Γλυπτά πάγου από την ice gallery για ιδιαίτερη διακόσμηση event

Η ice gallery είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που ειδικεύεται στην δημιουργία γλυπτών πάγου, για οποιοδήποτε κοινωνικό και επαγγελματικό event.

Η μεγάλη γκάμα των σχεδίων και η τεχνογνωσία που διαθέτει η ομάδα της, της επιτρέπει να φτιάχνει οτιδήποτε με πρώτη ύλη τον πάγο, δίνοντας το final touch σε κάθε εκδήλωση…πόσο μάλλον στην δεξίωση του γάμου σας!

1)Γνωρίστε μας την επιχείρησή σας..

Η ice gallery ιδρύθηκε το 2005, με σκοπό την δημιουργία γλυπτών πάγου, για κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση. Η ιδέα ξεκίνησε από το εξωτερικό, κυρίως Αμερική, όπου τα γλυπτά πάγου είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε κάθε εκδήλωση.

2)Επιτέλους και στην Ελλάδα λοιπόν.. μίας και είστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στο είδος της..

Ναι, επιτέλους και στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ περήφανοι, για την πρωτοτυπία και την μοναδικότητα που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, σε κάθε είδους διακόσμηση.

3)Για την ξεχωριστή περίσταση του γάμου τι προσφέρετε;

Για την διακόσμηση της γαμήλιας δεξίωσης υπάρχουν πολλές προτάσεις. Θα σας αναφέρω κάποιες ενδεικτικά. Για το welcome drink προτείνουμε ένα ice bar, όπου σερβίρονται δροσιστικά ποτά κατά την είσοδο των καλεσμένων, αλλά και κατά την διάρκεια της δεξίωσης. Στα τραπέζια πάνω, τοποθετούμε μικρά γλυπτά πάγου, με ενσωματωμένα τριαντάφυλλα ή τα αρχικά του ζευγαριού. Τα γλυπτά παρουσιάζονται πάνω σε ειδικές βάσεις, οι οποίες τα φωτίζουν στο χρωματισμό που ταιριάζει και με την υπόλοιπη διακόσμηση, και έτσι δημιουργείται ένα ονειρικό σκηνικό, που μαγεύει τους καλεσμένους μας, με το που μπαίνουν στον χώρο της δεξίωσης. Επίσης, μεγάλα γλυπτά που φτάνουν το 1 μέτρο, διακοσμούν τον μπουφέ και το τραπέζι των ευχών. Τα σχέδια τους επιλέγονται ανάλογα το μενού, το θέμα της διακόσμησης και το προσωπικό γούστο του ζευγαριού. Μοναδικό tip, μια σαμπανιέρα από πάγο, σε σχήμα κύκνου, το πουλί της ομορφιάς, για την σαμπάνια στο τραπέζι της τούρτας, για γούρι στο γάμο.

4)Ο κόσμος δείχνει ανταπόκριση σε μία υπηρεσία τόσο ιδιαίτερη και πρωτότυπη;

Η ανοδική πορεία της εταιρίας και οι χιλιάδες πραγματικά ευχαριστημένοι πελάτες μας, είναι η απάντηση σας. Σχεδόν σε κάθε δεξίωση, που έχουμε αναλάβει την διακόσμηση, τα γλυπτά τραβούν την προσοχή όλων, τα φλας των μηχανών στρέφονται σε αυτά και επιφωνήματα θαυμασμού ακούγονται. Σε κάθε περίπτωση, τα γλυπτά ανεβάζουν το επίπεδο της εκδήλωσης. Αυτό που με ευχαριστεί όμως περισσότερο από όλα, είναι το τηλεφώνημα που δέχομαι, ή ένα e-mail με το οποίο με ευχαριστούν την επόμενη ημέρα από το event. Μου έχει τύχει και ζευγάρια που βρίσκονται στο μήνα του μέλιτος να μου στέλνουν μήνυμα για να με ευχαριστήσουν και να συγχαρούν την δουλειά μας.

5)Μπορείτε να δημιουργήσετε και κατά παραγγελίαν ένα σχέδιο που ίσως σας ζητηθεί;

Δημιουργούμε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο μας ζητηθεί. Η τεχνογνωσία μας και ο εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε οτιδήποτε από πάγο, από μικρές δημιουργίες μέχρι μεγάλες κατασκευές που πραγματικά είναι έργα τέχνης.

6)Ουσιαστικά μιλάμε για ένα γλυπτό σε πάγο. Ποια είναι η διαδικασία κατασκευής του;

Τα γλυπτά φτιάχνονται με ειδικά μηχανήματα, βάση διεθνούς πατενταρισμένης μεθόδου. Το μοναδικό σε αυτό τον τρόπο, είναι ότι ο πάγος είναι εντελώς διάφανος, σαν κρύσταλλο και δεν λιώνει γρήγορα.

7)Πόση ώρα μπορεί να συντηρηθεί αυτό το ιδιαίτερο προϊόν και με ποιό τρόπο;

Τα γλυπτά είναι από πάγο και αρχίζουν να λιώνουν από την πρώτη στιγμή που τοποθετούνται στο χώρο της δεξίωσης. Είναι όμως φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να κρατούν όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου τους, άρα και την ομορφιά τους, για τουλάχιστον 8 ώρες, όσες και οι ώρες μιας δεξίωσης. Μετά τις 8 ώρες κρατούν απλώς το αρχικό τους σχήμα, ώσπου σε 1,5 ημέρα λιώσουν τελείως.

8)Οικονομικά είναι προσεγγίσιμο ένα τόσο ιδιαίτερο έργο τέχνης;

Οι τιμές των γλυπτών είναι πολύ προσιτές. Κάποιοι πιστεύουν ότι ένα τέτοιο έργο τέχνης θα κόστιζε κάτι χιλιάδες ευρώ. Στην πραγματικότητα, το κόστος είναι πολύ χαμηλό, συναγωνίσιμο άλλων ειδών διακόσμησης, με αποτέλεσμα όμως πολύ πιο εντυπωσιακό.

9)Πέραν του γάμου σε ποιες άλλες περιστάσεις απευθύνεστε;

Εκτός από τον γάμο, απευθυνόμαστε σε κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση, βαπτίσεις, προώθηση προιόντων, διαφημιστικά, συνέδρια, εκθέσεις, εγκαίνια και γενικά σε κάθε είδους δεξίωση και event που θέλουμε να παρουσιάσουμε με μεγαλοπρέπεια κάτι εντυπωσιακό και μοναδικό.

10)Ποιό είναι το επιθυμητό διάστημα που πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Το επιθυμητό διάστημα για να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι συγκεκριμένο. Ανάλογα τι θέλουν για την δική τους δεξίωση. Η συμβουλή μου όμως είναι να μην το αφήνουν για την τελευταία στιγμή, γιατί μπορεί, όταν έρθουν σε επαφή μαζί μας, να βρουν εκτός από προσφορές, και μοναδικές προτάσεις διακόσμησης που ίσως δεν τις γνωρίζουν κοιτώντας μόνο το site της εταιρίας. Και εγγυώμαι ότι θα πάρουν πολλές ιδέες και την απαραίτητη βοήθεια για να πραγματοποιήσουν το δικό τους παραμύθι στην γαμήλια δεξίωση.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.icegallery.gr

Λεωφόρος Σπάτων 84 15344 – ΓΕΡΑΚΑΣ
Τηλ: 210 – 9847116, Fax: 210 – 9817032
email: info@icegallery.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.