spitishop.gr : λευκά είδη από το σπίτι για το σπίτι

Σταθερή πολιτική του spitishop.gr είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα. Περιηγηθείτε λοιπόν στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα, ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τομέα των λευκών ειδών, πειραματιστείτε με τα χρώματα και ολοκληρώστε τις αγορές σας με ένα κλικ Από Το Σπίτι Για Το Σπίτι.

1)Ποιό είναι το Spitishop;

Το spitishop στην ηλεκτρονική του μορφή ιδρύθηκε το 2009 από πρόσωπα με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των λευκών ειδών. Ακούσαμε τις απαιτήσεις της αγοράς και αποφασίσαμε να κάνουμε τα προϊόντα μας ακόμα πιο προσιτά και γνωστά σε πιο ευρύ κοινό. Η μέχρι τώρα πορεία μας είναι μια ευχάριστη έκπληξη καθώς βλέπουμε ολοένα και περισσότερους να μας εμπιστεύονται  και να μας προτιμούν για τις αγορές τους.

2)Τι μπορεί να βρεί στο κατάστημά σας το μελλόνυμφο ζευγάρι;

Το spitishop έχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και οι μελλόνυμφοι μπορούν να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα μας διαλέγοντας επώνυμα  σετ γάμου, νυφικά κουβερλί, νυφικά σεντόνια και πετσέτες  όλα “κομμένα και ραμμένα” για την πιο ξεχωριστή τους ημέρα.

3)Στρώνουν οι σύγχρονες Ελληνίδες νύφες την κρεβατοκάμαρά τους με νυφικά σετ;
Σίγουρα η κοινωνία μας εξελίσσεται  μέρα με την μέρα και η αλήθεια είναι πως έχουμε ξεχάσει πολλές από τις παραδόσεις μας αλλά σίγουρα πολλά από τα έθιμα του Γάμου έχουν παραμείνει αναλοίωτα στον χρόνο. Πολλά νέα ζευγάρια μπορεί να μην ακολουθούν το γνωστό έθιμο του «κρεβατιού», όμως κάθε νεόνυμφος θα ήθελε να δει το κρεβάτι του ιδιαίτερα στολισμένο για την πρώτη τους νύχτα μαζί. Επίσης ένα πανέμορφο νυφικό σετ από μεταξωτή οργάντζα μπορεί να χρησιμέψει και για άλλες ξεχωριστές βραδιές, μια επέτειο ή μία γιορτή.

4)Εκτός της νυφικής μόδας τι άλλο υπάρχει στο κατάστημά σας;

Το spitishop δεν είναι μόνο χρήσιμο για το γάμο σας. Είμαστε στο πλάι σας και για το μετέπειτα έγγαμο βίο. Όλα τα είδη μας είναι ταξινομημένα σε κατηγορίες κάνοντας το περιβάλλον του spitishop φιλικό προς το χρήστη. Μπαίνοντας στο spitishop θα βρείτε τα πάντα για το μπάνιο σας την κρεβατοκάμαρά σας το σαλόνι σας. Η συλλογή μας από λευκά είδη περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα από σεντόνια, παπλώματα, κουβερλί, ριχτάρια, κουρτίνες, πετσέτες, μπουρνούζια, τραπεζομάντηλα, κουβέρτες και πολλά άλλα είδη.

5)Για τους επιφυλακτικούς καταναλωτές σε αγορές μέσω ίντερνετ,σε περίπτωση που αγοράσουν κάτι απο το κατάστημά σας αλλά θέλουν να κάνουν αλλαγή μπορούν;

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε όλοι το ίδιο εξοικειωμένοι με τη χρήση του διαδικτύου και πολλοί είμαστε επιφυλακτικοί στις αγορές μας. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε τα εξής:

  • Πολύ δύσκολα θα βρει κανείς ένα συμβατικό κατάστημα με τόσο χαμηλές τιμές όσο ένα ηλεκτρονικό.
  • Οι πελάτες του spitishop βεβαίως μπορούν να κάνουν αλλαγές, το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών όπου θα ακούσουμε οποιοδήποτε αίτημα τους με προσοχή.
  • Σεβόμαστε το γεγονός πως ο καταναλωτής έχει δει το προϊόν μόνο σε φωτογραφία, έτσι έχει την δυνατότητα να το επιστρέψει παίρνοντας πίσω τα λεφτά που δαπάνησε. Το μόνο που χρεώνεται είναι τα μεταφορικά.
  •  Η διαδικασία της αντικαταβολής καθιστά την αγορά μέσω ίντερνετ απολύτως ασφαλή και δεν υπάρχει φόβος ηλεκτρονικής απάτης
  • Το spitishop έχει πιστοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικής ασφάλειας και σύντομα θα είναι εφικτή και ασφαλής η συναλλαγή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για τη διευκόλυνση των πελατών μας.

6)Στην οικονομική κρίση που βρισκόμαστε,παρέχεται προσιτές τιμές η κάποιες προσφορές;

Εμείς από την πρώτη στιγμή που λειτουργήσαμε είχαμε σαν πρώτο μας μέλημα να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Πέρα από αυτό όμως το σάιτ μας εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς. Οι πελάτες μας μπορούν να δουν όλα τα νέα του σπιτισοπ και  στη σελίδα μας στοfacebook όπου τους ενημερώνουμε άμεσα για προσφορές και διαγωνισμούς.

7)Πόσο καιρο πριν πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι για να κάνουν τις αγορές τους;

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε διάστημα 3 ημερών, αν ωστόσο το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο και χρειαστούν περισσότερες μέρες το τμήμα διανομής θα επικοινωνήσει μαζί σας ενημερώνοντας σας για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας
http://www.spitishop.gr
spitishop@gmail.com
Τηλ 211-4003719
Καρόρη 2, Αθήνα

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.