Δημοφιλή τραγουδια για slideshow γαμου

Μπορεί να υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για τους φίλους ή την οικογένειά σας να δημιουργήσουν ένα slideshow κατά τη διάρκεια όλων των γαμήλιων εκδηλώσεων. Θα μπορούσε να γίνει στη δεξίωση του γάμου (η πιο δημοφιλής επιλογή), στο πάρτι αρραβώνων,ή ακόμη και στον bachelor party για τη νύφη ή το γαμπρό!

Αυτή μπορεί να είναι μια αξέχαστη στιγμή για όλους να καθίσουν, να χαλαρώσουν, να αναπολήσουν και να απολαύσουν μια βόλτα στο χρόνο για τα δύο πιτσουνάκια. Αλλά, ποια μουσική πρέπει να χρησιμοποιήσετε; Εμείς μοιραζόμαστε σήμερα μερικές από τις καλύτερες επιλογές! Ακολουθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή τραγούδια για slideshow γαμου.

Η δομή για ένα slideshow γαμου

Ένα slideshow γαμου περιλαμβάνει συνήθως τρία μέρη – τα δύο πρώτα δείχνουν τη νύφη και τον γαμπρό να μεγαλώνουν και το τελευταίο μέρος καταγράφει το ταξίδι τους μέχρι σήμερα. Κάθε ένα από αυτά τα μέρη απαιτεί ένα συγκεκριμένο soundtrack.

Σε αυτό το άρθρο, θα βρούμε τα καλύτερα τραγούδια για slideshow γάμου που θα ταίριαζαν σε όλα αυτά τα μέρη του βίντεο. Θα ασχοληθούμε με αθάνατα κλασσικά τραγούδια, μοντέρνα jams, μελωδίες από όλα σχεδόν τα πιθανά είδη και αρκετά ασυνήθιστα τραγούδια.

Βάλτε λοιπόν τα ακουστικά σας και ας ρίξουμε μια ματιά στα τραγούδια που όχι μόνο θα απογειώσουν το slideshow σας για τον επερχόμενο γάμο, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για το βίντεο που θα δημιουργηθεί στον απόηχο αυτής της υπέροχα ρομαντικής ημέρας.


Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay
 

Πώς να επιλέξετε τραγούδια για slideshow γαμου

Αυτή η ερώτηση μοιάζει αυτονόητη, αλλά υπάρχουν ακόμα μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν επιλέγετε το soundtrack για τις διαφάνειες του γάμου σας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που θα σας βοηθήσουν να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το καλύτερο δυνατό τραγούδι για slideshow γάμου.

1. Μην βασίζεστε αποκλειστικά στο δικό σας μουσικό γούστο

Αν δημιουργείτε ένα βίντεο γάμου για έναν φίλο ή συγγενή σας, προσπαθήστε να ταιριάξετε με τις μουσικές τους προτιμήσεις, όχι με τις δικές σας. Αν δεν τους αρέσουν τα υπερβολικά γλυκά ρομαντικά ερωτικά τραγούδια, μην τους βασανίζετε με αυτά. Αν φτιάχνετε ένα slideshow για τον δικό σας γάμο, σκεφτείτε το κοινό σας και τις προσδοκίες του. Αν είστε οπαδός του death metal, αμφιβάλλουμε ότι το ίδιο ισχύει και για τους παππούδες σας. Οπότε επιλέξτε ένα soundtrack που θα τους ικανοποιεί όλους.

2. Χρησιμοποιήστε περισσότερα από ένα κομμάτια

Ακόμα κι αν εγκαταλείψετε τη φόρμουλα των τριών τμημάτων και δεν χρειάζεται να διαλέγετε μουσική για κάθε τμήμα, μην περιορίζεστε στη χρήση ενός μόνο κομματιού. Για αρχή, η χρήση δύο και περισσότερων τραγουδιών μέσου μήκους θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον τέλειο χρόνο εκτέλεσης. Εκτός αυτού, η εναλλαγή των κομματιών κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα δώσει στο βίντεό σας μια ενδιαφέρουσα αλλαγή στη διάθεση ή στο ρυθμό.

3. Σκεφτείτε τους στίχους των τραγουδιών που επιλέγετε

Το γεγονός ότι το τραγούδι ακούγεται ρομαντικό, δεν σημαίνει ότι το θέμα του είναι και τόσο κατάλληλο. Έτσι, πριν χρησιμοποιήσετε κάποια δημοφιλή μπαλάντα ή ένα αισιόδοξο μπιτάκι στο slideshow του γάμου σας, φροντίστε να διαβάσετε πραγματικά τους στίχους και να μάθετε τις ιδέες που κρύβονται πίσω από αυτούς. Θα μπορούσε να σας ανοίξει δυσάρεστα τα μάτια.

4. Αποφύγετε τις πρόσφατες επιτυχίες

Τι γίνεται αν κυκλοφορίσει ένα τραγούδι που είναι ακαταμάχητο για τα αυτιά και θέλετε να εμφανιστεί στο βίντεο του γάμου σας; Σταματήστε για ένα δευτερόλεπτο για να σκεφτείτε αυτή την επιθυμία. Μερικές φορές τέτοια τραγούδια είναι απλώς προϊόν της εποχής τους και σύντομα θα περάσουν στην αφάνεια. Μερικές φορές οι καλλιτέχνες που τα ηχογραφούν πέφτουν σε δυσμένεια. Αν λοιπόν δεν θέλετε το βίντεό σας να ακούγεται ξεπερασμένο ή να συνδέεται με λάθος μουσικό, μείνετε σε μελωδίες και καλλιτέχνες που έχουν αντέξει στο χρόνο.

5. Αν όλα αποτύχουν, προτιμήστε ένα ορχηστρικό κομμάτι

Αν η επιλογή ενός τραγουδιού σας προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε κομμάτια κλασικής μουσικής για το slideshow του γάμου σας. Η κλασσική μουσική είναι απεριόριστη και ο κατάλογος των επιλογών είναι πλούσιος και εκλεπτυσμένος.

Δημοφιλή τραγουδια για slideshow γαμου: Κατηγορίες

Τώρα φτάσαμε επιτέλους στο σημείο του ρομαντικού σας προορισμού. Παρακάτω, θα βρείτε λίστες με τα πιο συγκινητικά και κατάλληλα για τραγούδια χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με το είδος ή τον προορισμό τους. 

Τραγούδια Slideshow γάμου για τον γαμπρό

Κάποτε αγόρι, τώρα άντρας. Ένας άντρας που συνάντησε την κατάλληλη και είναι έτοιμος να δεθεί με τα δεσμά του γάμου. Τιμήστε αυτό το καταπληκτικό άτομο με μια μελωδία που θα αναδείξει τον ανδρισμό του και θα αποκαλύψει τον πιο ήπιο εσωτερικό του εαυτό:

  • How am I Supposed to Live Without You by Michael Bolton
  • Love of a Lifetime by Fire House
  • Angel by Aerosmith
  • The Boy I’m Gonna Marry by Darlene Love
  • My Guy by Diana Ross and The Supremes

Τραγούδια Slideshow γάμου για τη νύφη

Φανταστείτε την, να περπατάει στην εκκλησία, η ενσάρκωση της ομορφιάς και της χάρης. Είναι κατανοητό ότι θέλετε να τραγουδήσετε αυτό το υπέροχο θέαμα. Αυτά τα τραγούδια προβολής διαφανειών γάμου θα σας βοηθήσουν:

  • Isn’t She Lovely by Stevie Wonder
  • Time After Time by Cyndi Lauper
  • You Are So Beautiful by Joe Cocker
  • Pretty Girl by Eric Clapton
  • She’s Got a Way About Her by Billy Joel

Upbeat τραγούδια γάμου

Μερικοί άνθρωποι απλά δεν αντέχουν τα επίσημα και αργόσυρτα κομμάτια. Εξάλλου, ένας γάμος είναι ένα χαρούμενο γεγονός και η μουσική για την παρουσίαση πρέπει να ταιριάζει με τη διάθεση. Ακολουθεί μια συλλογή από jams που θα κάνουν τους θεατές σας να χοροπηδάνε και να χειροκροτούν μαζί τους:

  • All You Need is Love by Beatles
  • I Say A Little Prayer by Aretha Franklin
  • Picture Book by The Kinks
  • Marry You by Bruno Mars
  • Walking on Sunshine by Katrina & The Waves

Σύγχρονα τραγούδια για slideshow γάμου

Δεν πειράζει αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε την προηγούμενη συμβουλή μας σχετικά με την παράλειψη των μοντέρνων τραγουδιών. Εξάλλου, είναι η δική σας παρουσίαση διαφανειών και μπορεί να έχει όποια μουσική θέλετε. Ορίστε, λοιπόν, μια μικρή επιλογή από πρόσφατα bits που είναι ιδανικά για την περίσταση:

  • Thinking Out Loud by Ed Sheeran
  • Sky Full of Stars by Coldplay
  • All of Me by John Legend
  • Video Games by Lana Del Rey
  • For You by Rita Ora and Liam Payne

Ορχηστρικά κομμάτια γάμου

Δεν θέλετε οι στίχοι να κλέψουν την προσοχή από τις υπέροχες φωτογραφίες στην οθόνη; Τότε επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε ορχηστρική μουσική για το slideshow του γάμου σας. Έχουμε μια λίστα με ακουστικά όμορφα κομμάτια που σίγουρα θα προκαλέσουν μερικά δάκρυα ευτυχίας:

  • Opening by Craig Armstrong
  • Turning Page by Sleeping at Last
  • Main Title (from the Color Purple motion picture soundtrack) by Quincy Jones
  • Glasgow Love Theme by Craig Armstrong
  • Feels Like Home by Edwina Hayes

Κομμάτια κλασικής μουσικής

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκλεπτυσμένο από ένα κομμάτι κλασικής μουσικής. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια γαλήνια ατμόσφαιρα και μια κομψή αίσθηση στην παρουσίαση διαφανειών σας, τότε τα κλασικά κομμάτια είναι η καλύτερη επιλογή σας. Ακολουθούν αυτά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

  • Canon in D, P.37 by Johann Pachelbel
  • Concerto No. 1 in E major, Op. 8, RV 269, ‘La Primavera’ (Spring): I. Allegro by Antonio Vivaldi
  • Serenade, ‘Eine kleine Nachtmusik,’ K 525: II. Romanze – Andante by Wolfgang Amadeus Mozart
  • Suite Bergamasque, L. 75:III, Clair De Lune by Claude Debussy
  • The Blue Danube, Op. 314 by Johann Strauss II

Σκέψεις για την επιλογή του καλύτερου τραγουδιού για εσάς

Αν και αυτές είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, είναι συνήθως καλύτερο για εσάς να επιλέξετε ένα τραγούδι που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας ως ζευγάρι και περνάει το μήνυμα που θέλετε να προβάλλετε μέσω των φωτογραφιών και της μουσικής σας. Αυτό που μπορεί να λειτούργησε για κάποιον άλλον μπορεί να μην λειτουργεί για εσάς.

Και αυτό δεν πειράζει!

Οι μουσικές επιλογές είναι πολύ προσωπικές και επηρεάζουν τον καθένα μας διαφορετικά. Στην πραγματικότητα δεν έχει να κάνει με το πιο δημοφιλές- έχει να κάνει με το πιο ταιριαστό για εσάς ως άτομα. Μια χρήσιμη πρόταση είναι να ακούσετε μερικές από τις κορυφαίες επιλογές στα τραγούδια για slideshow γαμου ενώ κοιτάτε τις φωτογραφίες. Τις περισσότερες φορές, θα καταλάβετε το σωστό τραγούδι μόλις το ακούσετε!

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.