Στιγμές Χαράς : σας συνοδεύει στις πιο όμορφες στιγμές σας, το γάμο και τη βάφτιση

H εταιρεία stigmes xaras πιστεύει πως σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς έχει καταφέρει να συνδυάσει ιδανικά τις ιδιαίτερα καλές τιμές της, με την ποιότητα και την μεγάλη ποικιλία.
Μια επίσκεψή σας στο μόνιμο εκθετήριο της, θα σας βοηθήσει στο να σας δώσουνε λύσεις σε θέματα χρωμάτων καθώς και στην δημιουργία νέων δειγμάτων αποκλειστικά για εσάς.

 

1))Μιλήστε μας για την επιχείρηση σας..

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του Γάμου και της Βαπτισης τα τελευταία 25 χρόνια. Τον Ιούνιο του 1986 δημιουργήσαμε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση η οποία προμήθευε τα καταστήματα Γάμου-Βάπτισης με πρώτες ύλες και είδη διακόσμησης. Κατακτώντας γρήγορα ηγετικό ρόλο στον χώρο και με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας το 2009 πήραμε την απόφαση να δραστηριοποιηθούμε και στον χώρο της λιανικής πώλησης. Άμεσα λάβαμε την προτίμηση και την εμπιστοσύνη του κοινού και συνεχίζουμε με τις καλύτερες προυποθέσεις να κάνουμε ομορφότερες τις σημαντικότερες ” Στιγμές Χαράς ” των πελατών μας.

2)Για την περίσταση του γάμου τι προσφέρετε;

Λόγω της μεγάλης ποικιλίας σε υφασμάτα, χρώματα, και υλικά μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τα ποιό απαιτητικά γούστα. Για την περίσταση του Γάμου προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο το οποίο αποτελείται από προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στέφανα, βιβλία ευχών, δίσκους με καράφες καθώς και την οργάνωση του στολισμού της εκκλησίας και της δεξίωσης.

3)Η υπηρεσία “Φτιάξτο μόνος σου” είναι μια λύση που βρίσκει ανταπόκριση στο κοινό;

Η υπηρεσία ” φτιάξτο μόνος σου ” είναι μια ιδέα η οποία μας γεννήθηκε πριν από περίπου ένα έτος λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης. Είναι μια λύση η οποία βρίσκει σημαντική ανταπόκριση από το κοινό καθώς ο πελάτης εξοικονομεί έως και το 30% του συνολικού κόστους της μπομπονιέρας.

4)Πέραν του γάμου, ποιες άλλες περιστάσεις μπορείτε να καλύψετε με τις υπηρεσίες σας;

Εκτός απο την περίσταση του γάμου, μπορούμε να καλύψουμε μια εξίσου πολύ σημαντική στιγμή χαρας αυτήν της βάπτισης. Προσφέρουμε οικονομικά πακέτα Βάπτισης για τους γονείς και νονούς. Τέλος, αναλαμβάνουμε στολισμούς για οποιαδήποτε μορφή δεξίωσης.

5)Στην οικονομική κρίση που διανύουμε,έχετε να προτείνετε συμφέρουσες λύσεις με κάποια πακέτα προσφορών;

Στην ιστοσελίδα μας www.stigmes-xaras.gr αναρτώνται κάθε μήνα νέες προσφορές που αφορούν τον γάμο και την βάπτιση. Με αυτόν το τρόπο το ζευγάρι μπορεί να εξοικονομίσει ακόμη περισσότερα χρήματα.

6)Ποιό είναι το επιθυμητό χρονικό διάστημα που πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Αυτό είναι κάτι το οποίο εξαρτάται από το χρόνο που έχει να διαθέσει ο εκάστοτε πελάτης, ωστόσο η δική μας συμβουλή είναι να έρχονται σε επαφή μαζί μας τουλάχιστον δύο μήνες πριν. Έτσι, υπάρχει αρκετός χρόνος για τυχόν τροποποιήσεις που θα προκύψουν. Θέλουμε να έχουμε σύμμαχο τον χρόνο στην προσπάθειά μας για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι μια από τις σημαντικότερες ” Στιγμές Χαράς ” της ζωής μας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.stigmes-xaras.gr

Σάρωνος 14, Άνω Πατήσια,

11143, Αθήνα
Τηλ.210-2518910, Fax.210-2526491,

e-mail: info@stigmes-xaras.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.