Casa Delfino ξενοδοχείο πολυτελείας που μοιάζει με παραμύθι

Η ιστορία του μοιάζει με παραμύθι, είναι όμως τόσο συναρπαστική που αξίζει να τη διηγηθούμε.

Όλα ξεκινούν το 1847 με τον Augustin Prevé, ιππότη της Τάξης των Αγίων Μαυρικίου και Λαζάρου. Πλοιοκτήτης και καπετάνιος ο ίδιος, διασχίζει τη Μεσόγειο μεταφέροντας αγαθά. Σε ένα από τα ταξίδια του με προορισμό τη Συρία, μεταφέρει φορτίο μπακαλιάρου. Στα ανοιχτά του Κρητικού Πελάγους, μια καταιγίδα τον αναγκάζει να ρίξει άγκυρα στη Γραμβούσα και να αναζητήσει καταφύγιο στο μοναστήρι των Καπουτσίνων”..Εάν θέλετε να μάθετε την συνέχεια… θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.casadelfino.com και αν θέλετε μια ξεχωριστή διαμονή το ίδιο το casa delfino…και ποιός ξέρει μπορεί ο αγαπημένος σας να σας κάνει πρόταση γάμου στην ταράτσα (όπως μας εκμυστηρεύτηκε η Μαργαρίτα (Front of House Manager ), οτι συνηθίζει να γίνεται)..!!!

1)Γνωρίστε μας το Casa Delfino…

Το Casa Delfino είναι μία κομψή Ενετική έπαυλη του 17ου αιώνα, η οποία αναπαλαιώθηκε με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια ως ένα exclusive ξενοδοχείο πολυτελείας. Απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν ένα φινετσάτο καταφύγιο στην καρδιά της γοητευτικής παλιάς πόλης των Χανίων.

Ιδρύθηκε το 1989, από τον κ.Μαρκαντωνάκη απόγονο 5ης γενιάς της οικογένειας Delfino (Ιταλοί από την Γένοβα). Όλα έγιναν με πολλή αγάπη και μεράκι, με αποτέλεσμα ενώ το ξενοδοχείο ξεκίνησε με 12 απλά δωμάτια, στη συνέχεια σταδιακά επεκτάθηκε, μέχρι που έφτασε στη σημερινή του μορφή με 24 δωμάτια (εκ των οποίων τα περισσότερα είναι πολυτελείς σουίτες. Μάλιστα τον Απρίλιο του 2011 πραγματοποιήθηκε η τελευταία επέκταση. Πιο συγκεκριμένα, πλέον διαθέτει έναν χώρο spa, 3 ολοκαίνουργιες υπερπολυτελείς σουίτες και ταράτσα με Jacuzzi και μπαρ. Η ταράτσα με θέα όλης της πόλης, αποτελεί ένα ειδυλλιακό ρομαντικό σκηνικό για νεόνυμφα ζευγάρια. Εκεί θα μπορούν να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα, πίνοντας σαμπάνια και κάνοντας Jacuzzi.

Χωρίς υπερβολή, στην αυλή του Casa Delfino γίνεται η φωτογράφηση της πλειοψηφίας των γάμων που γίνονται στα Χανιά. Έτσι λοιπόν κάθε Σάββατο περνάνε από το χώρο μας 2 με 3 νύφες.

2)Πώς μπορείτε να καλύψετε την περίσταση του γάμου;

Μπορούμε να παρέχουμε μια ξεχωριστή διαμονή, καθώς και όλες τις υπηρεσίες που επιθυμεί το ζευγάρι. Συνήθως οι νύφες μπαίνουν στο δωμάτιο από το πρωί όπου ξεκινάει η προσέλευση κομμωτή, μακιγιέρ, φίλων κτλ. Καθώς οι κοινόχρηστοι χώροι δεν μπορούν να φιλοξενήσουν πάνω από 30 άτομα, γιατί μετά θα ενοχλούνται οι υπόλοιποι ένοικοι του ξενοδοχείου, προτείνουμε welcome drink στην αυλή ή στην ταράτσα εως 30 ατόμων. Επίσης πλέον θα μπορούν να δεχθούν θεραπείες (προσώπου και σώματος με προϊόντα Apivita) στο spa για να λάμπουν την νύχτα του γάμου τους ή ακόμα και να κάνουν ιδιωτική χρήση του χώρου (όλος ο χώρος του spa αποκλειστικά για το ζευγάρι και να έχουν ταυτόχρονα θεραπείες).

3)Η νυφική σουίτα είναι στολισμένη και προσαρμοσμένη στις επιθυμίες του ζευγαριού;

Πάντα ο στολισμός του δωματίου γίνεται μετά από συννενόηση με το ζευγάρι. Κάποιες προτάσεις είναι :

Σαμπάνια, φρέσκα λουλούδια, καλάθι με φρούτα κατά την άφιξη στο δωμάτιο

Στολισμός δωματίου όπως αυτοί επιθυμούν (κεριά, πέταλα κτλ.)

Ειδική νυχτερινή προετοιμασία κρεβατιού για τη γαμήλια νύχτα.

Επίσης εκτός από τη Νυφική Σουίτα που διαθέτουμε, μετά την πρόσφατη κατασκευή της προεδρικής μας σουίτας, προτείνουμε οι νεόνυμφοι να επιλέγουν την Προεδρική Σουίτα, η οποία έχει ένα μοναδικό κρεβάτι (δύσκολο στην περιγραφή και φωτογραφίες θα έχουμε σε 12 περίπου ημέρες) και δική της ιδιωτική βεράντα με θέα όλης της πόλης.

4)Παρέχετε αναμεταξύ άλλων και ινκόγκνιτο άφιξη και αναχώρηση από/πρός αεροδρόμιο Χανίων..

Όλα γίνονται μετά από συνεννόηση με το ζευγάρι.

5)Δώστε μας ένα καλό λόγο να επιλέξει ένα ζευγάρι τα Χανιά για να παντρευτεί και το Casa Delfino για να απολαύσει τις υπηρεσίες σας..

Υπάρχουν άπειροι λόγοι για να επιλέξει ένα ζευγάρι να παντρευτεί στα Χανιά. Με το παλιό λιμάνι, να θυμίζει κάτι από Βενετία, με τις υπέροχες και έρημες αμμουδιές με τα καταγάλανα νερά μέχρι τα κοσμικά beach bar & club. Είναι μία πόλη που συνδυάζει τον παλμό της Μυκόνου με την ηρεμία και την απομόνωση ενός μη κοσμικού νησιού…ανάλογα με τις προτιμήσεις του ζευγαριού.

Το Casa Delfino βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία και κατά γενική ομολογία ένα από τα πιο ρομαντικά σποτ της πόλης…η αυλή, η ταράτσα, το spa, όλη η ατμόσφαιρα!

6)Πόσο προσιτό είναι το κόστος για να σχεδιάσετε για τους ενδιαφερόμενους ένα μοναδικό γάμο στο Casa Delfino;

Εξαρτάται από τις απαιτήσεις και το δωμάτιο που θα επιλέξουν να μείνουν οι καλεσμένοι.

7)Πόσο καιρό πρίν πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σας το ζευγάρι;

Αρκετό καιρό πριν ώστε να υπάρχει διαθεσιμότητα και να γίνουν και οι κατάλληλες προετοιμασίες. Πάντα εξαρτάται από την περίοδο, αλλά το Casa Delfino είναι ένα ξενοδοχείο με μεγάλη σεζόν και με πολλές κρατήσεις αρκετούς μήνες πριν. Γενικά έχουμε πάρα πολλούς νεόνυμφους από όλες τις χώρες του κόσμου, ενώ όπως μας έχουν εκμυστηρευτεί πολλές γυναίκες δέχονται πρόταση γάμου στην ταράτσα.

Στοιχεία επικοινωνίας

www.casadelfino.com

Telephone: +30 28210 87400 / 93098
Fax: +30 28210 96500
Email: info@casadelfino.com

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.