WeddingLand χειροποίητα είδη γάμου από την άνεση του σπιτιού σας

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα “WeddingLand” δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει μοναδικά χειροποίητα είδη γάμου από την άνεση του σπιτιού σας, οποιαδήποτε μέρα, οποιαδήποτε ώρα, χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήμα…το ταξίδι στην χώρα του γάμου ξεκινάει με ένα κλικ….

 

Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρησή σας…

WeddingLand : Έχοντας ήδη ένα κατάστημα νυφικών και ειδών γάμου στη Θεσσαλονίκη με την επωνυμία WHITE ANGELS, με -ευτυχώς εάν και οι καιροί είναι δύσκολοι- συνεχώς ανοδική πορεία και βλέποντας τους πελάτες μας να έρχονται και από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης, δημιουργήθηκε η ανάγκη να κάνουμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών γάμου (www.weddingland.gr), μέσω του οποίου μπορούμε και εξυπηρετούμε -κατόπιν απαίτησης- πελάτες μας από ολόκληρη την Ελλάδα και το Εξωτερικό! Έτσι έχοντας καταγράψει ήδη ενάμιση έτος λειτουργίας, έχουμε φτάσει σε σημείο να έχουμε πάρα πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και φυσικά ακόμη περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες.

 

Από ποια ανάγκη μέχρι ποια επιθυμία μπορείτε να καλύψετε σε ένα γάμο;

WeddingLand : Στο www.weddingland.gr μπορείτε να βρείτε υπέροχα χειροποίητα προσκλητήρια και μπομπονιέρες στα χρώματα που επιθυμείτε καθώς επίσης και στέφανα, λαμπάδες και όλα τα είδη που αφορούν έναν γάμο. Επίσης μπορείτε να αποκτήσετε το νυφικό των ονείρων σας από διάσημους οίκους τους εξωτερικού όπως τους Higar Novias, Manu Garcia, Valentini, Ego, Jessus Peiro κ.α.

 

Διατηρείτε κατάστημα στην Θεσσαλονίκη αλλά και ηλεκτρονικό στο internet. Ποιος από τους δύο τρόπους τείνει να προσελκύει περισσότερο κόσμο;

WeddingLand : Διατηρώντας ταυτόχρονα το κατάστημα νυφικών WHITE ANGELS στη Θεσσαλονίκη και Ηλεκτρονικό κατάστημα www.weddingland.gr στο internet θα μπορούσαμε να πούμε με βεβαιότητα πως σίγουρα το ίντερνετ βοηθάει πάρα πολύ. Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν τα συν και τα πλην, για παράδειγμα στο κατάστημα ο πελάτης βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με μας και έχει τη δυνατότητα να δει τα προϊόντα από κοντά. Κάτι που μέσω διαδικτύου είναι περισσότερο δύσκολο να γίνει. Βέβαια προσπαθούμε με κάθε τρόπο να λύσουμε τις απορίες των πελατών του διαδικτύου επικοινωνώντας μαζί τους τηλεφωνικώς και στέλνοντας δείγματα, ωστόσο η πώληση στο κατάστημα (επί τόπου) είναι πολύ πιο εύκολη. Από την άλλη πάλι στο διαδίκτυο μας επισκέπτονται περίπου 400 με 500 άτομα ημερησίως από όλη την Ελλάδα (και το εξωτερικό) πράγμα που είναι αδύνατο να γίνει στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης.

 

Το χειροποίητο προσκλητήριο κερδίζει έδαφος έναντι του τυποποιημένου;

WeddingLand : Στην προτίμηση των πελατών ανάμεσα στο χειροποίητο και το τυποποιημένο προσκλητήριο θα μπορούσαμε να πούμε πως σαφώς υπάρχει προτίμηση στο χειροποίητο προσκλητήριο και ειδικότερα στο χειροποίητο προσκλητήριο on-demand δηλαδή στο προσκλητήριο που γίνεται κατόπιν παραγγελίας στα χρώματα, τα υλικά και το στυλ που επιθυμεί ο κάθε πελάτης ξεχωριστά. Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω πως οι δικοί μας τουλάχιστον πελάτες προτιμούν -μακράν- το χειροποίητο προσκλητήριο έναντι του τυποποιημένου.

 

Εκτός του γάμους, ποια άλλα γεγονότα μπορείτε να καλύψετε;

WeddingLand : Στο κατάστημά μας εκτός από τα είδη γάμου μπορείτε να βρείτε και χειροποίητα προσκλητήρια καθώς και μπομπονιέρες βάπτισης. Όσο αφορά τη βάπτιση ειδικευόμαστε ΜΟΝΟ στο προσκλητήριο και τη μπομπονιέρα και όχι τα βαπτιστικά ρουχαλάκια. Το τμήμα προσκλητηρίου και μπομπονιέρας βάπτισης δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη να καλύψουμε το “διπλό” μυστήριο δηλαδή γάμο και βάπτιση μαζί. Κι αυτό γιατί συνδυάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα είδη του γάμου και τη μπομπονιέρα ή το προσκλητήριο της βάπτισης.

 

Σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο που επιβάλλει συγκράτηση στα έξοδα, έχετε να προτείνετε πακέτα προσφορών ή προσιτές τιμές;

WeddingLand : Βλέποντας πως οι καιροί είναι ιδιαιτέρως δύσκολοι, ζητάμε από τους ίδιους τους πελάτες να μας καθορίσουν το ποσό που σκέφτονται να διαθέσουν για το γάμο τους, έτσι ώστε να τους προτείνουμε κάτι που να ανταποκρίνεται στα δικά τους οικονομικά μέτρα και σταθμά. Εκτός όμως από αυτό ακόμη και σε ήδη τιμολογημένα είδη, όπως και σε περιπτώσεις που οι πελάτες μας επιλέγουν όλα τα είδη γάμου τους από το δικό μας κατάστημα κάνουμε πολύ καλές προσφορές, δώρα και εκπτώσεις. Γενικά σε ένα ποσοστό 80% (και ενδεχομένως παραπάνω) είμαστε σε θέση να προτείνουμε ένα ιδιαίτερο, πρωτότυπο και καλόγουστο πακέτο ειδών γάμου σε οικονομικά περιθώρια που ο ίδιος ο πελάτης θα μας καθορίσει και να μείνει αυτός και οι καλεσμένοι του ενθουσιασμένοι!

 

Πόσο καιρό πριν πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

WeddingLand : Λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας όπως έχουμε προαναφέρει, καλό θα είναι όσοι πελάτες ενδιαφέρονται να παραγγείλουν κάτι από το www.weddingland.gr να το κάνουν το συντομότερο (ασχέτως με το πότε είναι ο γάμος τους). Έτσι κι εμείς μπορούμε να λειτουργήσουμε καλύτερα γιατί προγραμματίζουμε τις παραγγελίες και τις παραδόσεις μας, προμηθευόμαστε τα υλικά μας εγκαίρως αλλά και έχουμε όλο το χρονικό περιθώριο μπροστά μας σε περίπτωση που υπάρχει κάποια έλλειψη σε ένα προϊόν να επιλέξουμε κάτι άλλο. Όσο αφορά το κατάστημα της Θεσσαλονίκης λειτουργούμε ΜΟΝΟ με ραντεβού, για να έχουμε όλο το χρόνο να ακούσουμε τί θέλει ο πελάτης και να επιλέξουμε τα είδη που επιθυμεί χωρίς άγχος.

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.weddingland.gr

email info@weddingland.gr

τηλ 2310-762155, 6973225412

Fax: 2310-762155
Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.