7 λόγοι για να επιλέξετε ασπρόμαυρες φωτογραφίες γάμου

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για να επιλέξετε ασπρόμαυρες γαμήλιες φωτογραφίες. Φυσικά και οι έγχρωμες γαμήλιες φωτογραφίες είναι επίσης όμορφες και μάλλον θα πρέπει να πάρετε μερικές έγχρωμες και μερικές ασπρόμαυρες. Ο καθένας τους έχει λόγους για να τον επιλέξετε, αλλά προς το παρόν, ας σκεφτούμε μερικούς λόγους για να επιλέξετε ασπρόμαυρες γαμήλιες φωτογραφίες.

 

  1. Είναι διαχρονικές

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες έχουν μια διαχρονική ποιότητα. Δεν αποτυπώνουν τις τάσεις με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι έγχρωμες φωτογραφίες. Για παράδειγμα, δεν θα δείτε έντονο κραγιόν και πολύχρωμη σκιά ματιών σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τη δεκαετία του ’80, αλλά θα τα δείτε σε έγχρωμες φωτογραφίες εκείνης της περιόδου. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες θα δώσουν στις γαμήλιες φωτογραφίες σας μια διαχρονική αίσθηση, ή τουλάχιστον περισσότερη από αυτήν, που είναι ένας από τους λόγους για να επιλέξετε ασπρόμαυρες γαμήλιες φωτογραφίες. Κάποιες τάσεις εξακολουθούν να φαίνονται αλλά όχι τόσες πολλές.

2. Αποτυπώνουν τα συναισθήματα

Οι ασπρόμαυρες γαμήλιες φωτογραφίες δίνουν πραγματικά έμφαση στο συναίσθημα. Μπορούν να αποτυπώσουν ξεκάθαρα αυτό που νιώθατε. Περιορίζουν τους περισπασμούς που δίνουν μερικές φορές οι έγχρωμες φωτογραφίες. Σίγουρα μπορείτε να αποτυπώσετε το συναίσθημα με έγχρωμες φωτογραφίες, αλλά όχι τόσο καθαρά όσο με τις ασπρόμαυρες. Απλώς φαίνεται να ξεχωρίζουν με τις ασπρόμαυρες γαμήλιες φωτογραφίες. Κοιτάξτε τις φωτογραφίες ενός φίλου σας και διαπιστώστε το και μόνοι σας.

3. Δραματική γοητεία

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες γάμου έχουν μια πολύ δραματική γοητεία. Η έλλειψη χρώματος φαίνεται να ενισχύει την εικόνα. Θα πρέπει να κοιτάξετε μερικές ασπρόμαυρες έναντι έγχρωμων φωτογραφιών για να το διαπιστώσετε αυτό με τα μάτια σας. Η δραματική τους εμφάνιση τις κάνει ακόμα πιο όμορφες.

4. Αποτυπώνουν μια μοναδική ομορφιά

Οι ασπρόμαυρες γαμήλιες φωτογραφίες έχουν μια ομορφιά που δεν μπορεί να αποτυπωθεί από τις έγχρωμες γαμήλιες φωτογραφίες. Υπάρχει κάτι πολύ μοναδικό και ιδιαίτερο σε αυτές. Φυσικά, εδώ πρέπει να υπεισέλθει η προσωπική προτίμηση. Τόσο οι έγχρωμες όσο και οι ασπρόμαυρες γαμήλιες φωτογραφίες μπορούν να είναι υπέροχες. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να επιλέξετε μερικές και από τις δύο.

Photo by Vika Kirillova from Pexels

5. Αλλάζει η εστίαση

Πολλές φορές σε μια έγχρωμη φωτογραφία γάμου θα σας τραβήξουν οι λεπτομέρειες. Αυτό μπορεί να είναι κάτι υπέροχο, επειδή θέλετε να αποτυπώσετε αυτές τις λεπτομέρειες. Αλλά αν θέλετε να αποτυπώσετε πραγματικά την αίσθηση της στιγμής, οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες είναι καλύτερες σε αυτό. Μειώνουν όλες τις πίσω λεπτομέρειες και σας επιτρέπουν να δείτε τον ρομαντισμό της στιγμής. Αυτό είναι που θα θέλετε να θυμάστε περισσότερο.

6. Έχουν vintage αισθητική

Πολλές γυναίκες αγαπούν το στυλ των περασμένων ημερών. Οι ασπρόμαυρες γαμήλιες φωτογραφίες μπορούν να τους δώσουν μια vintage αίσθηση. Δεν είναι μια vintage αίσθηση ότι είναι από μια ακριβή χρονική περίοδο του παρελθόντος, αλλά απλώς μια συνολική vintage αίσθηση. Αν αγαπάτε την εμφάνιση του υγρού eyeliner και των γεμάτων κόκκινων χειλιών, το πιθανότερο είναι ότι οι ασπρόμαυρες γαμήλιες φωτογραφίες θα σας αρέσουν. Η αγάπη για το vintage στυλ και οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους.

7. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος να αποτυπώσετε την ημέρα 

Οι έγχρωμες φωτογραφίες γάμου είναι ιδανικές για να αποτυπώνουν τα πράγματα ακριβώς όπως ήταν την ημέρα του γάμου σας. Αλλά οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες γάμου προσφέρουν μια διαφορετική προοπτική. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος να αποτυπώσετε τις αναμνήσεις σας. Και όταν πρόκειται για γαμήλιες αναμνήσεις, γιατί να μην έχετε περισσότερους από έναν τρόπους; Θα τις φυλάξετε ως θησαυρό για όλη σας τη ζωή.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.