Jeanne Angel κάθε γάμος μια νέα πρόκληση

Στις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας ένας άγγελος σας απογειώνει σε ατμόσφαιρα μαγική! Με μεράκι και αφοσίωση στη δουλειά τους προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για να είναι όλα τέλεια. Για το Jeanne Angel αποτελεί πρόκληση ο κάθε γάμος, που φροντίζουν να είναι μοναδικός, ο κάθε αρραβώνας, που θέλουν να είναι ξεχωριστός και η κάθε βάπτιση που θα σας μένει αξέχαστη.

1)Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρησή σας…

Ο οίκος νυφικών-βαπτιστικών Jeanne Angel βρίσκεται στη Γέφυρα, μόλις 20 λεπτά απ’ το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Άνοιξε τις πόρτες του τον Μάρτιο του 2006. Από τότε μέχρι και σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του στα μελλόνυμφα ζευγάρια, στους γονείς και στους κουμπάρους.

Απ’ το 2006, με μεράκι και αφοσίωση στη δουλειά μας, φροντίζουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια για να είναι όλα τέλεια. Για εμάς αποτελεί πρόκληση ο κάθε γάμος που φροντίζουμε να είναι μοναδικός, ο κάθε αρραβώνας που θέλουμε να είναι ξεχωριστός και η κάθε βάπτιση που μένει αξέχαστη!

2)Τι μπορούνε να βρούνε οι μελλόνυμφοι στην Jeanne Angel;

Στον οίκο νυφικών-βαπτιστικών Jeanne Angel αναλαμβάνουμε όλη την οργάνωση των μυστηρίων. Οι μελλόνυμφοι θα βρούνε σε μας όλα όσα χρειάζονται για να μείνει αξέχαστη η μέρα του γάμου τους. Μοναδικά νυφικά από τους καλύτερους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού, με φίνα υφάσματα και υπέροχα κεντήματα με κρύσταλλα swarovski και άλλους πολύτιμους λίθους.

Χειροποίητες μπομπονιέρες, προσκλητήρια, στέφανα, στεφανοθήκες, σετ εκκλησίας, αξεσουάρ νύφης, εσώρουχα, λαμπάδες, σετ τούρτας, βεροθήκες, βιβλία ευχών, όλα διακοσμημένα σύμφωνα με το στυλ και το ύφος του κάθε γάμου. Επιπλέον ο οίκος Jeanne Angel αναλαμβάνει το στολισμό της εκκλησίας, του χώρου δεξίωσης και του σπιτιού της νύφης και του γαμπρού. Μπαλόνια και πυροτεχνήματα.

3)Σίγουρα ένας Θρησκευτικός γάμος έχει περισσότερες δυνατότητες αισθητικής από ένα πολιτικό. Μπορεί όμως και ο πολιτικός γάμος να δώσει μια ξεχωριστή αίσθηση;

Αναμφίβολα και ο πολιτικός γάμος μπορεί να έχει την αίγλη και την ομορφιά του θρησκευτικού. Όταν ένα ζευγάρι αποφασίσει ν’ ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου, έχει τη δυνατότητα να κάνει έναν γάμο όπως ακριβώς τον έχει ονειρευτεί. Αρχικά η νύφη μπορεί να φορέσει το νυφικό που επιθυμεί. Όσον αφορά το στολισμό, έχει άπειρες δυνατότητες, εφόσον δεν υπάρχουν περιορισμοί, όπως στις εκκλησίες, λόγω της ιερότητας του χώρου. Μπορεί να διακοσμήσει την αίθουσα όπου θα γίνει η τελετή με φυσικά λουλούδια και υφάσματα στα χρώματα της αρεσκείας του. Σε περίπτωση που ο γάμος γίνει σε εξωτερικό χώρο (παραλία, κτήμα .) μπορεί ο στολισμός να κινηθεί σε ανάλογο στυλ π.χ. ναυτικό, ομοίως και το προσκλητήριο και η μπομπονιέρα και όλος ο γάμος να έχει το ανάλογο ύφος.

4)Πόσο εύκολα προτιμούν οι γυναίκες τα νυφικά σε διαφορετικά χρώματα του λευκού;

Πάντα υπάρχουν οι παραδοσιακές νύφες που επιμένουν στο λευκό, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ζήτηση και σε άλλα χρώματα όπως το ιβουάρ, το ροζ, κ.α. Υπάρχουν βέβαια και οι περισσότερο τολμηρές που δεν διστάζουν να επιλέξουν ένα χρυσό νυφικό ή λευκό σε συνδυασμό με έντονα χρώματα στο κέντημά τους, όπως το κόκκινο.

5)Εκτός του γάμου, σε ποιες άλλες περιστάσεις προσφέρετε τις υπηρεσίες σας;

Εκτός από τον γάμο ο οίκος νυφικών-βαπτιστικών επιμελείται βαπτίσεις και αρραβώνες με μοναδικό γνώμονα την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.

6)Στην οικονομική κρίση που βρισκόμαστε, πόσο προσιτές είναι οι παροχές σας;

Στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Έτσι οι τιμές μας στα νυφικά ξεκινάνε απ’ τα 400,00€ για ενοικίαση και 800,00€ για αγορά. Σ’ εμάς θα βρείτε πρωτότυπα σχέδια σε μπομπονιέρες από 0,60€ και ότι άλλο χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές της αγοράς και κυρίως σε άριστη ποιότητα.

7)Πόσο καιρό πριν πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι πριν το γεγονός;

Περίπου 3 με 4 μήνες πριν είναι ένα αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να οργανωθεί ένας γάμος απ’ την αρχή χωρίς άγχος, χωρίς τρέξιμο, χάσιμο πολύτιμου χρόνου και κυρίως χρημάτων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

http://www.jeanneangel.gr/
info@jeanneangel.gr
Τηλέφωνα:
2310 715997 κατάστημα
6978 331542 Τσαλκιτζίδου Ιωάννα, Υπεύθυνη Διακόσμησης
6978 331543 Τσαλκιτζίδου Αγγελική, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
23 χλμ Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης
Τ.Κ. 57011, Γέφυρα

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.