BrideStyle βρείτε όλες τις λεπτομέρειες που θα ολοκληρώσουν την εικόνα της νύφης

Από ρομαντικά και αέρινα νυφικά μέχρι αξεσουάρ νύφης για να βρείτε όλες τις μικρολεπτομέρειες που θα ολοκληρώσουν την εικόνα σας. Βαπτιστικά υψηλής ραπτικής για αγοράκια και κοριτσάκια αλλά και μοναδικά προιόντα ομορφιάς και φροντίδας για τη νύφη (και κάθε γυναίκα) που ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της. Επιλεγμένα, χειροποίητα κοσμήματα εώς και παρανυφικά φορέματα.Όλα με την εγγύηση ποιότητας της Αγνής Χατζηδάκη!

1)Πείτε μας λίγα λόγια για το Bridestyle…

To BrideStyle, είναι ένα σχετικά νέο εγχείρημα, αφού είναι στον αέρα σχεδόν δύο χρόνια, μετά από 9 μήνες περίπου προεργασίας και προετοιμασίας του. Είναι αποτέλεσμα μιας έρευνας της επιχείρησής μας (Divinewear – Αγνή Χατζηδάκη) όπου έχοντας πληθώρα πελατών που βρίσκονται εκτός Αττικής κι εκτός Ελλάδος, τους δώσαμε τη δυνατότητα αντί να παραγγέλνουν τηλεφωνικά, να παραγγέλνουν μέσω internet. To BrideStyle ξεκίνησε ως περιοδικό μόδας – γάμου το 2007, το οποίο σύντομα άρχισε να διατίθεται και από το internet (σε pdf). Ήταν το πρώτο free press πολυτελές γυναικείο περιοδικό γάμου και κάθε έκδοση κατέβαζαν περίπου 5-6 χιλιάδες νύφες ετησίως (πέρα από τη συμβατική διανομή). Αυτό μας ώθησε να ανασχεδιάσουμε το site μας και να το μετατρέψουμε σε e-shop νυφικών, γυναικείων αξεσουάρ, ειδών γάμου και βαπτιστικών.

2)Απο ποια ανάγκη μέχρι ποια επιθυμία μπορείτε να καλύψετε στην περίσταση του γάμου;

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες, μέσω συνεργατών είτε συμβουλευτικά, είτε ως μεταπράτες, είτε ως κατασκευαστές – δημιουργοί που είναι και η κύρια δραστηριότητά μας. Στόχος μας λοιπόν είναι να καλύπτουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες ή επιθυμίες για ένα γάμο  ή και μια βάπτιση. Να θυμίσουμε ότι η επιχείρηση δραστηριοποιείται τρείς δεκαετίες στο χώρο του γάμου και της βάπτισης με πολύ προσιτές και ποιοτικές προτάσεις.

3)Ανάμεσα στα αξεσουάρ για τη νύφη που προσφέρετε..διακρίναμε και καπέλα.Φοράει η νύφη του σήμερα καπέλο;

Το κάθε αξεσουάρ έχει να κάνει με αυτόν που το επιλέγει. Υπάρχουν νύφες που ποτέ δε θα δοκίμαζαν καπέλο για το γάμο τους. Υπάρχουν άλλες πάλι  που ξετρελαίνονται για καπέλα και δε θα ήθελαν να λείπει αυτό το αξεσουάρ από το γάμο τους. Τη μέρα αυτή η κάθε κοπέλα θέλει να μεταμορφώνεται, να δείχνει μια άλλη εκδοχή του εαυτού της. Εμείς απλά δίνουμε τις εναλλακτικές μας προτάσεις. Αρκετές νύφες φοράνε καπέλο, αρκεί να αισθάνονται ότι μπορούν να το υποστηρίξουν.

4)Διαθέτετε και προϊόντα που δεν απευθύνονται αποκλειστικά στη νύφη και τη περίσταση του γάμου;

Διαθέτουμε μια γκάμα προϊόντων που απευθύνονται στη νύφη, στο γάμο, στη βάπτιση, στο νέο σπίτι. Τα χειροποίητα βαπτιστικά, οι λαμπάδες, οι μπομπονιέρες, τα στέφανα, τα νυφικά εσώρουχα, οι καλτσοδέτες, οι καράφες και οι δίσκοι, τα νυφικά ζακετάκια και τα καπέλα είναι προϊόντα σχετικά με το γάμο και τη βάπτιση. Υπάρχουν και άλλα όμως όπως τα είδη διακόσμησης, ή προϊόντα τεχνολογίας για το σπίτι (όπως media player) συμπληρώνουν τη γκάμα χωρίς να ξεφεύγουν από το target group που είναι το νέο ζευγάρι, η νέα οικογένεια. Πιστεύω ότι θα επεκταθούμε κι άλλο προς αυτό τον τομέα.

5)Δώστε μας ένα λόγο να προτιμήσει η μέλλουσα νύφη να κάνει τις αγορές της από το BrideStyle…

Τα προϊόντα μας είναι ποιοτικά, έχουν στυλ, design, είναι επώνυμα, είναι χειροποίητα, και είναι σε πολύ προσιτές τιμές. Όσον αφορά στα νυφικά και βαπτιστικά είναι ρούχα υψηλής ραπτικής, ράβονται στο σώμα της κάθε νύφης ή του κάθε παιδιού. Πίσω από κάθε ραμμένο νυφικό, βαπτιστικό, ζακετάκι ή πέπλο, βρίσκεται η «μαμά» εταιρεία με τεράστια εμπειρία και παρουσία στο χώρο. Αυτή είναι η πιο βασική εξασφάλιση για τους «ηλεκτρονικούς» πελάτες μας, όπου με λίγο ψάξιμο θα δουν ότι η ποιότητα δεν κρύβεται. Συγκριτικά με τους άλλους οίκους θα έλεγα ότι είμαστε πιο φθηνοί, κι έχουμε καλύτερες τιμές για την ποιότητα που προσφέρουμε, που είναι πραγματικά υψηλής ραπτικής. Και λέω «πραγματικά» διότι όλοι πλέον διατυμπανίζουν την έννοια «υψηλή ραπτική» χωρίς όλοι να την τηρούν. Θα έλεγα ότι σε επίπεδο τιμών ανταγωνιζόμαστε τα έτοιμα (πρετ-α-πορτέ) επώνυμα νυφικά, τα οποία βέβαια σε καμιά περίπτωση δε συγκρίνονται ούτε ως προς τα υφάσματα, ούτε και ως προς την εφαρμογή. Στα βαπτιστικά, παρέχουμε πολλές επιλογές με χειροποίητα κεντημένα μονογράμματα του παιδιού, μεταξωτά κεντημένα εσώρουχα, κλπ, όπου οι τιμές είναι πάλι πολύ πιο προσιτές σε σχέση με αυτές των επώνυμων έτοιμων βαπτιστικών ρούχων, τα οποία δεν προσφέρουν δυνατότητες παραλλαγών, ή προσθήκης του προσωπικού στοιχείου, ή αν τις προσφέρουν η χρέωση είναι δυσανάλογη..

6)Στην δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, ανταποκρίνεστε με προσφορές;

Δεν νοείται e-shop χωρίς προσφορές. Στο πλαίσιο κάποιας ενυδατικής κρέμας, ή κάποιων εσωρούχων, ή ακόμη και νυφικών υποδημάτων κάνουμε προσφορές. Όπως και πολλές φορές κάνουμε προσφορές 50% σε νυφικά που είναι δείγματα κάποιας πασαρέλας ή μιας φωτογράφισης. Ή προσφορά μιας βάπτισης στη μισή τιμή για 48 ώρες. Οι προσφορές όμως έχουν ένα χαρακτήρα προσωρινό, βιαστικό. Δεν βασιζόμαστε σε αυτό, ούτε και οι πελάτες μας. Εμείς έχουμε μια ηλεκτρονική μπουτίκ με πολλά υψηλής αισθητικής προϊόντα που είναι αναμφισβήτητα στην καλύτερη τιμή για την ποιότητά τους και με την εγγύηση της Αγνής Χατζηδάκη μιας -επιτρέψτε μου να πω- από τις πλέον γνωστές σχεδιάστριες στην Αθήνα με έδρα της το Κολωνάκι. Πολλές φορές οι πελάτες μας λένε ότι τα προϊόντα μας είναι καλύτερα απ’ ότι στις φωτογραφίες, κι εμείς το θεωρούμε κοπλιμέντο γιατί ως γνωστό στο Ιντερνετ o κανόνας είναι το αντίθετο.

7)Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθει σε επικοινωνία μαζι σας η κάθε ενδιαφερόμενη;

Εξαρτάται από το τι θέλει να αγοράσει. Το νυφικό πάντα θέλει περισσότερο χρόνο, ειδικά όταν ράβεται στο σώμα της. Για τα βαπτιστικά απαιτείται σαφώς λιγότερος χρόνος ενώ για τα αξεσουάρ, είναι σχεδόν όλα ετοιμοπαράδοτα. Άλλωστε σε κάθε προϊόν αναφέρεται και ο αντίστοιχος χρόνος παράδοσης. Τέλος, υπάρχει ειδικό πεδίο με την ημ/νία γάμου της εκάστοτε κοπέλας που προχωράει σε μια παραγγελία για να γνωρίζουμε κι εμείς πόσος χρόνος χρειάζεται. Μας έχει τύχει, να ράψουμε και να στείλουμε αυθημερόν στη Μύκονο ένα μπολερό ζακετάκι για μια νύφη που την επομένη παντρευόταν. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι γίνεται το ίδιο εύκολα και για ένα νυφικό.

8)Πως θέλετε να κλείσουμε αυτή τη συνέντευξη;

Θα ήθελα να κλείσω την συνέντευξη τονίζοντας ότι  ο γάμος και η βάπτιση είναι δύο γεγονότα πολύ σημαντικά κοινωνικά- θρησκευτικά για  κάθε οικογένεια. Είναι οι ευχάριστες στιγμές που θα αποτελέσουν τις αναμνήσεις μιας ζωής και οφείλουμε να τους δώσουμε την ανάλογη προσοχή και τον αντίστοιχο σεβασμό. Η τεχνολογία βρίσκεται εκεί για να βοηθήσει και όχι να αυτοματοποιήσει μόνο ή να κάνει πιο απρόσωπη μια τέτοια διαδικασία. Δεν πουλάμε λαμπάκια, ή κινητά τηλέφωνα. Νοιαζόμαστε για τις μοναδικές αυτές στιγμές. Και τις απολαμβάνουμε κι εμείς, όταν λαμβάνουμε φωτογραφίες με ένθερμα σχόλια κι ευχαριστίες. Αυτό νομίζω ότι φαίνεται στο site μας, στα σχόλια των νυφών μας στο fb, αλλά και στα διάφορα blogs και forums. Ως επαγγελματίες οφείλουμε να το σεβόμαστε αυτό, για να μας εκτιμούν και να μας σέβονται και οι πελάτες μας.   Ευχαριστώ πολύ.

Στοιχεία Επικοινωνίας
www.bridestyle.gr
info@bridestyle.gr
Βουκουρεστίου 42 – Κολωνάκι 10673 Αθήνα
ηλ: 2103611995 (ωράριο καταστημάτων)

Βρείτε μας ακόμα :
www.divinewear.com
www.facebook.com/nyfika

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.