Πρόταση γάμου από τη μερια της νύφης – Μια ρομαντική ιστορία

Δεν έχει σημασία η μέρα. Ο χρόνος , η εποχή. Δεν έχει σημασία αν ήταν νύχτα και τ’ αστέρια τρεμοπάιζαν στον ουρανό, η αν ήταν μέρα την ώρα που ο ήλιος άπλωνε τις χρυσές ακτίνες του για να φωτίσει και να καλημερίσει τη γη.

Σημασία έχει το μονόπετρο που στολίζει το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού σου χεριού. το κοιτάζεις και νιώθεις τόσο ευτυχισμένη. Το όνειρο σου έγινε πραγματικότητα και ο πρίγκιπας της ζωής σου, σου έκανε το δώρο που τοσα χρονια περιμενες. Ναι…είναι αλήθεια.. σου ζήτησε να βαδίσετε μαζί όλο το υπόλοιπο της ζωής σας και εσύ με χαρά δέχτηκες όπως ήταν βέβαια φυσικό.

Τώρα γεμάτη χαρά ξαναζείς με τη φαντασία σου τη σκηνή της προτασης. Σκεφτεσαι όμως όλες τις προετοιμασίες που πρέπει να κάνεις για εκείνη τη ξεχωριστή βραδιά. Θέλεις καθετί να είναι μοναδικό, όπως μοναδικοί θα είστε και εσείς εκείνη την υπέροχη νύχτα.

Εσύ μαζί με τον αγαπημένο σου μεταμορφωμένοι στον πρίγκιπα και στην πριγκίπισσα των αντίστοιχων παραμυθιών αναζητάτε τη λεπτομέρεια που θα οδηγήσει στην τελειότητα ενός ονειρεμένου γάμου.

Αυτή τη στιγμή θέλεις να μοιραστείς τη χαρά σου με την αγαπημένη σου φίλη. Είσαι σίγουρη πως αν της προτείνεις να γίνει κουμπάρα και να βάλει ένα λιθαράκι στην αφετηρία της ευτυχίας σας θα δεχτεί με χαρά θέλεις να σου αλλάξει τα στέφανα κάποιο άτομο που πραγματικά εμπιστεύεσαι και θα είναι πρόθυμο να σε βοηθήσει στις προετοιμασίες που χρειάζεσαι.

Είσαι ευτυχισμένη θέλεις να βγεις να το φωνάξεις, να το κάνεις γνωστό σε όλους νιώθεις όμως αγχωμένη με τις τόσες προετοιμασίες.

Το μυστικό είναι..όχι άγχος,όχι πανικός. Ζήσε τη στιγμή όσο πιο μαγικά μπορείς άλλωστε μην ξεχνάς ότι η συγκεκριμένη στιγμή πραγματικά σου ανήκει.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι η οργάνωση όταν οργανωθείς και προγραμματίσεις σωστά το χρόνο σου. Όλες οι προετοιμασίες θα γίνουν όπως πραγματικά ονειρεύεσαι.


Μαρία Μαυρουδη

broamroo:

This website uses cookies.