Γάμος και Χαρά για ονειρεμένες μπομπονιέρες γάμου

Η ίδρυση του καταστήματος “Γάμος και Χαρά’’ στηρίχτηκε στην όρεξη μου για δουλειά και δημιουργία καθώς και την επιθυμία μου να συμβάλλω με τις ιδέες και τις προτάσεις μου στο δικό σας ονειρεμένο αποτελέσμα! Σκοπός του καταστήματος μου, είναι η πρόταση πολλαπλών χειροποίητων σχεδίων, αλλά και η δυνατότητα δημιουργίας και κατασκευής οποιουδήποτε σχεδίου, έχετε φανταστεί ή δεί σε κάποιο περιοδικό μεγάλου οίκου. Κύρια προτεραιότητα για εμένα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή!

1)Πείτε μας λίγα λόγια για το Γάμος και Χαρά
Γειά σας…..Ονομάζομαι Μουζάκη Τόνια και αποφάσισα να κάνω το hobby μου επάγγελμα, ανοίγοντας ένα κατάστημα στον Πειραιά, με όλα όσα χρειάζεται ο γάμος και η βάπτιση. Τελειώνοντας οικονομικές σπουδές στην Αθήνα και δουλεύοντας παράλληλα σε εταιρεία σχετική με τις σπουδές μου αποφάσισα να ανοίξω το κατάστημα “Γάμος και Χαρά’’ …
Η ίδρυση του καταστήματος “Γάμος και Χαρά’’ στηρίχτηκε στην όρεξη μου για δουλειά και δημιουργία καθώς και την επιθυμία μου να συμβάλλω με τις ιδέες και τις προτάσεις μου στο δικό σας ονειρεμένο αποτελέσμα!!
Σκοπός του καταστήματος μου, είναι η πρόταση πολλαπλών χειροποίητων σχεδίων, αλλά και η δυνατότητα δημιουργίας και κατασκευής οποιουδήποτε σχεδίου, έχετε φανταστεί ή δεί σε κάποιο περιοδικό μεγάλου οίκου. Κύρια προτεραιότητα για εμένα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή!

Τι έχετε να προτείνετε στα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν το 2012;

Στα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν καλοκαίρι θα πρότεινα αποχρώσεις έντονες…Τυρκουάζ, φούξια, πράσινο,κίτρινο συνδυασμένα με πολλά και διαφορετικά τούλια ή πουγκιά ή ακόμα και κουτιά…Όσοι τώρα θα παντρευτούν το χειμώνα θα τους πρότεινα αποχρώσεις του καφέ-μπεζ , λευκό  λαδί-πράσινο.

Ποιο στυλ μπομπονιέρας και προσκλήσεων προτιμούν τα μελλόνυμφα ζευγάρια ;

Τα νέα ζευγάρια προτιμούν μπομπονιέρες τούλινες , τις οποίες καθόλου κλασικές δεν μπορείς να τις χαρακτηρίσεις στο δικό μας κατάστημα, αφού οι περίτεχνοι κόμποι και τα περιέργα τούλια, δίνουν άλλο ύφος στην κλασσική τούλινη μπομπονιέρα…

Στα προσκλητήρια δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που προτιμούν ή όχι, αφού τα ζευγάρια χωρίζονται σε δύο πλευρές : εκείνους που πάνε με βάση τη μόδα η οποία φέτος θέλει μεγάλα τετράγωνα προσκλητήρια (σε αντίθεση με πέρσυ ) κι εκείνους που σκέφτονται περισσότερο το οικονομικό και τελικά προτιμούν κάτι διαφορετικό αλλά εξίσου καλόγουστο…

Οι μπομπονιέρες και οι προσκλήσεις που επιλέγουν τα ζευγάρια ακολουθούν κάποιο θέμα ή χρώμα γάμου ή επιλέγονται ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα στοιχεία;

Εγώ θα πρότεινα απλές γραμμές προσκλητηρίου με έντονες κορδέλες και γραμματοσειρές…Δεν είναι απαραίτητο βέβαια το προσκλητήριο να είναι σεταρισμένο με τη μπομπονιέρα και το νυφικό..Είναι τρία διαφορετικά πράγματα που ο καλέσμένος δεν βλέπει ταυτόχρονα…Αν θα κοιτούσαμε να ταιριάξουμε κάτι θα ήταν το ταίριασμα της μπομπονιέρας με το νυφικό, ως προς το χρώμα..

Πόσες περίπου μπομπονιέρες πρέπει να παραγγείλει το ζευγάρι για το γάμο;

Ένας καλός τρόπος υπολογισμού των τεμαχίων που θα χρειαστούν είναι να παραγγείλουμε τη διπλάσια ποσότητα απ΄ότι έχουμε παραγγείλει σε προσκλητήρια. Βέβαια, αν χρειαστούν παραπάνω τεμάχια κάνουμε μια συμπληρωματική παραγγελία και έχουμε τα δείγματα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πόσα κουφέτα περιλαμβάνονται στην κάθε μπομπονιέρα γάμου; Πόσο επιβαρύνεται περισσότερο ο πελάτης αν θέλει περισσότερα κουφέτα;

Η κάθε μπομπονιέρα πρέπει να περιέχει μονό αριθμό κουφέτων όπου συνήθως είναι  5 ή 7 ή 9 , κουφέτα αμυγδάλου…Ο πελάτης φυσικά έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει πάρα πολλές γεύσεις κουφέτων όπως: σοκολάτα, λεμόνι, πορτοκάλι, φράουλα, καρύδα, καραμέλα και πολλές ακόμα…Η επιβάρυσνη σε αυτή την περίπτωση ανέρχεται γύρω στα 0,10€ στο τελικό κόστος του τεμαχίου…

Που πρέπει να τοποθετούνται οι μπομπονιέρες κατά την διάρκεια του γάμου;

Οι μπομπονιέρες παραλαμβάνονται από το κατάστημα 1-2 μέρες πριν το γάμο, σε στολισμένα καλάθια…

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχουν τα ζευγάρια όσον αφορά τα κουφέτα;

Το μόνο που πρέπει να προσέξουν τα ζευγάρια είναι να μην τα έχουν εκτεθιμένα σε ήλιο ή σε χαμηλές θερμοκρασιες… Διατηρούνται μια χαρά σε χωρο δωματίου..

Πόσο καιρό πριν θα πρέπει το ζευγάρι να κάνει την παραγγελία του στο κατάστημα σας;

Καλό είναι , ορίζοντας ημερομηνία γάμου το ζευγάρι, κι αφού έχει βρεί το χώρο της δεξίωσης, να επισκέπτεται κάποιο κατάστημα με είδη γάμου ώστε να μη χάνει χρόνο κι αμέσως να προσανατολιστεί στο τι θέλει να φτιάξει…Όσο νωρίτερα βρεθεί το σχέδιο τόσο πιο εύκολα είναι τα πράγματα για το ζευγάρι το οποίο ξενοιάζει αλλά και για το κατάστημα, προγραμματίζοντας έτσι καλύτερα τις διάφορες παραδόσεις που θα έχει..

Όλοι μιλούν για οικονομική κρίση. Έχετε κάποιες προσιτές λύσεις να προτείνετε σε μπομπονιέρες και προσκλητήρια;
Την δύσκολη επόχη όπου διανύουμε, το κατάστημά μας δημιουργεί ελκυστικές προτάσεις ποιότητας και παρουσίασης που άλλο κατάστημα δεν μπορεί να συναγωνιστεί.
Μπορώ να σας προτείνω όλα όσα αφορούν :

  • Το γάμο
  • Τη βάπτιση
  • Τα προσκλητήρια
  • Τη διακόσμηση
  • Τα στέφανα
  • Τα παιδικά πάρτυ
  • Είδη δώρων

Δίνεται η δυνατότητα δωρεάν δειγματισμού στον προσωπικό σας χώρο καθώς και δωρεάν παράδοσης των τελικών δειγμάτων στο χώρο σας..
Με το δειγματολόγιο μου και τις δικες σας προτάσεις, νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο παρά το επιθυμητό!

Επικοινωνία
Ο τρόπος επικοινωνίας μαζί μου πολύ εύκολος…Καλέστε με στα τηλέφωνα 2104190450 ή 6947097992 ή με e-mail:info@gamoskaixara.gr και θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά…Ο εκθεσιακός χώρος βρίσκεται στην Τσαμαδού 56 στον Πειραιά και οι ώρες λειτουργίας είναι :
Δευτέρα και Τετάρτη 9:30-14:30
Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη 9:30-14:00 και 17:00-20:30
Σάββατο 9:30-15:00
Σας περιμένω λοιπόν,να με εμπιστευφθείτε, και να κάνουμε πραγματικότητα την καλύτερη μέρα της ζωής σας..

Η φαντασία , η ποιότητα και τελικά το αισθητικό αποτέλεσμα, με τον από κοινού συνδυασμό υφασμάτων και χρωμάτων δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει κάτι απόλυτα ικανοποιητικό.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.