δωράκι για τους καλεσμένους τότε επιλέξτε μια απλή μπομπονιέρα στην οποία θα ενσωματώσετε ένα μπρελόκ, μια καρφίτσα, ένα κρεμαστό ή ακόμα μια γυάλινη πεταλούδια όπου μπορεί να γίνει έπειτα ένα ξεχωριστό διακοσμητικό.

Φυσικά εκτός από τις μπομπονιέρες τις πεταλούδες μπορείτε να τις ενσωματώσετε στα προσκλητήρια, στο στολισμό της κολυμπήθρας και φυσικά στη διακόσμησης τόσο της εκκλησίας όσο και του χώρου όπου θα γίνει το τραπέζι της βάπτισης.

Η συγκεκριμένη επιλογή είναι πολύ έξυπνη καθώς σε πολλά μικρά (και μεγάλα) κορίτσια αρέσουν οι πεταλούδες έτσι και θα εντυπωσιάσετε τις καλεσμένες και η κόρη σας όταν μεγαλώσει θα σας επιβραβεύσει για την τόσο παιχνιδιάρικη και έξυπνη επιλογή. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε ότι τις πεταλούδες είναι καλύτερα να τις προτιμήσετε για μια ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή βάπτιση.

Ψάξαμε και βρήκαμε πολύ όμορφες μπομπονιέρες βάπτισης με κεντρικό θέμα τις πεταλούδες και σας τις παρουσιάζουμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Οι εικόνες είναι από τα ακόλουθα site :
http://www.weddinglily.com.au/store/bomboniere-boxes-butterfly-boxes-c-2_18.html?zenid=9nre450vpd8tm581e2tc9324p2
www.christening-gifts.com
http://www.ebay.com
http://www.theweddingstorela.com/index.php?cPath=1_9
http://www.etsy.com

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.