Nat Cake Artist για γάμο και βάφτιση όλο γλύκα

Πρόκληση για το Nat Cake Artist είναι να δημιουργούν αυτό που εσείς ακριβώς φαντάζεστε. Ειδίκευση τους αποτελούν, όλα τα γλυκά που ταιριάζουν στις σημαντικές στιγμές της ζωής σας…
Όλα τους τα προϊόντα, εκτός από τέχνη και πολύ φαντασία, περιέχουν αγνά υλικά με αποτέλεσμα να είναι πάντα φρέσκα και ποιοτικά. Εμπιστευθείτε τους και θα δώσουν εκτός από τον καλύτερο τους εαυτό, έναν ακόμα πιο ιδιαίτερο τόνο, στις γλυκές προσωπικές στιγμές σας.

1)Πείτε μας λίγα λόγια για το Nat Cake Artist..
Το Νατ Cake Artist ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2010, στο κέντρο της Χίου. Ξεκίνησε με βασική ιδέα την παραγωγή τρισδιάστατων παραστάσεων σε τούρτες, καθώς και την παρασκευή στολισμένων με ζαχαρόπαστα γλυκισμάτων (μπισκότα ή κεκάκια). Η πρόκληση για εμάς ήταν να συνδυάσουμε την καλλιτεχνική έμπνευση με την ποιότητα σε κάθε γλυκιά δημιουργία. Σιγά σιγά πειραματιζόμενοι, προσθέτουμε και άλλες δημιουργίες, με έμπνευση την γαλλική πατισσερί, πάντα ψάχνοντας το διαφορετικό και το τέλειο για κάθε περίσταση γλύκισμα.

2)Γλυκά φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά;
Οπωσδήποτε. Οι συνταγές μας είναι πολύ απλές, κι όμως εντυπωσιάζουν τον κάθε ουρανίσκο θυμίζοντας του αγνές και δυστυχώς ξεχασμένες καθαρές γεύσεις. Σίγουρα η χρήση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών φαίνεται και στο αποτέλεσμα, που προσπαθούμε να δώσουμε. Η σοκολάτα υγείας που χρησιμοποιούμε είναι αυθεντική κουβερτούρα με το λιγότερο 58% κακάο. Το βούτυρο και η κρέμα γάλακτος είναι πάντα ζωικής προέλευσης και οι κρέμες τυριού που χρησιμοποιούμε είναι δύο τύπων : ή αυθεντική Philadelphia ή φτιαγμένη από εμάς mascarpone. Η ζαχαρόπαστα είναι χειροποίητη, και χρωματισμένη με φυτικές ύλες. Στις περιπτώσεις που το χρώμα δεν είναι φυτικό είναι συνήθως όταν ο πελάτης ζητάει κάποιο χρώμα που δεν επιτυγχάνεται με αυτά, και πάντα φροντίζουμε να τον ενημερώνουμε εκ των προτέρων για αυτό.

3)Οι τρισδιάστατες τούρτες είναι μια καινούρια τάση, η οποία δείχνει να κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις ;
Πραγματικά. Όχι μόνο για τα εντυπωσιακά σχήματα και χρώματα που αποκτούν, αλλά επίσης γιατί δεν είναι τυποποιημένες τούρτες και ο κάθε πελάτης έχει την δυνατότητα να έχει έναν εντελώς αποκλειστικό σχέδιο και στολισμό. Επίσης, επειδή η κάθε τούρτα είναι εν τέλει μοναδική. Όσες φορές να προσπαθήσεις με το χέρι να κάνεις κάτι, πάντα θα έχει διαφορές. Κάτι που κάνει κάθε τούρτα μοναδική.

4)Απο την πολύ μεγάλη γκάμα που διαθέτεται, τι θα προτείνατε ώς γλυκό βάπτισης;
Προτείνουμε τα χειροποίητα γαλλικά αμυγδαλωτά (ή μακαρόν). Οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος γιατί τα αμυγδαλωτά σαν γεύση είναι κάτι το παραδοσιακό. Δεύτερον, γιατί παρότι παραδοσιακό, με την εναλλαγή στο χρώμα και στη επιπρόσθετη γεύση (μαστίχα για παράδειγμα), δίνουμε και μια νότα διαφορετικότητας, και πρωτοτυπίας. Το ένα πόδι στην παράδοση, και το άλλο στην εξέλιξη και τον πειραματισμό. Μια πιο κλασική (είμαστε και στη Χίο) πρόταση είναι το υποβρύχιο μαστίχας σε βαζάκι στολισμένο με κορδέλα και κουταλάκι. Πιο κλασική, γιατί θυμίζει τα παιδικά χρόνια και το γλυκό υποβρύχιο, αλλά και πιο οικονομική, αφού μπομπονιέρα και κέρασμα συνδυάζονται σε ένα μαγικό ταξίδι στο παρελθόν, κλεισμένο σε ένα βαζάκι.

5)Σε ποιές περιστάσεις απευθύνονται οι γλυκές δημιουργίες σας;
Πραγματικά σε όλες, από τα γενέθλια ενός παιδιού, την βάπτιση, τον γάμο, μια αποφοίτηση, συνταξιοδότηση … Λόγω της δυνατότητας για οποιοδήποτε σχέδιο, οι δημιουργίες μας συνοδεύουν κάθε κοινωνική περίσταση…..

6)Πόσο προσιτές είναι οι τιμές αυτών των τόσο γλυκών πειρασμών;
Οι καλλιτεχνικές τούρτες με ζαχαρόπαστα ξεκινάνε από 45 ευρώ (σύνολο!! όχι το κιλό!!), τα γαλλικά μακαρόν μας είναι στα 20 ευρώ το κιλό, τα κεκάκια και μπισκότα ξεκινούν από 1,30 ευρώ ανά τεμάχιο.

7)Πόσο καιρό πριν πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;
Ο χρόνος πάντα έχει να κάνει με την πολυπλοκότητα της παρασκευής αλλά και με την επιθυμητή ποσότητα. Μην ξεχνάμε και την εποχή. Για τις τούρτες, συνήθως θα πρέπει να έχουμε την τελική απόφαση για το σχέδιο και τα υλικά, περίπου μια εβδομάδα πριν από την παράδοση. Για βαφτίσεις και γάμους, η παραγγελία και οι τελικές επιλογές του πελάτη, θα πρέπει να μας κοινοποιούνται, τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν την επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας
http://www.natcakeartist.com/
 info@natcakeartist.com
tel 22710 26333, 6932540767
Δελαγραμμάτικα 11
Χίος, 82100

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.