Next day shooting – φωτογράφηση κάποια επόμενη ημέρα

Την ημέρα του γάμου σας η πίεση θα είναι αρκετή, στην εκκλησία και στη δεξίωση, δεν θα ήταν υπέροχο να κάνατε τη φωτογράφηση σας χωρίς άγχος κάποια άλλη μέρα? Το next day shooting είναι μια καινούρια μόδα στους γάμους που όμως φαίνεται πως κερδίζει έδαφος μιας και ολοένα και περισσότερα ζευγάρια το προτιμούν.

Το κουστούμι του γαμπρού είναι κάτι που αγοράζετε. Κάτι το οποίο δεν σας αγχώνει να είναι πίσω στο κατάστημα στην ώρα του. Επίσης τα νυφικό στην περίπτωση που δεν είναι αγορασμένο αλλά νοικιασμένο δεν επιστρέφεται την αμέσως επόμενη ημέρα αλλά έχει ένα χρονικό περιθώριο. Την ημέρα του γάμου σας λοιπόν ο φωτογράφος θα φωτογραφήσει στο σπίτι σας, στην εκκλησία και στη δεξίωση, η δική σας όμως φωτογράφηση δεν θα γίνει προτού επιλέξετε εσείς το πού και το πότε. Έτσι έχετε την δυνατότητα να κάνετε τη φωτογράφηση ημέρα ή νύχτα, ώρες που σας βολεύουν και σε μέρη που πάντα ονειρευόσασταν. Οι κλασσικές λύσεις είναι να φωτογραφηθείτε σε κοντινό μέρος για να μην αργήσετε στη δεξίωση, με το next day shooting η θάλασσα το βουνό ή ακόμα και μια άλλη πόλη φαντάζει πανεύκολο. Εσείς θα έχετε τη διάθεση, έτσι χωρίς βιασύνη θα μπορείτε να ποζάρετε και ο φωτογράφος θα έχει την ώρα να δημιουργήσει. Έαν οι φίλοι σας ή οι κουμπάροι σας δεχτούν μπορούν και εκείνοι να συμμετάσχουν στη φωτογράφηση αρκεί να φοράνε τα ίδια ρούχα με εκείνα που φορούσανε στο γάμο.

Η φωτογραφία του γάμου είναι το βασικότερο όλων! Αυτές τις φωτογραφίες θα έχετε για να βλέπετε τον εαυτό σας με το νυφικό, τον άντρα σας με το υπέροχο κουστούμι του αλλά και για να δείξετε αργότερα στα παιδιά σας. Φροντίστε να κάνετε σωστή επιλογή τόσο στο φωτογράφο όσο και στο μέρος που θα κάνετε τη φωτογράφηση, η μέρα αυτή δεν μπορεί να ξαναέρθει για αυτό δώστε τον καλύτερο και ομορφότερο εαυτό σας στη φωτογράφηση. Το next day shooting ήρθε για να σας βγάλει από το άγχος, δοκιμάστε το!

Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.