Καλεσμένοι σε γάμο: Πρακτικά δώρα γάμου για το ζευγάρι κάτω από 100 ευρώ!

Δύσκολες οι εποχές και ακόμα πιο δύσκολες οι περιστάσεις που απαιτούν δώρα. Ωστόσο η τιμή που μας κάνει κάποιος να μας καλέσει στο γάμο έχει ως άμεση απόδειξη εκτίμησης το να αγοράσουμε ένα γαμήλιο δώρο. Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται τα ζευγάρια να ανοίγουν λογαριασμό σε κάποια τράπεζα έτσι ώστε να μαζεύουν χρήματα αντί δώρων. Πολύ έξυπνο και πρακτικό όμως τι γίνεται όταν το ζευγάρι είναι παραδοσιακό και θέλει να μαζέψει δώρα? Τότε έρχεται η στιγμή που χρειάζεται να αγοράσουμε κάτι που και θα είναι χρήσιμο και που δεν θα μας στοιχίσει πολύ ακριβά! Για αυτό εμείς συλλέξαμε για εσάς πρακτικά δώρα γάμου με τιμές κάτω των 100 ευρώ και σας τα παρουσιάζουμε παραcκάτω .

  1. Κουτάλες Ανοξοίδωτες Σετ 6τμχ Με Βάση

    Κουτάλες σετ 6τμχ ανοξείδωτες με βάση. Το σετ περιλαμβάνει: 2 κουτάλες τρυπητές, 2 κουτάλες, 1 πηρούνα και 1 σπάτουλα τρυπητή.

    Σετ κουτάλες για την κουζίνα έτσι ώστε να διευκολύνει στο καθημερινό μαγείρεμα. Χρήσιμα εργαλεία τα οποία συνοδεύονται με βάση και στολίζουν όμορφα την κουζίνα και είνα πάντα τακτοποιημένα. 

  2. Κουβερτοπάπλωμα 

    Κουβερτοπάπλωμα μονό ultrasoft δύο όψεων σε ανθρακί χρώμα με μοντέρνο σχέδιο η μία όψη και σε λευκό μονόχρωμο η άλλη. Κατασκευασμένο από 100% flannel στην πάνω όψη, γέμιση 3D hollowfiber και sherpa στην κάτω όψη, που το καθιστά εξαιρετικά απαλό και ζεστό. Συνδυάστε το με το υπόλοιπο σετ για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

  3. Μοντέρνο γυάλινο επιτραπέζιο φωτιστικό

    Κάθε σπίτι χρειάζεται όμορφα περιφερειακά φωτιστικά πέρα αό την κεντρική πηγή φωτός. Ένα μοντέρνο γυάλινο επιτραπέζιο φωτιστικό είναι η ιδανική επιλογή για να δώσει στυλ είτε στο σαλόνι τοποθετημένο πάνω σε πλαινό τραπεζάκι ή κονσόλα ή στην κραβατοκάμαρα, στο κομοδίνο.

  4. Καράφα και ποτήρια

     
    Σετ από καράφα και 6 ποτήρια με εξαιρετικό design. Σε συνδυασμό από μέταλο σε ασημί χρώμα και γυαλί σε απαλή ροζ απόχρωση. 

  5. Τουρτιέρα

    Τόσο σκεύος όσο και κόσμημα αυτή η τουρτιέρα αλουμινίου σε χρώμα ασημί μπορεί να αποτελέσει διακοσμητικό στοιχείο για την κουζίνα ή το σαλόνι αλλά να χρησιμοποιηθεί και για το σερβίριμα εξαιρετικών εδεσμάτων.

  6. Βάση για 12 Μπουκάλια Κρασιού

    H Pilare της Blomus είναι μια κομψή επιτραπέζια βάση για 12 μπουκάλια κρασιού που διακοσμεί την κουζίνα σας εξοικονομώντας παράλληλα χώρο.

    Κατασκευασμένη από ανθεκτικό ματ ατσάλι, η Pilare συνδυάζει την ποιότητα κατασκευής με τον μοντέρνο αφαιρετικό σχεδιασμό και την μεγάλη χωρητικότητα. Διαθέτει θέσεις για 12 φιάλες.

  7. Μοντέρνο Βάζο

    Το εντυπωσιακό βάζο αυτό χαρακτηρίζεται από τις όμορφες καμπύλες του και είναι κατασκευασμένο από διαυγές χειροποίητο γυαλί υψηλής καθαρότητας που το καθιστά ιδιαιτέρως κομψό. Αυτό το βάζο θα αναδείξει τα λουλούδια σας υπογραμμίζοντας την ομορφιά τους.Ένα μοναδικό αντικείμενο σύγχρονου ντιζάιν, φτιαγμένο από φυσητό γυαλί με το βάζο να αιωρείται μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ που εντείνεται ακόμα περισσότερο μέσα από την αντίθεση του διαυγούς με το παγωμένο γυαλί.

     
     

  8. Ρολόι Τοίχου

    Το ρολόι σε μαύρο χρώμα είναι ένα μίνιμαλ και κομψό ρολόι τοίχου με λειτουργικό και διακοσμητικό χαρακτήρα. Το εκκρεμές που ταλαντεύεται το καθιστά ένα εκλεπτυσμένο στοιχείο καθώς συνδυάζει τη κλασική με την μοντέρνα αισθητική.

    Το κεντρικό σώμα του ρολογιού είναι στρογγυλό και διαθέτει χρυσούς δείκτες και ανάγλυφα ψηφία, ενώ περιβάλλεται από μια επιμήκης ατσάλινη λωρίδα η οποία πλαισιώνει το εκκρεμές.

    Ταιριάζει ιδανικά σε όλους τους χώρους του σπιτιού, αφήνοντας μια πινελιά μοντέρνας απλότητας

  9. Σετ Μύλων Αλατιού & Πιπεριού

    Το σετ κεραμικών μύλων για αλάτι και πιπέρι είναι ένα σετ μοντέρνων εργονομικών εργαλείων για το τραπέζι.

    Με σχεδιασμό που παραπέμπει σε μπουκάλι και με μηχανισμό στο επάνω μέρος του, ο μύλος αναποδογυρίζει και τρίβει τα μπαχαρικά επάνω στο φαγητό και επιστρέφει όρθιος στο τραπέζι χωρίς να σκορπίζει υπολείμματα τριγύρω.

    Με τον κεραμικό μηχανισμό των μύλων μπορείτε να τρίψετε όχι μόνο αλάτι και πιπέρι, αλλά και κάθε αγαπημένο μπαχαρικό. Παρέχει επίσης διαφορετικές σκάλες τριψίματος, ούτως ώστε να απολαμβάνετε κάθε γεύμα όπως το προτιμάτε. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε σκάλα περιστρέφοντας την ατσάλινη ροδέλα στην κορυφή.

  10. Επιτραπέζιο Ρολόι

    Ένα μοντέρνο και πολυλειτουργικό ρολόι ξυπνητήρι που ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο πολυγωνικό σχεδιασμό του καθώς μοιάζει με κυψέλες μελισσών.

    Κάθε κυψέλη – οθόνη εμφανίζει διαφορετικές πληροφορίες. Δύο δείχνουν την τρέχουσα ημέρα και την ημερομηνία, η άλλη δείχνει την τρέχουσα ώρα, ενώ η τελευταία δείχνει τη θερμοκρασία.

    Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την ημέρα σας. Το ρολόι διαθέτει χρυσό φινίρισμα που δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με το μαύρο ψηφιακό καντράν

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.