Τα δωρα γαμου λευκα ειδη είναι η καλύτερη επιλογή! Δες τι να διαλέξεις

Οι καλύτερες ιδέες για δώρα γάμου συνδυάζουν το ουσιαστικό με το πρακτικό. Θέλετε να διαλέξετε κάτι πολυτελές – πρόκειται άλλωστε για μια ξεχωριστή περίσταση! Θέλετε το ευτυχισμένο ζευγάρι να αισθάνεται περιποιημένο και γιορτασμένο. Ταυτόχρονα, δεν θέλετε να δώσετε ένα δώρο που μαραζώνει σε μια ντουλάπα επειδή δεν θα χρησιμοποιηθεί ή δεν ταιριάζει στην αισθητική του ζευγαριού. Γι’ αυτό και εμείς επιμένουμε πως τα δώρα γάμου λευκά είδη είναι η καλύτερη και πιο πρακτική επιλογή! Τα μοντέρνα λευκά είδη συνδυάζουν την κομψότητα, την πολυτέλεια και τη νεανική πνοή που ταιριάζει σε κάθε ζευγάρι. Είναι απαραίτητα τόσο στα ζευγάρια που ετοιμάζουν το νέο τους σπίτι όσο και στα ζευγάρια που συγκατοικούν χρόνια…και το βασικότερο; Ποτέ δεν είναι αρκετά! 

Οι πολυτελείς πετσέτες είναι ένα εξαιρετικό δώρο γάμου

Αν θέλετε να δώσετε ένα πολύτιμο γαμήλιο δώρο, οι πετσέτες είναι η τέλεια απάντηση. Όλοι χρειάζονται πετσέτες και χρησιμοποιούνται καθημερινά. Κατά κάποιον τρόπο, ένα δώρο πετσετών βοηθά ένα ζευγάρι να γεμίσει τη φωλιά του έρωτά του, δίνοντάς τους τα απαραίτητα που χρειάζονται στη νέα τους κοινή ζωή.

Οι πολυτελείς πετσέτες, ωστόσο,  είναι από τα λευκά είδη που απογειώνουν την καθημερινότητα. Τα περισσότερα ζευγάρια δεν θα ξόδευαν τα χρήματα για τον εαυτό τους, ενώ έχουν και άλλα έξοδα να έχουν κατά νου, καθώς εγκαθίστανται στον έγγαμο βίο τους. Αν δώσετε για δώρο γάμου ένα σετ πετσετών, φτιαγμένο με τα καλύτερα υλικά και την καλύτερη ποιότητα κατασκευής, θα το εκτιμήσουν πολύ για τα επόμενα χρόνια.

Αλλά πώς ξέρετε τι περνάει για μια πετσέτα πολυτελείας; Ακολουθούν τα στοιχεία που πρέπει να αναζητήσετε:

  • Εξαιρετική απαλότητα: Οι καλύτερες πετσέτες είναι σαν ένα μεταξένιο χάδι στο δέρμα σας. Η απαλότητα μιας πετσέτας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένη. Υπάρχουν πολλοί τύποι υλικών πετσέτας, αλλά το βαμβάκι θεωρείται γενικά το καλύτερο για τις επιδόσεις και την ομορφιά. Μεταξύ των βαμβακερών, το αιγυπτιακό βαμβάκι είναι απίστευτα πλούσιο για μοναδική απαλότητα. Είναι η ιδανική επιλογή για να δείξετε στο ζευγάρι πόσο πολύ νοιάζεστε.
  • Απορροφητικότητα: Μια πολύ λεπτή πετσέτα δεν είναι τόσο απορροφητική όσο μια πιο χοντρή πετσέτα, πράγμα που σημαίνει ότι θα σας πάρει περισσότερο χρόνο για να στεγνώσετε μετά το μπάνιο ή το ντους. Ωστόσο, μια πολύ χοντρή πετσέτα μπορεί να παραμείνει υγρή για πολύ ώρα αφού τη χρησιμοποιήσετε. Αναζητήστε μια πετσέτα με βάρος 700 έως 800 gsm (γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο). Τυλίξτε τον εαυτό σας με μια απολαυστική ισορροπία απορροφητικότητας και απαλότητας.
  • Ποιότητα κατασκευής: Οι καλύτερες πετσέτες κατασκευάζονται με εστιασμένη προσοχή στις λεπτομέρειες. Οι γωνίες είναι ραμμένες και συρραμμένες, ώστε οι πετσέτες να μην ξεφτίζουν. Τα χρώματα προστίθενται με διαδικασία βαφής που αποτρέπει το ξεθώριασμα. Και οι θηλιές των πετσετών είναι ισχυρές και ανθεκτικές για να αποφεύγονται τα κολλήματα ή τα σκισίματα.
    Αν τώρα αποφασίσατε για πετσέτες αφού εξετάσατε ιδέες για γαμήλια δώρα για τη νύφη και τον γαμπρό, συγχαρητήρια. Έχετε κάνει μια προσεγμένη επιλογή. Ας δούμε πώς να συσκευάσετε τις πετσέτες για το τέλειο γαμήλιο δώρο.

Φωτογραφία από Tesa Robbins από το Pixabay

Δώρα γάμου λευκά είδη για το υπνοδωμάτιο

Χαρίστε στους μελλόνυμφους ξεχωριστά, μοδάτα σετ σεντονιών εξαιρετικής ποιότητας σε υπέροχες υφασμάτινες θήκες! Τα σεντόνια και οι μαξιλαροθήκες είναι χρήσιμα σε κάθε ζευγάρι, δίνουν αίσθηση πολυτέλειας και κάνουν το πρωινό ξύπνημα απόλαυση! Τα σεντόνια είναι μια θαυμάσια επιλογή για κάθε είδους δώρο, συμπεριλαμβανομένων των γάμων. Ακολουθούν ορισμένες καλές κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να έχετε κατά νου καθώς επιλέγετε ένα δώρο για το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Μείνετε σε ουδέτερα χρώματα για τα σεντόνια.

Ένα καθαρό λευκό σετ σεντονιών είναι ένα κλασικό σετ που δεν παλιώνει ποτέ. Τα λευκά σεντόνια ταιριάζουν με οποιαδήποτε χρωματική παλέτα υπνοδωματίου ή στυλ σχεδιασμού σπιτιού. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το δώρο γάμου. Άλλες ουδέτερες αποχρώσεις, όπως η πέτρα, το απαλό γκρι ή το εκρού, είναι επίσης ευέλικτες επιλογές. Αν γνωρίζετε τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσει το ζευγάρι στην κρεβατοκάμαρά του, ένα καπιτονέ κάλυμμα και ένα ριχτάρι προσθέτουν επιπλέον στιλπνότητα στο κρεβάτι και μπορούν να συσκευαστούν με ένα σετ λευκών σεντονιών για το απόλυτο γαμήλιο δώρο.

Διαλέξτε το σωστό μέγεθος σεντονιών.

Δεν θέλετε να αγοράσετε σεντόνια σε διπλό μέγεθος για ένα υπέρδιπλο κρεβάτι ή το αντίστροφο. Ένας τρόπος που μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες είναι στη λίστα γάμου του ζευγαριού. Εναλλακτικά, μπορείτε να ρωτήσετε έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας του ζευγαριου αν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος του κρεβατιού.

Τα μπουρνούζια είναι εξαιρετικά γαμήλια δώρα

Μοντέρνα μπουρνούζια που αγκαλιάζουν το σώμα. Τα μπουρνούζια είναι το τέλειο δώρο επειδή το ζευγάρι μπορεί να καθίσει και να χαλαρώσει μετά το πρωινό ντους για όσο χρόνο θέλει μέσα στην υπέροχη άνεση των πετσετέ ή βελούδινων μπουρνούζιών.

Όταν δίνετε μπουρνούζια ως δώρο, μπορείτε να ενθαρρύνετε τη νύφη και τον γαμπρό να είναι στοργικοί στο ταξίδι του μέλιτος χωρίς να τους φέρνετε πραγματικά σε δύσκολη θέση μπροστά στους φίλους και την οικογένειά τους.

Πουά μοτίβο για εκείνη και ριγέ μοτίβο για εκείνον! Ξεχάστε τα κλασικά σχέδια μπουρνουζιών που έχετε στο μυαλό σας και δωρίστε τα πιο νεανικά και chic μπουρνούζια από ελαφρύ βαμβακερό ύφασμα υψηλής ποιότητας.

Προσιτή πολυτέλεια με δώρα γάμου για την τραπεζαρία

Τα τραπεζομάντηλα είναι μια πρόταση δώρου που πολλές φορές ξεχνάτε, αλλά αν αναλογιστείτε πόσο συχνά χρησιμοποιούνται θα καταλάβετε πως πρόκειται για ένα πολύ πρακτικό δώρο γάμου! Τα τραπεζομάντιλα είναι υπέροχα δώρα επειδή μπορούν να περάσουν από γενιά σε γενιά, θυμίζοντας στις οικογένειες τις στιγμές που πέρασαν μαζί, κρατώντας ιστορίες από γιορτές και γιορτές.

Δίνοντας ένα τραπεζομάντιλο είναι σαν να χαρίζετε σε κάποιον το σκηνικό για χρόνια ευτυχισμένων στιγμών. Τόσο για το καθημερινό γεύμα όσο και για τις επίσημες περιστάσεις, τα τραπεζομάντηλα είναι μια εξαιρετική ιδέα για δώρα γάμου λευκά είδη.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.