Vip bachelor…το πάρτυ της ζωής σου!

Πάρτι..ιδιαίτερα, παραδοσιακά, προχωρημένα, πριβε η και με φίλους…ξεχωριστά…για την πιο ξεχωριστή μέρα η νύχτα σας ως ελεύθεροι. Η τεράστια γκάμα επιλογών στα πακέτα που προσφέρει το vip bachelor parties…υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες…

Provagamou : Μιλήστε μας για την επιχείρησή σας…

Vip bachelor : Η επιχείρηση, vip bachelor ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2009, δραστηριοποιείται όμως τα τελευταία 10 χρόνια στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην κεντρική Ευρώπη, στην Ελλάδα ξεκίνησε την λειτουργία της το 2010 με έδρα το Νομό Αττικής πρωτίστως, από την ίδια ομάδα έμπειρων στελεχών του χώρου προσωπικών εκδηλώσεων που αφορούν αυτό που εμείς ονομάζουμε εξειδικευμένα Bachelor partys, ο στόχος μας τι άλλο από την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών κύρους ανάλογου του ονόματος της επιχείρησης, ερχόμενος ο μέλλον γαμπρός, η νύφη σε εμάς προσδοκά το διαφορετικό σε όλα τα επίπεδα διασκέδασης και είμαστε εδώ για να του το προσφέρουμε.

Provagamou : Στην νύφη και τον γαμπρό τι υπόσχεστε για την τελευταία τους μέρα ως ανύπαντροι;

Vip bachelor : Καλή ερώτηση, ο σκοπός ενός τέτοιου είδους πάρτι είναι η μοναδικότητα, θέλουμε να δώσουμε στους μελλόνυμφους “ξεχωριστές στιγμές ζωής με ευχάριστες αναμνήσεις” . Μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών,σχεδιάζει και παρουσιάζει τις ενδεδειγμένες προτάσεις σύμφωνα με τα όποια “θέλω” των νεόνυμφων, συζητάμε μαζί τους και ακούμε τις όποιες σκέψεις έχουν ακόμη και αν αυτές προσεγγίζουν το φανταστικό. Αυτό που υποσχόμαστε, ουσιαστικά είναι ότι την βραδιά του Bachelor ή bachelorette party, θα ζήσουν μέσα από το πλαίσιο ασφάλεια και ποιότητα διοργάνωσης μοναδικές στιγμές, με δυο λόγια δημιουργούμε αναμνήσεις ζωής.

Provagamou : Το έθιμο του bachelor ,τι χαρακτήρα παίρνει στην δική σας επιχείρηση;

Vip bachelor : Καθαρά προσωπική, ένα μεγάλο προσωπικό στοίχημα αν θέλετε, για εμάς το bachelor πάρτι έχει χαρακτήρα επίτιμης προσωπικής γιορτής είτε πρόκειται για τον Γαμπρό, είτε πρόκειται για την Νύφη. Ξέρετε, η γιορτή του περάσματος από την μία φάση – περίοδο ζωής σε μια άλλη θέλουμε να διαφέρει, αυτή η διαφορετικότητα ως την άποψη που έχει ο περισσότερος κόσμος θέλουμε να την ζει, πολύ απλά δεν εννοούμε να ακολουθήσουμε την πεπατημένη που λέει ότι η βραδιά του bachelor πάρτι θα είναι μόνο η τυπική διασκέδαση της παρέας π.χ. παραμονή σε κάποιο strip club η σε κάποιο κέντρο – club διασκέδασης, η τουλάχιστον δεν μπορεί να είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν πολλά, και διαφορετικά, που οργανώνουμε για εκείνη την βραδιά, ο περισσότερος κόσμος άλλωστε όλα αυτά τα έχει βαρεθεί και αναζητά τρόπους και υπηρεσίες που θα του δώσουν διαφορετικές εμπειρίες, ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για bachelor πάρτι, δεν παντρεύεσαι πολλές φορές, δεν γίνονται πάντα ξεχωριστά πάρτι.

Provagamou : Σύμφωνα με την εμπειρία σας, έχει τύχει ποτέ οι μελλόνυμφοι να διοργανώσουν μαζί bachelor party και γενικά είναι μια ιδέα αυτή που θα την προτείνατε;

Vip bachelor : Μας έχουν τύχει ως επιλογή πάρα πολλά, έχουμε διοργανώσει κοινά bachelor πάρτι αρκετές φορές, το συνηθέστερο που προτείνουμε είναι να γίνεται το ξεκίνημα της διοργάνωσης σε διαφορετικά μέρη και να ολοκληρώνεται με την συνεύρεση των μελλόνυμφων σε “ουδέτερο” έδαφος. Τα καλώς, εννοούμενα ευτράπελα ακολουθούν και οι παρέες γίνονται ένα, συνήθως τα πάρτι αυτά έχουν και την μεγαλύτερη ένταση, σε κάποιες των περιπτώσεων τα υποστηρίζουμε και με live shows με αποτέλεσμα η βραδιά της παρέας και των δύο πλευρών Γαμπρός – Νύφη να αποκτά ιδιαίτερα ευχάριστη ανάμνηση.

Provagamou : Τελικά την προηγούμενη νύχτα του γάμου, ποιο πολύ ξεφαντώνουν οι γυναίκες η οι άντρες;

Vip bachelor : Η απάντηση που μπορώ να σας δώσω δεν είναι και τόσο εύκολη, χωρίζεται κατ’ ουσία σε δύο μέρη και διαφέρει ανάλογα με τις ηλικίες όσων συμμετέχουν. Στην περίπτωση που οι μελλόνυμφοι βρίσκονται μεταξύ 25 έως 35 ετών τότε έχουμε τους άντρες να κρατούν τα σκήπτρα σε αυτό που ονομάζουμε έντονη βραδιά bachelor πάρτι, οι νύφες ακολουθούν με λιγότερες απαιτήσεις και εντάσεις για το πάρτι τους.

Μετά, από την ηλικία των 35 ετών τα πράγματα αλλάζουν άρδην, αν και δεν είναι απόλυτο αυτό που σας αναφέρω, οι γυναίκες θέλουν την βραδιά αυτή να περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα, οι όποιες αναστολές δείχνουν να μην τις αφορούν και αυτό συμβαίνει όχι τόσο για λογαριασμό της μέλλουσας νύφης όσο για την παρέα της, φροντίζουμε όλα όσα θέλουν για εκείνη την βραδιά να γίνουν με αξιοπρέπεια και σεβασμό και δεν ξεπερνούμε ποτέ τα εσκαμμένα. Σε κάποιες των περιπτώσεων, μας αναθέτουν την βραδιά του bachelor πάρτι οι ίδιες οι μέλλουσες νύφες για τον μέλλον σύζυγο και αντίστοιχα ο μέλλον γαμπρός για την μέλλουσα σύζυγο, έτσι νιώθουν όπως μας λένε οι ίδιοι, “μεγαλύτερη ασφάλεια”.

Provagamou : Εκτός των μελλόνυμφων, προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και σε άλλα πρόσωπα και καλύπτετε και άλλες περιστάσεις;

Vip bachelor : Μόνο όταν πρόκειται για κάποια διοργάνωση που έχει θεματικό χαρακτήρα, π.χ. Η Vip bachelor αναλαμβάνει διοργανώσεις & δεξιώσεις Γάμου μόνο όταν πρόκειται για θεματικούς γάμους, δεν υπάρχει κανένας λόγος κάποια μέλλουσα νύφη να έρθει σε εμάς για την όποια συνήθη διοργάνωση που αφορά τον επικείμενο γάμο της όταν π αγορά έχει τόσους πολλούς και εκλεκτούς διοργανωτές η εταιρίες. Αν όμως κάποιοι θέλουν να διοργανώσουν, κάποιο ξεχωριστό Wedding event όπως π.χ. μια δεξίωση σε παραλία, επάνω σε κάποιο σκάφος η σε κάποιο ιδιαίτερο διακοσμημένο χώρο, τότε μάλλον θα τους είμαστε απαραίτητοι.

Επίσης, υπάρχουν εταιρίες που θέλουν οι καλεσμένοι τους, που μπορεί να είναι στελέχη άλλων εταιριών, νέοι συνεργάτες, να θέλουν να τους ευχαριστήσουν με κάτι διαφορετικό, εκεί ερχόμαστε εμείς να αναλάβουμε όλη την φιλοξενία των καλεσμένων τους, ξεκινώντας από την υποδοχή και φτάνοντας έως και την πλήρη διοργάνωση και για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, φτάνει να ζητούν το διαφορετικό και βέβαια εκεί ερχόμαστε εμείς φροντίζοντας όλες τις λεπτομέρειες. Υπάρχουν επίσης, οι υπηρεσίες που αφορούν τα Concept Events που στην Ευρώπη είναι πολύ διαδεδομένα και αρκετοί Έλληνες επιχειρηματίες πλέον προτιμούν να τα αναθέτουν σε εταιρία που κάνει θεματικές παρουσιάσεις έτσι ώστε η όποια επένδυση κάνουν να έχει μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας, μην ξεχνάτε ότι διανύουμε δύσκολη οικονομική φάση σαν κράτος.

Provagamou : Στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε παρέχετε κάποια οικονομικά πακέτα η προσιτές τιμές να προτείνετε;

Vip bachelor : Εγώ και οι συνεργάτες μου αντιδράσαμε άμεσα, συνεργαζόμαστε με πάρα πολλούς ανθρώπους και εταιρίες του εξωτερικού αλλά και με επιχειρήσεις της δικής μας εγχώριας αγοράς, πιέσαμε σε μεγάλο βαθμό τις αγορές και πετύχαμε πραγματικά καλές τιμές υπηρεσιών για λογαριασμό των πελατών μας, οι όποιες εκπτώσεις ή προμήθειες τις μετακυλύουμε στο εκάστοτε πρόγραμμα που φτιάχνουμε για τον πελάτη μας, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικά πακέτα υπηρεσιών σε σχέση με αυτό που μπορεί να αναζητήσει και να πετύχει κάποιος μόνος του.

Επιπλέον, δημιουργήσαμε πακέτα υπηρεσιών bachelor πάρτι που ξεκινούν από 700 ευρώ, ο όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί από την στιγμή που θα έρθει σε επικοινωνία μαζί μας να πάρει οικονομικές προτάσεις που έχουν εφαρμογή στις απαιτήσεις που έχει ένα τέτοιο πάρτι, φθάνει βέβαια να αντιλαμβάνεται ότι τηρούμενων των αναλογιών θα λάβει τα αναμενόμενα, σε κάθε περίπτωση φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να κάνουν γεγονός τις αναμνήσεις μιας βραδιάς για ξεχωριστό bachelor πάρτι.

Provagamou : Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Vip bachelor : Για να προγραμματιστεί ένα μέσο πάρτι απαιτούνται περίπου 90 ώρες από την στιγμή της ανάθεσης από τους μελλόνυμφους. Θα ήταν χρήσιμο να επικοινωνήσει ο ενδιαφερόμενος μαζί μας τουλάχιστον 2 μήνες πριν, όπως π.χ. στις περιπτώσεις που τα πάρτι θα περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό ατόμων, η υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, τότε καλό θα ήταν να έρθουν σε επικοινωνία με την Vip bachelor και πολύ νωρίτερα, τώρα λόγω του ότι σε μας τους Έλληνες ισχύει “τα σκέφτηκα τώρα” – “το θέλω αύριο”, θα σας έλεγα ότι όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο για εκείνη την βραδιά που μπορεί να μην είναι και μία… Με την ευκαιρία της συνέντευξης μας να ευχηθώ στο www.provagamou.gr καλή επιτυχία, κατά την γνώμη μου ξεχωρίζει.

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.vipbachelor.gr

Σπαρτης 74 – Ν.Ιωνία

Tηλ.: 2102717173

E-mail: info@vipbachelor.gr

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.