Το λεύκωμα του γάμου σας

Η ημέρα του γάμου σας θα περάσει τόσο γρήγορα που δεν θα το καταλάβετε. Θα πρέπει λοιπόν να βρείτε κάποιον τρόπο με τον οποίο θα διαφυλάξετε όλες αυτές τις ευχάριστες στιγμές. Γι αυτό είναι αναγκαίο να φτιάξετε ένα λεύκωμα γάμου.

Το σημαντικό σε ένα λεύκωμα γάμου είναι να ξέρετε ποιος είναι ο στόχος σας, προτού ξεκινήσετε να γράφετε την πρώτη σελίδα του λευκώματος. Στο λεύκωμα αυτό θέλετε να περιλαμβάνει μόνο τα γεγονότα που συνέβησαν την ημέρα του γάμου σας ή θέλετε να περιλαμβάνει τα πάντα, από την δέσμευση έως και το γαμήλιο ταξίδι. Θα πρέπει ακόμα πριν αρχίσετε να γράφετε ν΄ αποφασίσετε για το εξωτερικό χρώμα του λευκώματος ή για την πιθανότητα να το περιτυλίξετε με κάποιο ύφασμα π.χ. μετάξι. Το πιο δημοφιλές πάντως είναι να το στολίσετε με τα χρώματα του γάμου σας και αν αυτό είναι απαραίτητο να προσθέσετε και κάποια πιο έντονα χρώματα. Τα χρώματα δεν θα πρέπει να ξεβάφουν με την πάροδο του χρόνου, για να μην σας χαλάσουν τις υπέροχες φωτογραφίες σας. Ομοίως δεν θα πρέπει να κολλήσετε λουλούδια ή ότι άλλο μπορεί να προκαλέσει φθορά με την πάροδο του χρόνου.

Αναλόγως τους καλεσμένους σας θα πρέπει να διαλέξετε και το μέγεθος του Λευκώματος Γάμου. Θα πρέπει σε αυτό να βάλετε φωτογραφίες από την εκκλησία, τον στολισμό, την ανθοδέσμη και τις μπουμπουνιέρες. Για να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο προσωπικό χρησιμοποιείστε τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες, τόσο δίκες σας όσο και των συγγενών σας, όσο και στενών σας φίλων. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες μπορούν να αποθηκευτούν σε ένα διαφορετικό άλμουμ.

Περιληπτικά ένα Λεύκωμα Γάμου θα πρέπει να περιέχει:

  • Τις προσκλήσεις
  • Ύφασμα από το νυφικό
  • Οποιαδήποτε μορφή εντύπου (μενού, ευχετήριες κάρτες κτλ.)
  • Εισιτήρια από τον μήνα του μέλιτος καθώς και φωτογραφίες από εκεί

Μετά από αυτά μπορείτε ακόμα να γράψετε τι αισθανθήκατε κατά την προετοιμασία για την μεγάλη μέρα, ποια ήταν τα συναισθήματα στο σπίτι σας, πως νιώσατε όταν ο Πάτερ στην εκκλησία σας δήλωσε ότι είστε ζευγάρι, τι συνέβη τη στιγμή που είπε “η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα”, πως ήταν όταν δεχόσασταν τα συγχαρητήρια από τους καλεσμένους σας. Θα πρέπει να τα γράψετε όλα αυτά μιας και όσο περνούν τα χρόνια και πνιγόμαστε στην ρουτίνα της καθημερινότητας ξεχνάμε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, οπότε και θα πρέπει όταν ανοίγετε το Λεύκωμα Γάμου να κατακλείζεστε με όλες αυτές τις χαρούμενες αναμνήσεις.

Μπορείτε ακόμα να ζητήσετε από κάποιον στενό σας φίλο, συγγενή ή ακόμα και από τον κουμπάρο να πάρει το Λεύκωμα Γάμου και να ζητήσει από τους καλεσμένους που θα βρίσκονται στην δεξίωση να γράψουν μια φράση ή μια αφιέρωση που θα κρατήσει για πάντα. Στην πρώτη σελίδα του Λευκώματος Γάμου μπορείτε να βάλετε μια αφιέρωση ή ακόμα και τον λόγο που δημιουργήθηκε το Λεύκωμα….

Το διασκεδαστικό θα είναι να μην βάλετε στο Λεύκωμα Γάμου όλες τις τέλειες φωτογραφίες σας. Στο άλμπουμ που θα φτιάξει ο φωτογράφος γάμου για σας να είστε σίγουροι πως θα είναι γεμάτο από τέλειες φωτογραφίες. Το λεύκωμα σας όμως θα πρέπει να έχει τις πραγματικές χαρές και τα γέλια των φίλων σας καθώς και την συναισθηματική φόρτιση και πιθανώς το κλάμα χαράς των γονιών σας και όχι τόσο στημένες φωτογραφίες.

Τέλος για να συμβούν όλα τα παραπάνω θα πρέπει να έχετε πει εκ των προτέρων σε φίλους και συγγενείς να κρατάνε τις δικές τους φωτογραφικές μηχανές και να φωτογραφίζουν όλο το παρασκήνιο του γάμου σας.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.